Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja kanskje men finner ikke vista platen min. Men hvilket merk vil dere anbefale av bærbar pc ?

Thinkpad. Du vet du vil ta deg råd.

 

Det nye grensesnittet er forresten dårlig nok til at det alene er grunn nok til å aldri igjen bruke dette forumet igjen.

Jeg fikk thinkpad på skolen, og hater den. x)

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt en Rock Band PS3 Gitar på et loppemarked, men jeg mangler en liten dings jeg skal plugge inn i PS3en for å koble dem sammen. I tillegg har jeg nettopp lest at gitaren ikke vil virke på det eneste gitar-spillet jeg eier, Guitar Hero II på PS2. Så her sitter jeg altså på en gitar som jeg ikke får brukt.

Lenke til kommentar

Thinkpad hva er det aldri hørt om det merket ?

Thinkpad er et modellnavn/serienavn på en serie med datamaskiner produsert av Lenovo (tidligere IBM). Thinkpad-serien er kjent for å være solid og ha utmerket byggekvalitet. Men serien har også tidenes kjedeligste design da de ikke har forandret design (så godt som) siden serien først ble introdusert. Maskinene er beregnet på bedriftsmarkedet og har som regel ikke av de sterkeste skjermkortene av de bærbare. Men spesifikasjonene sånn ellers pleier å være gode.

Lenke til kommentar

På en annen side er vel Acer den pc-produsenten (av de store) som har mest plastikk-aktige pc-er. Husker pappa hadde en acer. Etter rundt to års bruk var skjermhengslene blitt så løse at det nesten var umulig å få skjermen til å holde seg oppe. Den lente seg bare mer og mer bakover eller forover ettersom hvordan man hadde den. Var vel en vinkel hvor den holdt seg sånn greit oppe.

 

Nei, skal man ha pc bør man gå for en produsent som produserer solide pc-er. Asus lager jo pc-er med ganske ok byggekvalitet. Det samme gjelder egentlig Dell, selv om maskinene har en tendens til å slutte å fungere etter en fire til fem år. Ellers fungerer Compal sine maskiner ganske godt, og siden de er barbone kan man velge hvilke komponenter man ønsker i maskinen. Meget fint. Fujitsu har noen fine maskiner de og egentlig. Acer blir litt for kjip byggekvalitet for min smak. Men for all del. Man får mye maskinvare for pengene om man velger Acer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...