Gå til innhold

Den store Resident Evil 5 tråden!


Paisley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
RE 4 hadde fjernet en del av følelsen ja, sant det - men likte det alikevel utrolig godt. RE 5 er desverre bare skyte skyte, og sliter litt med å engasjere meg.

Det er ikke like variert som RE 4 :( ?

 

Så langt finner jeg ikke variasjonen lignende RE 4 nei. Capcom har utviklet serien fra RE, og det er på mange måter veldig fint - problemet er at de har beveget seg for langt unna grunnidèene i mine øyne.

Lenke til kommentar

FAEN I HELVETTE! Spillet er nesten defekt om man spiller veteran uten co-op. Til tross for hvor flink jeg måtte være, klarer Sheva å ødelegge selv de enkleste situasjoner. Spesielt moro er de seksjonene hvor Sheva løper avgårde for å stå og snipe fiendene for meg. Har kommet til kapittel 4-1. Vurderer nesten å begynne på ny, på normal...

Lenke til kommentar

Hvis du er interresert så kan jeg godt bli med på Veteran. Har nettopp blitt ferdig for andre gang (først 1 gang for å få historie, så en gang for å finne alle BSAA Emblems og ikke minst eggene :p )

 

Så hvis du trenger hjelp så er GT´en min: Wangen360

 

Til dere som klager på kontrollene: HAdde det vært Gears kontroller så hadde det vært helt tåpelig. Greit at de har "ødelagt" RE feelingen, men kontrollene må være itt "stive" for at man skal få en viss klaustrofobis følelse når det er mange fiender rundt deg....

 

For min del så er den helt perfekt og jeg mestrer den 100% nå...

Endret av Wangen
Lenke til kommentar

Takk for tilbudet, men jeg er en sær purist. Jeg er en av dem som må spille slike spill alene, for å få best utbytte av historien og stemningen etc. Andre gjennomspilling derimot.

 

Edit:

Jeg vil samtidig skyte inn at pacingen i dette spillet er helt på trynet. Man går fra rom til et nytt rom, som ved første øyekast er tomt. Tre skritt inn i rommet starter en liten filmsekvens som viser tusen sinte negrer komme løpende mot deg. Skyt alle. Gå inn i nytt rom. Repeter. Det hele føles fryktelig ensformig. Firern var mye mer variert. Der var det faktisk øyeblikk hvor du måtte utforske, løse en oppgave eller rett og slett bare spasere fra punkt a til b. Femmern føles nesten som Uncharted i forhold.

Endret av Alex WS
Lenke til kommentar

Skal du oppgradere alle våpnene så tar det deg hvertfall 5-6 ganger(er ikke sikker) Er på min 3 gjennomgang nå, og har kun L. Hawk, Dragunov, M92f og Ithaca´en ferdig oppgradert (og V271 eller hva den heter). Så det tar sin tid :) MEn mye lettere 2 gang du spiller..Da har du jo evig ammo på et våpen du forhåpentligvis har kjøpt det til....

 

Skal snart begynne på 3 gjennomgang, og nå skal jeg klare det på under 5 timer...2 gjennomgang fikk jeg alle BSAA Emblemene, men klokket inn på 5:19 så det var bittert!!

Lenke til kommentar

Kanskje han mener de 1/3 av spillet som han har spilt er det ihvertfall lite områder... Vet ikke :)

 

Spilte F.E.A.R 2 igår da, for første gang... ble jo pissredd bare av introen. Har dessverre aldri vært noen hyppig følger av Resident Evil, annet en filmene... men har sett en del videoer og det ser ut som et spill jeg virkelig vil prøve.

 

Hvordan vil dere si RE5 er i forhold til FEAR2 når det gjelder skrekkfølelse? Begge er jo i "Horror"-spill sjangeren som vi vel kan kalle det.

Lenke til kommentar
Takk for tilbudet, men jeg er en sær purist. Jeg er en av dem som må spille slike spill alene, for å få best utbytte av historien og stemningen etc. Andre gjennomspilling derimot.

 

 

Er egentlig helt lik som deg der. Får jeg et nytt spill så spiller jeg det alene(med mindre det er skrekkspill :unsure:) kun for å få mest mulig ut av historien og feelingen som du sier.

 

OT: Hvis noen er med på å fullføre det på Veteran idag så er jeg med :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...