Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Vil bytte alle mine 34 PS3 spill i X360 utgaver......im so fucked. Ingen fra Microsoft som henger her som vil få en fan for life? tongue.gif

Hvorfor? Spillene er da det samme spillet på både X360 og PS3.

 

 

Var litt tull og litt alvor i det, men faktisk så ville jeg ha heller hatt disse 34 spillene som er alle multiplatform på X360 istede. Endel av dem er eldre uten trophy support og fleste av dem ser bedre ut på X360.

 

Men fra spøk til revolver...må bare passe på å kjøpe multiplatform spill til X360 istede fremmover så slipper jeg å irritere meg over et "dårligere" produkt på PS3. Er min egen skyld som har favorisert PS3 da mine gammle fanboy tildenser tydligvis ikke har gitt helt slipp....godt jeg endelig begynner å se klart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lett 360 på grunn av achivements/gamescore. Throphy`s synes jeg er litt tilbakestående, siden det ikke kom ved start.

PS3 er bare en esklusive spill og blueray-maskin her.

Samme her. Achievementsystemet har dratt meg inn og nekter å slippe samtidig som jeg synes kontrolleren på X360 er overlegen på alle måte utenom D-Padden, som heldigvis ikke blir brukt så ofte. Det er ikke fordi jeg ikke liker Playstation 3 til dere som automatisk tenker det, men fordi jeg liker visse sider ved X360 bedre.

Lenke til kommentar

Jeg er så kort fra å bestille Forza 3 og Borderlands fra Elkjøp nå (så kort: I-I), men jeg finner ikke igjen Collect@Store muligheten for frakt. Jaja, uansett billigere der enn på andre nettbutikker, men spørsmålet er om jeg orker å vente over hele helgen og til mandag om de ikke kommer på fredag. Skal jo bestille Forza 3 også, så om det kommer til riktig dato (en dag før) er jeg sikret for helgen, men om begge blir forsøvet til over helgen kan det jo bli katastrofe.

 

Tror dere Elkjøp vil ha de to spillene inne på lager i butikk på release?

Lenke til kommentar

Den artikkelen på vg ga ihvertfall svaret, man burde ha alle maskinene :)

Men viss jeg skulle valgt en så hadde det blitt PS3 pga flere eksklusive spill på den pr.idag!!!

 

Og den kommentaren med PS3 sin kontroll er elendig begynner å bli gammel, det er samme kvalmen fra alle dem som liker 360 bedre, hvordan klarer jeg rullere mellom PS3, Wii, litt mus og tastatur og 360 kontrollere hver dag og ikke føle ubehag eller har mindre skills da?

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Dine hender har latterlig lite med mine hender å gjøre, og det argumentet står like fast som det Stonehenge gjør. Rimelig godt altså, når man tenker på at Stonehenge har vært der i et par tusen år. Bare fordi et argument er gammelt betyr ikke det at det er feil og å fortelle meg hva som føles bra i mine egne hender synes jeg blir småfrekt.

Lenke til kommentar

Jeg syns ikke at kontrolleren til PS3 er dårlig, men den har dårligere passform, hvertfall for mine hender. Syns den er litt for liten og litt for kantete. Merker det veldig godt i et spill som Fifa, der det er utrolig mye mer "chill" med Xbox 360 kontrolleren. Om det er noe den bør få trekk for, så er det D-paden og at den trådløse er litt tung.

 

EDIT: Og jeg føler ikke at skills har noen sammenheng her, for selv om kontrolleren er litt ubehagelig, så trenger det ikke å ha betydning for aimen.

Endret av djing0
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Det jeg ikke liker mef PS3 kontrollen er joystickene og L2+R2. Synes de var altfor lette før, men dualshock3 var ganske så deilig vekt. Xbox kontrollen passer veldig godt inn i hånda, mens ps3 sin er kantete som andre har sagt.

Lenke til kommentar

Jeg har til en mann å være ganske små hender og jeg synes PS3 sin kontroller er for liten, en kan ikke la den hvile i hendene slik en kan med X360 kontrolleren. Batteri tiden på PS3 kontrolleren er også dårligere en X360...rumble funksjonen er også mye svakere og dårligere.

 

Så jeg er enig med Vg der.

 

 

Lenke til kommentar

Og den kommentaren med PS3 sin kontroll er elendig begynner å bli gammel, det er samme kvalmen fra alle dem som liker 360 bedre, hvordan klarer jeg rullere mellom PS3, Wii, litt mus og tastatur og 360 kontrollere hver dag og ikke føle ubehag eller har mindre skills da?

 

Vel, kontrolleren blir jo ikke bedre selv om det tar lengre tid, og det er faktisk helt individuelt om hvilken kontroll man liker best.

Har ingenting med at PS3 kontrolleren er dritt, jeg og sikkert mange flere andre som nå er "Xbots" (skriver dette fordi man blir anklaget å være dette bare fordi man foretrekker enkelte ting ved xboxen, ikke fordi vi er blinde fanboys), vokste opp med en PS-kontroller, men jeg synes fortsatt Xbox kontrolleren er bedre enn PS3 kontrolleren rett og slett fordi den ligger bedre i hånda.

 

Det går jo an å forsøke å ta av seg "offerhatten" ved anledninger og ikke bli helt "krakilsk" bare fordi noen sier at kontrolleren er bedre, vi prøver ikke å spre kvalme, vi sier bare meningen vår.

 

"skillsen" din har jeg forøvrig liten peiling på, så den skal jeg ikke uttale meg noe om.

 

Om det er noe den bør få trekk for, så er det D-paden

 

Enig.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...