Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå har jeg hatt orientereing i gymmen og for første gang i historien greide jeg faktisk å finne alle postene. Men tror ikke det var helt min fortjeneste, ettersom jeg ikke eier noen form for retningssans. Møtte til og med en hjort oppi skauen der. Er nå sliten og ser frem til dagen er over, selv om det fremdeles er noen timer igjen til det. Nå er det forsåvidt tid for engelsk, men siden det ikke virker som om det kommer noen lærer tenkte jeg å forumere litt og lese i Made of steel boken min. :)

 

Dead like me tror jeg jeg må ta meg tid til å se igjennom snart.

Den så jeg for noen år siden. Det var en veldig koselig og morsom serie, det eneste negative var at jeg aldri fikk helt sansen for hovedrollen. Vet ikke om det var grunnet karakteren eller om det bare var skuespilleren jeg ikke likte, men hun var i hvert fall ufordragelig i mine øyne. Har enda ikke sett filmen, men det skal nok bli gjort i løpet av nærmeste fremtid.

 

Edit: Hva holder folket på med i dag?

Endret av Ehtram
Lenke til kommentar

Jeg misunner han jeg også. Tenk å få muligheten til å spille inn en scene sammen med Barrowman, for å så henge rundt på settet med han og Tennant. Det ville virkelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse. :love: Og jeg må bare si det: Jeg hadde ikke hatt noe i mot å leke i TARDISen med kapteinen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...