Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om det er blitt postet tidligere....men det her ser heftig ut.

 

post-169-1101086546_thumb.jpg

 

Den der ser jo helt konge ut! MÅ ha den! Hva tror dere at denne kommer til å koste da? Rundt 1500kr? Selve Killzone 3 spillet ser også fantastisk ut, spesielt onlinedelen ser velgjort ut. Spilte vel cirka et døgn i MP-delen av Killzone 2, og jeg er en slik person som generelt sett ikke spiller mye online. Det samme kommer nok til å skje i nummer 3

Endret av SirKenneth89
Lenke til kommentar

Noen som har sett Rock Band 3 inkl. keyboard til PS3 noe sted eller har de bomma med etterspørsel igjen?

 

Keyboard og Pro-gitar er blitt utsatt i europa av en eller annen grunn. De fleste steder får ikke inn keyboard og pro gitar, enkelte steder får heller ikke inn spillet denne uka heller. Spillet får du kjøpt på din nærmest Gamestop, Spacworld o.s.v. mest sansynelig.

 

Faen for et herlig spill. Ordentlig vokal igjen, forbedra den nesten perfekte vokal-delen i The Beatles/Green Day enda mer. Den er så og si perfekt nå, og ikke sånn jævela karaoke-greie som på Guitar Hero.

 

DLC`et framover ser veldig bra ut. The Doors(kom denne uka), John Lennon, Bon Jovi(ikke så bra men skal ha Blaze of Glory, se på Jeffster - Balze of Glory på youtube ffs), New Order, Talking Heads, Deftones, Billy Joel o.s.v. Elsker DLC`et på Rock Band den siste tiden, vært mye bra. Å ikke sånt jalla musikk valgt fram av en liten 10-åring slik GH har hatt den siste tiden.

 

Elsker både låtene og jobben Harmonix har gjort med disse låtene:

"Yoshimi Battles The Pink Robots Part. 1" av The Flaming Lips

"Whip It" av Devo

"Imagine" av John Lennon

"Dead End Freinds" av Them Crooked Vultures

"Touch Me" av The Doors

"Midlife Crisis" av Faith No More

"Centerfold" av J. Geils Band

"The Power of Love" av Huey Lewis & The News(Fantastisk bra låt å spille fullt band i)

 

Good Vibrations(Live) var forresten en forferdelig låt på harmoni vokal expert. Altfor vanskelig for pitching-programmet i Rock Band 3 til å fange opp hovedvokalen midt inni den 3-stemte suppa sånn ca. halveis til slutten i låta. :p

 

Blir kos å prøve ut låtene til SlipKnot, Dire Straits, Warren Zevon, The Cure, Tears of Fear, Rammstein og Jimi Hendrix.

Lenke til kommentar
Samlerpakka til Killzone 3 så skikkelig lekker ut men tror nok jeg hopper over spillet da jeg generets sett ikke er så glad i sånne type spill selv om jeg skaffet meg k2 mest pga alt skriveriene som var med det spillet om hvor fantastik spillet var og for mange er det sikkert det men ikke helt for meg.

 

I hear ya. Jeg kjøpte Modern Warfare av mye samme grunn - når et spill får så gode anmeldelser må det jo være bra selv om man ikke er noen stor FPS-fan, ikke sant? - men etter å ha spilt i noen timer skjønte jeg virkelig ikke hva det var som skulle motivere meg til å fortsette. For all del; suveren grafikk og stram kontroll, scenarioet var forsåvidt også interessant nok, men gameplayet var noe av det mest monotone jeg har vært borti. Ikke før har man skutt seg gjennom en horde før man må gi seg i kast med den neste, uten noen belønninger for innsatsen eller forsøk på å variere opplegget, og når et spill begynner å føles som en dag på jobben da legger jeg det vekk.

Lenke til kommentar

Fikk idag min etterlengtede Bioshock 2 Special Edition, sammen med Vanquish og Star Wars Force Unleashed 2, og Nintendo DSi XL Limited Mario Edition igår, er litt for mye, men sånn er det når jeg er hardcoregamer :p

 

Spilt både Vanquish og Star Wars og storkoser meg med begge :)

Star Wars er nedskrytt, skjønner ikke all den pesen det har fått av kritikkere rundt omkring...

Lenke til kommentar

Fikk sett Professor Layton filmen her om dagen, synes var rimelig underholdende. Nok en spill til film som faktisk har endt opp bra. Den andre blir vel Prince of Persia som og kom ut i år. ingen av de er de helt store topp filmene, men begge gav ihvertfall god underholdning. Smått irriterende at måtte ende med å se med Japanske stemmer for å kunne få subtitles.

Lenke til kommentar

Keyboard og Pro-gitar er blitt utsatt i europa av en eller annen grunn. De fleste steder får ikke inn keyboard og pro gitar, enkelte steder får heller ikke inn spillet denne uka heller. Spillet får du kjøpt på din nærmest Gamestop, Spacworld o.s.v. mest sansynelig.

Ok, fant ikke keyboard i noen butikker i dag, så jeg kjøpte bare spillet (350kr på Siba). Lovende så langt, men har ikke spilt så mye.

Lenke til kommentar

Slang inn en bestilling på den her akkurat...heftig!

 

Skal ha den jeg også. Er det på cdon du har bestilt? Synes nemlig den var litt dyr, så tenker jeg venter litt og ser om det blir billigere i andre nettbutikker før jeg bestiller.

 

 

Ja fant den kun hos cdon, var noe stiv pris ja...men da igjen så ligger jo disse CE med endel ekstra innhold rundt i det området på pris. Worst case så bruker en angreretten om det er mulig å skaffe den vesentlig rimeligere andre plasser....

 

Er jo litt fristende den her også da...

 

post-169-1101093548_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...