Jump to content

zell_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About zell_InnleggNO

 • Birthday 08/15/1985
 1. noen som har fått spillet i hardcopy (dvden) og vet om denne er sperret til torsdag eller om den som EA dowloader virker i dag?
 2. godt skrevet:) selv digget jeg LO, men er enig i typ alt.
 3. blir spennende å se. om det er en knallbra story så gjør det jo opp for et utrolig linjært spill. ref ff10.
 4. tipper det blir en del sykt wtf wooow episke miljøer i god of war 3 som lett kan ta pusten fra en stakkars gamer, menmen grafikk grafikk. er ikke så viktig. så lenge det er ålreite animasjoner og bra flyt i gameplay så erre ikke så mye stress for meg. heeelt enig med laland ang killzone 2, men uncharted 2 likte jeg veldig godt, til tross for at fiendene tåler noe mye, fiendene kommer i waves og at selve skytingen ikke er voldsomt bra laget. digget dialogene, action sekvensene og utforskningen:) gleder meg mye til ME2, meen antar jeg ikke får brukt dragon armor saken fra dragon age når jeg har det til pc og planlegger me2 på x360?
 5. slår meg at det kommer latterlig mye spennende neste 4 månedene! skikkelig pangstart på året. må ha! army of two 40th mass effect 2 bioshock 2 dante`s inferno heavy rain splinter cell conviction battlefield bad company 2 ff13 god of war 3 mafia 2 red dead redemption
 6. skjønner itte:p fock det er kaldt her.. ligger i senga under dyna. vil mest opp å game darksiders eller mw2. men vanskelig! brrr!
 7. Ja, senest et innlegg den 7 januar.:rolleyes: Forøvrig så angrer jeg på at jeg ikke kjøpte Darksiders på tilbud på Elkjøp igår, etter å ha lest hva folket syns om spillet, høres det virkelig ut som et spill for meg. Bayonetta tror jeg nok at jeg står over i denne omgang. jupp, mente jeg så det for under 24 timer siden:p (når jeg skrev innlegget selvsagt) bare igjen det at du skriver hvilken consoll du spiller spillene på bak navnet er for meg rart. så lurte vel egentlig bare på hvorfor det er så viktig for deg? til rider of reason. Jeg er forsåvidt enig og jeg digger at det er dungeons og puzzles. men for min smak så kunne de kasta inn litt fler fiender mellom puzzles:) men det blir jo selvsagt smak og behag etter hvor glad man er i action/puzzle:p
 8. darksiders er kung ja:) spelt non dager, tipper jeg er ferdig snart. Synes til tider det kan bli litt mye puzzle uten action. Savner også flere finnish moves pr fiende type. blir litt lei av å drepe alle "likt" Er litt screentearing men hjelper mye å installere spillet (x360) føler også nå mot slutten av spillet at selvom jeg nesten har utility belte til batman å ta i bruk så er det liksom 2-3 comboer på sverdet alt som blir brukt. savner flere kombinasjoner mellom sverd/schyte/gloves. Ville gjort combaten ganske så mye bedre! Men til tross for litt små pirk så er spillet absolutt en frisk pust, låner mye fra mange, men gjør det på en utrolig bra måte og det er ikke minst KJEMPE underholdene å spille ps. bayonetta er også rått, men liksom ikke helt samme dybde imo. og fanoyen, hvorfor så opptatt av hvor mange eksklusive spill du har pr konsoll? og hvor mange det kommer til hver konsoll? synes ikke jeg ser annet fra deg:) Jeg mener når du har alle så kan man vel bare nyte at man har muligheten til å prøve alt:)
 9. Litt seint svar det her men, dette kan du jo styre selv, med mindre du spiller mot computer. Dobbeltap Y/Trekant så står keeper på strek. Men lurte på om det er noen som har noen gode tips og triks? Tenker på free kicks, dribbling og spillet generelt? funker detta? har prøvd å dobbel tappe Y men synes bare mongo keepern løper enda lenger ut. eller må man gjøre det før han starter labbe ut?
 10. enig i mye:) spesielt det med forsvar og det er en feil jeg gjør alt for ofte selv. spiller veldig mye 4 player og da er det alltid døden. om en eller begge gjør samme feilen så er man ferdig:p
 11. hahah sant, jeg spilte det i mars! da tenkte jeg det kom i mars, men det gjorde det jo selvsagt ikke:p darksiders er forresten mongo konge, testa og så på en stund her om dagen. låner mye fra mange men gjør det bra! absolutt en positiv overaskelse for min del:)
 12. til tross for sine mangler er jo mw2 dødsbra da! trur deadspace,dragonage, mw2, fifa10 og u2 var mine gotys i år! deilig!
 13. hahah kommer mye semi epic i denne tråden ass! godt nyttår folkens! 2010 blir ålreit ettersom såpass mange spill ble utsatt. vi får med andre ord et veldig spennende q1 med masse releases og antageligvis en herlig spillhøst også!
 14. tja, veldig usikker selv på hvilken tv jeg ville valgt. av de LED skjermene vi har på elkjip her så synes jeg samsung sine er ganske så mye bedre enn sharp og lg. samsung 46" LED i 7 serie er ikke dum for å si det sånn:) om man vil gå hakket mindre så er jo LG 42LH5000 et godt alternativ som gjør seg veldig bra på spill og bluray. menmen kanskje mye annet moro og, ambilight har jeg aldri hatt sansen for, da må man ha stua til det imo og helt hvite vegger bak ellers blirre bare jalla. man betaler vel fort ganske mye ekstra for diskolys, det er penger jeg heller legger i bildekvalitet.
×
×
 • Create New...