Jump to content

Kaffeleif

Medlemmer
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig litt sent, men det er helt nederst på siden. Under besøksadresse og slikt
 2. Står system: iOS på Million Dungeon mens linken er til (et annet spill(?) på) android.
 3. Har prøvd det tidligere, uten at jeg merka noe stor forskjell. Kjøpte den under forrige black friday, så fikk den for en god pris (håper jeg) Forrige var på 40 tommer, så denne er betraktelig større. Samme avstand fra soafaen. Kan godt være som du sier, at det bare merkes bedre på den nye. Klarer ikke helt å skjønne hva annet det kan være. Kan prøve å endre på interpolering neste gang jeg spiller, men utifra den effekten det gir tviler jeg på om jeg vil like det.
 4. Spillmodus er på. Heller ikke input lag som er problemet, er bildet ut som hakker. Merker det spesielt i FF15. Nå kan det godt hende at dette var et problem før også, og at jeg bare innbiller meg ting, men føles ut som om det har blitt værre med ny TV.
 5. Denne Samsung 65" Q82R 4K UHD QLED Smart TV QE65Q82RAT (2019) TVen er satt på HDR mener jeg ja. Men testet med å skru den av, uten av det ble noe merkbar forskjell.
 6. Etter at vi kjøpte oss 4k-TV med HDR føles det ut som om det lagger mer i enkelte spill på ps4 (standard). Er dette et kjent fenomen, eller er det bare noe jeg innbiller meg? Skjønner ikke helt hvorfor TVen skal påvirke ytelsen.
 7. Kaffeleif

  Salg av utleiebolig

  Se regler for salg her https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/salg/salg-av-egen-bolig/skatteregler/ Spesielt relevant: Hvis du må betale skatt på salget ligger den normalt sett på 22%
 8. Så spill som inneholder et snev av gambling får 18-årsgrense, mens spill ren gambling av ekte penger (Lootbokser) får det ikke? Hva er egentlig poenget med denne reglen da?
 9. De har vel sagt tidligere at det skal komme iløpet av 2019? Får se om de holder det løftet.
×
×
 • Create New...