Gå til innhold

Ditt favoritt øyeblikk i barndommens tid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er definitivt da søsteren min og jeg satt og spilte Ports of Call (Amiga 500) hele julaften for å få tida til å gå.

Vi hadde et helvetes digert skipsimperium da tiden var inne for gaveåpning.

Det må nevnes at søs aldri har vært spesielt interessert i dataspill, så jeg var kjempeglad for at hun ville dele dette herlige spillet med meg.

Det hender faktisk at hun snakker om dette minnet hun også, så det er tydelig at hun koste seg også.

Lenke til kommentar

Det må være ett "ping pong" aktig tv spill (en gul boks med to kontroller i koblet til ved krølledninger) Selve konsollen gikk på batterier og var like stor som en Xbox . Man koblet enheten til tv ved hjelp av Tv ledninger og vips så dukket rare streker opp på skjermen.

Det var 2 modus på "konsollen", 1 player mot "maskin" eller 2 player (en kvisetet fyr mot en annen kvistete fyr) og då var det bare å fyre ballen løs.

Idag finnes dette spillet i millionvis andre utgaver men prinsippet er det samme.

Edit: dette var før, Amiga, commodore, sega og alle andre atari tv-spill. Vil tippe rundt begynnelsen på 80 tallet

Endret av Inc
Lenke til kommentar

Ah, det er umulig å velge bare ett, men min top 4 må bli

 

julen jeg fikk min n64 med spillet banjo-kazooie. Ikke mye søvn den natten.

 

Campingferien i Sverige da vi i guttegjengen "kastet bort" sommeren på å spille Pokemon stadium i campingvogna. (Det var den korteste sommeren noensinne :p)

 

Utallige timer med Age of empires 2 på fattern's pc (første spillet jeg fikk)

 

Og så kan vi glemme Zelda: OOT (bedre spill fins ikke, så vidt jeg vet ;) )

Lenke til kommentar

Spilte Season i Motocross Madness (det første spillet jeg noensinne hadde) og vant, som ikke var noen lek for en 8 år gammel kid. Så den generiske røde og gule kjøreren på toppen av pallen etter et titalls løp med flere runder i hvert løp. Hadde prøvd i flere uker på å vinne det.

 

Savner det spillet den dag i dag. Det var herlig. Husker jeg kjørte ut til kanten av banen, hvor banen gikk opp til å bli en gigantisk vegg som omringet området man kjørte på og greide å komme meg opp denne veggen. Artig å kjøre runder rundt spillverdenen i toppfart på helt flat mark uten svinger. Det var også latterlig gøy å hoppe av den veggen og ta et eller annet sjukt triks :D

 

Andre spill som jeg var avhengig av i min barndom er:

 

Age of Empires 1 og 2, pluss ekspansjoner

Heroes III

FA Premier League Stars

FIFA 99 og 2000

Quake 3 (moren min visste ikke at jeg spilte det :p , kanskje like greit)

Delta Force 1 og 2

Zoo Tycoon

Theme Hospital

Donald Duck: Quack Attack

Globetrotter

Tekken 3

Pokemon-spillene (Snap, Stadium, Red, Blue og Yellow. Gold og Silver var bra, men jeg klarte ikke å engasjere meg for Pokemon når det kom flere enn de originale 151)

Endret av Stonemeister
Lenke til kommentar

Jeg husker godt spillene på NES da jeg bare var 3 år. Super Mario Bros. og Turtles. Det spillet som heter Rampage! og Alex McKidd når jeg var på besøk hos noen som pappa kjenner. Jeg hadde også en GameBoy Color kasett med 150 spill som onkelen min kjøpte til meg da han var i Thailand. Den hadde Pokemon Red, Blue og Yellow. Jeg var stolt av min Charizard på Level 100. Legend of Zelda: Link's Awakening og Fifa spill og Rally spill og masse annet! Helt sinnsykt var det.

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

Huff...det er nå jeg skulle jeg hadde bedre hukommelse :angry:

 

La meg se...*tenke*...husker jeg hadde gode minner fra:

 

- Supaplex (tror jeg det het), morsomt spill der man styrte en rød kule og skulle finne diamanter eller noe lignende. Hadde 100+ brett men jeg kom aldri lengre enn bane 20-30. Vanskelig når man er under 10.

- Warcraft 2, så lenge på broren min spille det før jeg fikk lov selv. Gleda meg leeeenge!

- Theme Hospital, morsome sjukdommer og vanskelige baner. Til tider litt avansert for en liten unge som ikke skjønte mye engelsk :p

- Age of Empires 1 & 2, alltid gøy å knuse en fiende.

- Populos 3, husker jeg hadde en demo, bare tre baner, men veldig morsomt.

- Hex (eller noe i den dur), kanskje det morsomste spillet jeg spillte i barndommen. Man styrte en liten unge som skulle...eh...gjør noe rart. Husker ikke helt hva, men på siste bane tapte man uansett hva man gjorde, selv om man slo siste boss ble man kokt i en gryte som mat. Fryktelig frysterende. Det spillet var den eneste grunnen til at jeg brukte den eldste pc'en vår, selv om jeg måtte sette den opp hver gang jeg ville spille.

- Magic 3, veldig gøy å spille campain, til tross for at jeg alltid tapte. Kanskje jeg burde prøve på nytt nå ;)

 

Vanskelig å velge ett favorittspill, de var så morsome alle sammen.

Lenke til kommentar

Oioioi, her blir det veldig mye å velge mellom. Har hatt pc med masse spill siden windows 3.1, så det har bygd seg opp endel minner ja. Jeg må nok liste opp noen, å velge et blir for vanskelig, men skal begrense meg.

-Endelig klare det første oppdraget på Blue Force.

-Spille igjennom store deler av Alone in the Dark med en kamerat, begge liveredde.

-Spille Alone in the Dark 2 uten å skjønne noe som helst, sammen med nevnte kamerat.

-Prøve demoen av Warcraft 2.

-Se på at mannen over alle menn(Duke Nukem) river ut øyet til et gigantisk romvesen, for deretter å bæsje ned i såret og sparke øyet igjennom et mål.

Endret av Nyhus
Lenke til kommentar

Første gangen jeg spilte super mario hos fetteren min! Det var vel det som bragte meg inn i den store gamer verdenen!! Eller så har du første gang jeg fikk prøve comandore 64!! Eller bond på nintendo 64 i multiplayer!! har hatt mang et blåmerke på armen pga av det.

Første gangen jeg og appa satt og spilte pinball på ei sliten win 95 maskin han hadde fått i fra jobben! da var jeg vel 8-9 år gammel! Stor opplevlse det ja. Kjenner det kribler nedover ryggen den dag i dag.

Lenke til kommentar

Et av mine beste minner fra barndommens tider er når jeg spilte Ocarina of time. Var romjulen 1998, nå 11 år siden faktisk, rart å tenke på. Men selv i dag fyrer jeg opp spillet og når jeg hører kjenningsmelodien til spillet rulle over skjermen er de 11 årene en saga blott. Det er 1998 igjen for min del.

 

Et spill som gjør slikt, holder seg så bra og er like bra i dag som dagen du først spilte det, er verdig tittelen "klassiker".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...