Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv fått SV som et aktuelt parti å stemme på. MDG vant, men det er ikke aktuelt. Hver test jeg tar plasserer Frp nederst da, det er jeg godt fornøyd med.

Hehe, mente ikke det med feminist helt seriøst da, så det gjør deg ikke til en. :p

 

Jeg får som regel sentrumspartiene høyest oppe, Venstre, Krf, SP og Høyre. Så en slik regjering virker som det beste valget for meg :p Frp kan få være med, men sentrumspartiene må ha no oppsluttning til at Høyre og Frp ikke får trumpet igjenom alt de vil.

 

Vi ser jo hvordan det gikk med AP i denne regjeringen.

Lenke til kommentar

Ville vært veldig vanskelig å legge til partier som PP i slike tester når de har svært få meninger om typiske politiske spørsmål. MDG er allerede litt problematisk og blir litt oftere anbefalt hos nettavisen enn nettavisen selv synes de burde (pga hvis du er ubestemt ved mange spørsmål så passer det med MDG som ikke har tatt skritflitg standpunkt til en del spørsmål).

Lenke til kommentar

Bleh, The Witcher 3 virker å bli samme mølja som toeren. Gi meg tilbake The Witcher 1 gameplay med ordentlig isometrisk vinkel, et spill som ikke prøver å late som om det er mmo, variert skillsystem og en historie som er som tatt ut av et Polsk folkeeventyr, istedenfor en paste av Hollywoodklisjeer.

 

Og selvfølgelig Geralt of Rivia ikke fremstilt som en homoerotisk japaner i skinntight GIMP-suit

 

ybJkhpK.png

Endret av Error
Lenke til kommentar

Mamma tok med seg boken "Pascal" hjem i går (aka oppskrifter fra konditori Pascal) og som kakebakeren jeg er satt jeg selvfølgelig i gang med en av de vanskeligere. Trinn A, B, C, D og uendelig fikk jeg til over all forventing, men siste biten er en sjokolademousse, noe jeg har laget svært mange ganger før.

 

Merkelig nok er det en oppskrift uten egg, og med melk. Og det står ikke hvordan man skal lage sjokolademoussen ("kok opp melk og ha alt sammen".. what) så jeg prøver meg frem. Commencing epic failure. Nå er det en perfekt kakebunn med perfekte lag oppå, god karamell og nøtter og alt som er og en pløse av en vanndeig kalt "mousse" på toppen.

 

Yeeyeee.. Neste gang lager jeg vanlig mousse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...