Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merkelig, blir logget ut hvis jeg trykker på Forum og enkelte kategorier.

 

Begynte såvidt på Saints Row: The Third ikveld. Nå i sted drepte jeg en hel del folk fra en gjeng, og da dukket det plutselig opp det enorme beistet. Klarte til slutt å drepe han, men så dukket det opp en ny like etter, men denne gang med flammekaster. Måtte gi tapt der.

 

 

Godt å lese. Hadde selv en hund som forsvant 4 døgn midt på kaldeste vinteren. Var stor glede da det ringte en fyr som hadde funnet henne, i garasjen sin. http://www.agderposten.no/article/20111223/LOKAL8/111229912/1001/ABONNEMENT

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Jeg har begynt å like å stå opp tidlig, i hvert fall på julaften. Det er en dag jeg elsker å gjøre så mye som mulig ut av. Daffe rundt i slappe klær, lukte på juletreet, kose meg med godis og se på julete programmer og filmer - bare slappe av og nyte dagen helt til jeg går i dusjen, tar på meg dressen og gjør meg klar til å nyte kvelden.

 

Jeg elsker julaften.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Eg har ei føling av at jula i år kjem til å gjere meg miserabel. Så ... that's nice. Eg må slutte å tru at familien min er i stand til å forandre seg. Dei er den same, egosentriske gjengen som vil at ting skal skje deira veg. Kven de går over og gjennom for å kome dit, er likegyldig. JULAS BUDSKAP, FOLKENS.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...