Jump to content

Kaffeleif

Medlemmer
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har prøvd det tidligere, uten at jeg merka noe stor forskjell. Kjøpte den under forrige black friday, så fikk den for en god pris (håper jeg) Forrige var på 40 tommer, så denne er betraktelig større. Samme avstand fra soafaen. Kan godt være som du sier, at det bare merkes bedre på den nye. Klarer ikke helt å skjønne hva annet det kan være. Kan prøve å endre på interpolering neste gang jeg spiller, men utifra den effekten det gir tviler jeg på om jeg vil like det.
 2. Spillmodus er på. Heller ikke input lag som er problemet, er bildet ut som hakker. Merker det spesielt i FF15. Nå kan det godt hende at dette var et problem før også, og at jeg bare innbiller meg ting, men føles ut som om det har blitt værre med ny TV.
 3. Denne Samsung 65" Q82R 4K UHD QLED Smart TV QE65Q82RAT (2019) TVen er satt på HDR mener jeg ja. Men testet med å skru den av, uten av det ble noe merkbar forskjell.
 4. Etter at vi kjøpte oss 4k-TV med HDR føles det ut som om det lagger mer i enkelte spill på ps4 (standard). Er dette et kjent fenomen, eller er det bare noe jeg innbiller meg? Skjønner ikke helt hvorfor TVen skal påvirke ytelsen.
 5. Kaffeleif

  Salg av utleiebolig

  Se regler for salg her https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/salg/salg-av-egen-bolig/skatteregler/ Spesielt relevant: Hvis du må betale skatt på salget ligger den normalt sett på 22%
 6. Så spill som inneholder et snev av gambling får 18-årsgrense, mens spill ren gambling av ekte penger (Lootbokser) får det ikke? Hva er egentlig poenget med denne reglen da?
 7. De har vel sagt tidligere at det skal komme iløpet av 2019? Får se om de holder det løftet.
 8. 116 millioner er fortsatt mye penger på en uke, så vil ikke si at de tjener lite. Bare ikke like mye som noen av de andre spillene.
 9. Hvordan kan Avida ha så mye bedre rente på sparekonto enn andre banker? Er det noen begrensinger/ulemper jeg ikke ser?
 10. De hadde sendt brev via dinbank.no istedenfor, så måtte logge inn der for å se brevet. Noe som jo virker helt på trynet, men jaja. Kjenner jeg allerede angrer på dette bankbyttet
 11. Jeg byttet fra DNB til Sparebanken Øst i februar, ikke gjort noen endringer etter det. Så skjønner ikke hva det er som skulle øke den effektive renta. Ser også at summen for neste termin har økt med litt over 1000 kr. Finner ingen brev fra de, hverken på digipost eller i nettbanken.
 12. Hei Like før påske så jeg plutselig at den effektive renta på boliglånet mitt var økt med 0.5%-poeng. Så kun dette på detaljer om lånet, banken har ikke sendt noe brev eller kommunisert på en annen måte at renta har økt. Er bare den effektive renta som er økt, den nominelle er den samme. Er det ikke et krav om at de må si ifra 6 uker før de evnt øker rentene? Kan jeg nekte å betale avdraget? Det er snakk om Sparebanken Øst. Hvis det er relevant så ble boliglånet flyttet hit i slutten av februar.
×
×
 • Create New...