Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Aj. Selv om videokvaliteten var ræva så lyseffektene på våt asfalt helt sinnsvake ut. Spennende. Men som i alle andre bilspill er det ikke grafikken som teller. Samme som det ved kjøp av en virkelig bil er rimelig urelevant at bilen ser nydelig ut, så lenge den føles som en melkkartong med 4 hjul når du sitter bak rattet.

Ja, grafikken er fantastisk! Men jeg må si jeg ikke helt likte kjørefølelsen da jeg prøvde den GT5 Time Trial-demoen. Mulig mye er pusset på i det endelige produktet.

Endret av Amored
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-weather-video-trailer-night-racing-at-le-mans/

 

Dynamisk weather system, ser helt utrolig ut, savna dette og slik grafikk på Forza 3, fordi Forza 3 var ikke noe spess på grafikkfronten, noe Dirt 2, Grid og kommende GT5, F1 2010 og Dirt 3 skal være.

Tror dette kan bli mitt GOTY over Heavy Rain og God Of War III :D

 

 

Må sies at han som sitter og styrer er skikkelig dårlig :p

 

Lenke til kommentar

@Nubbiz: Ja ikke sant. Som jeg sa i artikkeltråden, jeg kommer til å dø av å vente så lenge nå som jeg vet når den kommer. :cry:

 

Jikla: Jo så den. Gleder meg noe SYKT til det spillet. Som vi kan forvente med Ghibli på laget ser det veldig, veldig vakkert ut. De har ikke sagt noe om når vi kan forvente det kommer?

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Må sies at han som sitter og styrer er skikkelig dårlig :p

Er det bare meg, eller er det alltid lei latency når man bruker ratt og pedaler?

Det er eneste grunnen til å jeg ikke eier ratt og pedaler til konsollene mine.

 

Jeg vet egentlig ikke, men jeg fortrekker en vanlig håndkontroll fremfor ratt og pedaler. Kjøpte ratt og pedaler da jeg kjøpte Forza 2 og startet å spille med det, men det endte med at jeg la det bort og spillte videre med håndkontrolleren. Mer begagelig for min del.

Lenke til kommentar

Jeg vet egentlig ikke, men jeg fortrekker en vanlig håndkontroll fremfor ratt og pedaler. Kjøpte ratt og pedaler da jeg kjøpte Forza 2 og startet å spille med det, men det endte med at jeg la det bort og spillte videre med håndkontrolleren. Mer begagelig for min del.

Ja, jeg foretrekker jo håndkontroll jeg også, men jeg kunne virkelig tenke meg å prøve ratt og pedaler i Forza 3. Jeg har prøvd ratt og pedaler til arkadespill og sånn. Når jeg tenker meg om, så tror jeg at jeg har prøvd ratt og pedaler på Elkjøp. Tror det var da jeg merket hvor stor "input lag" det var i forhold til en håndkontroll.

Lenke til kommentar

Først vil jeg si at væreffektene i GT videoen var helt INSANE!! :o, kan nesten ikke tro det er ingame (og det gjør jeg ikke heller før jeg ser det ingame)

 

For det andre så tenkte jeg at jeg ville dele min opplevelse med Playstation Move.

 

Vil starte med å skru klokken tilbake noen år til når Wii først kom ut, og jeg kjøpte den sammen med bror min. Det var noe av det kuleste vi hadde spilt. Faktisk være en del av spillet med bevegelser var noe helt spesielt. Etter en liten periode så var den kjente Wii effekten over og den begynte å samle støv, masse støv. (kanskje derfor den er hvit, slik at du ikke skal merke det :p) Uansett så ble jeg ganske spent når Motion Plus ble annonsert. 1 til 1 bevegelse, kan det bli bedre? Kjøpte Wii sport Resort og Tiger Woods til Wii. Det var gøy en kveld og to før Wiien igjen begynte å samle støv.

 

Hvorfor ble Wii en støvsamler i min stue? vel, det har nok desverre mye med grafikken å gjøre. Jeg er nesten sykelig opptatt av grafisk kvalitet og veldig opptatt av grafikk på konsoller. (kunne kjøpt PC, men det våpenkapløpet har jeg ikke råd til). Derfor har jeg invistert i stor flott fullHD 3D TV osv. Det andre er at Wii bare er en spillkonsoll. 360 og PS3 er mye ber, de er mediehubber. Noe jeg føler PS3en gjør best av de to hovedkonsollene mine, derfor er det min primærkonsoll.

 

Det er derfor spennende at vi endelig får skikkelig bevegelsestyring på PS3. Tenker at Sixaxis ikke helt holder mål når det kommer motion controle....good try sony :whistle:

 

Uansett så var jeg ute i fælt vær og fikk skaffet meg starterpack og Sports Champions. (eyepet fra play.com er også veldig billig og kommer i posten). Når jeg startet opp sport champions så prøvde jeg bordtennis, for det var også på Wii så det kunne lett sammenlignes. Til min store overraskelse så kunne det nesten ikke sammenligne, for her var faktisk bevegelseskontrollen veldig veldig bra. Kontrolleren sitter bedre i hånden, og er mye mer responsiv. Det kan være at spillet er bedre programert, eller så er teknologien bare mer nøyaktig og mer responsiv. Problemet var da at jeg suger litt i bordtennis i virkeligheten, og det gjorde ikke dette spillet veldig lett, men det føltes rettferdig. Det føltes at det var min feil som gjorde at jeg tape og ikke at kontrolleren ikke skjønte hva jeg ville med den.

 

Frecebee golf var utrolig gøy, her og føltes det ut som "the real thing". Må si at jeg er veldig fornøyd med teknologien og spillene. Så blir det spennende å se om motion plus kontrollerne blir støvsamlere de og :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...