Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er litt sånn selv. Det jeg forøvrig syns er litt ironisk er at jeg er syltynn og har varierende selvbilde, og damene jeg liker har former og viser at de har selvtillit. Jeg tror det står om slike som meg i en del psykologibøker.

Skal forresten du/dere til Oslo på forumtreff Eplefe?

Lenke til kommentar

Aner ikke om det blir tid og råd. Har vært litt kluss med feriepengene mine, så aner faktisk bokstavelig talt ikke hvor mye penger jeg får i juni. Vi får se. Det hadde vært kjekt å komme seg på forumtreff, og da kunne jeg kanskje fått piercet meg og, Christiane er den eneste som får sette surfacepiercing på meg før Kenneth har lært seg det.

Lenke til kommentar

Jeg har stresset noe så inn i granskauen med en obligatorisk oppgave idag. Nærmere bestemt en oppgave i faget Interaksjonsdesign. Er veldig artig å lage grafiske brukergrensesnitt og forklare dem ut ifra designprinsipper og design heurestikker. Men til tider kan man bli lei av å sitte i Gimp (eller Photoshop for dem som har det),ø å tegne grafiske elementer. Urk.

 

Og jeg skulle gjerne vært med på forumtreff i Oslo om jeg hadde hatt penger i verden. Men det har jeg dessverre ikke. Er så blakk som det går ann å bli.

Endret av Snorre
Lenke til kommentar

Aner ikke om det blir tid og råd.

 

 

Og jeg skulle gjerne vært med på forumtreff i Oslo om jeg hadde hatt penger i verden. Men det har jeg dessverre ikke. Er så blakk som det går ann å bli.

 

Synd og synd! Kom meg aldri til Bergen i høst :(

 

Det snakkes om motorsykkeltur på gamlinga den helgen, så om dere ikke har noe imot 45 minutter togtur er det kanskje - kanskje - muligheter for overnatting hos meg. Vederlagsfritt, selvfølgelig. Kort tur til Gardermoen er det også.

 

Er også ymtet innpå bytur på oss som er gamle nok.

Lenke til kommentar

Det er obligatorisk oppmøte på forúmtreff for dem med mer enn hundre innlegg i SO1.

 

Da foreslår jeg en pengeinnsamling for fattige trøndere med ønske om å delta på nevnte forumtreff. Hvis ikke kan dere hele gjengen komme til Trondheim en tur :) Trøndervors med lisseslips og DDE på full pupp. Nothing like it!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...