Gå til innhold

Nytt Elder Scrolls spill?


Anbefalte innlegg

En og en av de kan jeg takle, som flere over meg her, men ett helt land fullt av skeptiske små irritanter?

Njeeeh. Gi meg heller barslagsmål i Skyrim eller sumpen i Black Marsh.

 

Fastlandet i Morrowind har jo også andre foreslått, men jeg vil også ha med Vvardenfell. Besøke gamle merkesteder :wub:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bosmer er så irriterende

Det er faktisk helt sant. Fargoth i Morrowind, Adoring Fan i Oblivion... Tvilsomme typer.

Og Glarthir i Skingrad og Thoronir som har butikken Copious Coinpurse i Imperial City. Umbra dama er også bosmer, hun er jo ganske psycho. Har aldri likt Bosmer.

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar
Har litt lyst til å sette meg litt inn i hele elder scrolls historien. Hvor burde jeg begynne? Lese bøkene i Oblivion, eller lese litt på uesp.net? Mener da det som jeg spurte om tidligere, stedene, mytene, kongene, you name it. Hvordan alt henger sammen.

Ta en titt på UESP: Lore. :)

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet+8974asdfnb
Hehe, de skulle laget TES5 ved å f.eks starte med en region som kansje Skyrim og deretter lagt til region etter region for hver utvidelsespakke: Morrowind, Cyrodiil, Valenwood osv. Ville jo tatt helt ekstremt lang tid å lage + mange ressurser men det er lov å drømme.

 

Også hadde det tatt sykt med diskplass :blink:

TES 10 kanskje? :p

Lenke til kommentar

Morrowind er et spill jeg stadig vender tilbake til med noen års mellomrom, så om de klarer å gjenskape magien fra Morrowind i den neste installasjonen i serien, vil jeg være overlykkelig:)

 

Oblivion var for min del ikke helt på høyde, mye pga fast travel systemet, som eliminerte mye av utforskningen for min del. Har man først tilgang til å hoppe fram og tilbake fra sted til sted, så gjør man gjerne det. Greit, Morrowind kunne til tider være litt irriterende pga all labbingen, men så deilig det var å nå frem! Det gjorde det verdt bryet.

 

Men når det gjelder neste TES-spill, gleder jeg med veldig til de kommer med mer informasjon rundt hvilken provins de skal legge handlingen til. En annen ting å tenke på er hvor i tidslinjen de kommer til å legge spillet. Kanskje vi får se en såkalt "prequel" denne gangen? Vil handlingen ta for seg hendelser i f.eks 2 Era? Og hva med kontinentet? Vil handlingen foregå ene og alene i Tamriel, eller vil det være mulighet for å besøke f.eks Akavir?

Endret av Xarus
Lenke til kommentar

Det kunne vi ærlig talt tatt over PM, men nei, det er ikke bevisst. Business skal det såklart være, regner med at jeg har trykket feil.

 

For å holde oss noenlunde on-topic: Siden Bethesda alltid starter med blanke ark med spillene sine, og prøver å lage noe nytt og kreativt til vært spill, tror jeg ikke vi får en blanding av Oblivion og Morrowind.

 

Og forresten, det er en del her som sier 2010, siden det hittil har vært 4 års mellomrom. Vel, de har ikke laget et annet spill på disse fire årene før, har de? De har mekket på Fallout 3 en stund, og det har vel tatt opp litt tid til det neste TES?

Lenke til kommentar

Mod som fjerner fast-travel http://planetelderscrolls.gamespy.com/View...Detail&id=8

I morrowind funka det jo kjempefint med silt strider, båt og teleportering i mages guild. I tillegg har man jo hest i Oblivion.

Jeg hadde likt en mod som gjorde fast travel til en spell man måtte ha en del mana for å bruke (altså at man må spille en del for å få den), så det blir en slags "teleport"

 

Apropos irriterende ting med Oblivion, jeg kan ikke fordra den stygge quest-pila som peker på hvor du skal gå. legger ikke akkuart opp til å utforske selv...

Kan godt hende det finnes en mod som fjerner det(?), for min del bruker jeg en som gjør at pilen peker på hesten din i stedet for quests.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...