Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

Fornuften seirer ubrukelige spiser.

 

 

Psykopatprojiseringen.

Moromannen.

 

I et tidlgiere svar til meg hadde du fortsatt ikke fått med deg at de som ble registrert i Auschwitz var de som ble valgt ut til arbeid, mens de som ble sendt rett i gasskamrene ikke ble registrert. Det er nok et eksempel på at du er en uvitende Holocaustbenekter.

 

Nå tar du dette til nye høyder ved å kalle Bidalake en ubrukelig spiser. På tysk er det nutlos esser. Nøyaktig samme uttrykk som nazistene brukte om om blant annet handicappede og psykisk syke. Mange av de ble drept under T4, med gass. Litt senere blir mange av mannskapene med erfaring fra T4 brukt i leire som treblinka. Litt av et sammentreff, eller hva?

 

De "ubrukelige spiserne" som du og de barnemyrdende nazistene du forsvarer var blant jødene i hovedsak barn og eldre som ble sendt til Birkenau (lært deg hva det er enda?). I Treblinka skilte de ikke nevneverdig. De aller fleste ble drept. Men ikke alle. Og de som klarte å rømme bekrefter historien, akkurat som nazistene i leiren bekreftet historien. Alt dette er doikumentert i denne tråden. At du ikke makter å lese deg bakover taler ikke akkurat til din fordel.

 

Du kommer ikke til å tørre å forholde deg til forskjellen på dødelighet blant de over og under arbeidsfør alder. Men vi vet at det var langt flere arbeidsføre som overlevde Birkenau, enn de under 16. Vi vet at det var svært få gamle som overlevde Birkenau. (Akkurat som du ikke tør forholde deg til kunnskap om folketallene i spesielt Polen, Nederland, Frankrike og Belgia.)

 

Vi vet blant annet dette fordi det ble foretatt mange tusen vitneavhør rett etter krigen, blant annet i Ungarn. Vi vet at jøder ble deportert. Dette er de aller færreste revisjonister uenige i, men du , i din iver etter å renvaske nazistene, tør ikke en gang sette deg inn i historien.

 

I et tidligere innlegg gjør du som vanlig. Du legger ut på din sedvanlige gish-gallopp. Det er en ubrukelig debattform for å bruke ditt adjektiv.

 

Dette er en utfordring Quazer. Sjekk tråden om tilbakemeldinger. Tør du ta en mer formell debatt hvor vi må holde oss til ett og ett tema? Vi kan starte med at du beviser hvordan forfalskningen av Holocausthistorien har funnet sted. Eller vi kan ta for oss de polske jødene, gjerne delt opp i underkategorier. Hva med de 250,000 som ble deportert fra Warsava-ghettoen før den ble likvidert?

 

Eller er du bare en ubrukelig debattant? Jeg ber deg diskutere som en voksen. Ifølge deg er jeg vel da en psykopat.

Endret av Salvo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Four photographs were taken with a camera smuggled into Krematorium V.

KAN DU IKKE LESE?

 

Næmmen så sint da.

 

Hva er problemet, Quazer, og hva er det med dette du ikke skjønner? Kameraet ble smuglet inn i krematorie 5, helt korrekt, og der fikk man en anledning til å ta bilder ut fra krematoriet, av gropene de brente lik i. Innenfra krematoriet, og utover.

 

Hva er det med dette som gjør at du mener at dette er umulig? Forklar gjerne med innestemme.

Lenke til kommentar

 

Du mener at amerikanerene skyldte på seg selv? Psykopat argumentering.

 

Vel, du mener jo at tyskerne skylder på seg selv. Deres aksept av det som skjedde er akkurat like sterk som amerikanernes. Så da driver du psykopatargumentering selv da?

 

 

 

Det var brente lik i begge de japanske byene og radioaktivitet. Sånne ødeleggelser er det kun atombomber som kan forårsake. Du har ikke prøvd å argumentere mot dette.

 

Du har da ikke gitt meg noen bevis på brente lik og radioaktivitet. Ingen bilder, intet argument, som du skrev selv. Bevisbyrden er på din side, siden det er din påstand, jeg trenger ikke å argumentere mot dette. Du har altså ikke bevist noen ting. Men, bare fortsett å prøve.

Lenke til kommentar

Har slettet en del innlegg som inneholdt personangrep m.m.

 

Moderatormelding

Videre debatt skal holdes saklig og innlegg som går på person og ikke sak vil bli slettet!

 

Dette er en fin diskusjon, men når folk ikke klarer å diskutere saklig må vi slette innlegg.

 

HUSK PÅ REGLENE I FØRSTEPOST:

 

Grunnleggende regler for debatt:

1. Video og bilder skal introduseres av omgjengelige beskrivelser, det vil si synopsiser av alle videoer. Videoposter uten synopsiser vil bli slettet.

2. Påstander skal som minimum underbygges med argumenter (Her må det brukes skjønn. Husk at man ikke alltid kan oppgi dokumentasjon med det samme. Ha tålmodighet!)

3. Hvis du ikke ønsker å bidra til debatten, er det ingen vits å poste, bevisst sabotasje vil bli fjernet.

4. Tilbakemeldinger om hvordan tråden burde fungere tas ikke her, men i egen tråd under tilbakemeldinger

 

Rapporter innlegg som bryter reglene, da ikke alltid moderatorer er inne og leser trådene.

 

Og da prøver vi å åpne en fin debatt igjen!

(Dette innlegget skal ikke kommenteres, send heller PM)

Endret av Dysfunctional
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Men utover det så er det selvfølgelig personene som utfører volden som har skylden. For ingen kan dekke seg bak at religionens skrifter oppfordrer til slik vold.

 

Interessangt at du mener dette! For da må du jo si deg enig i følgende: Nazistene under ledelse av Adolf Hitler må ta skylden for volden i Nazi-Tyskland før 2. Verdenskrig brøt ut, bla. Krystallnatten! Det var jo nazistene som angrep jødiske hjem og butikker, ikke jødene som angrep nazistenes hjem eller butikker. Og det var nazistene som tvang jødene til å bo i gettoer, ikke omvendt. Og det var nazistene som tvang jødene til å gå med gule jødestjerner samt hete "Israel" til mellomnavn, ikke omvendt.

 

Og da må jo nazistene i Nazi-Tyskland samt regimet i Sovjetunionen ha skylden for utbruddet av 2. Verdenskrig ettersom det var Nazi-Tyskland og Sovjetunionen som angrep Polen og fikk Frankrike og Storbritannia til å erklære krig mot Nazi-Tyskland. Det var ikke jødene som invadere Polen.

 

Og da må jo nazistene ha skylden for det som hendte i konsentrasjons/dødsleirene ettersom det var nazistene som fraktet jødene (og andre "uønskede") til leirene, ikke omvendt.

 

Og jepp, Hitler var religiøs. Bla. trodde han på Vallhall og et liv etter døden.

 

Dette var mildt sagt interessangt:

 

Intensiverer den siste nazi-jakten i Tyskland

 

De fleste nazi-forbryterne fra 2. verdenskrig er i 90-årene. Tusenvis av ettersøkt-plakater skal nå henges opp i tyske storbyer i et siste forsøk på å få dem straffeforfulgt.

 

Simon Wiesenthal-senteret lanserer i neste uke en storstilt kampanje i flere av Tysklands største byer. Målet er å spore opp og straffeforfølge de siste gjenlevende nazi-forbryterne fra 2. verdenskrig.

 

- Vi har to-tre år igjen, kanskje mer, sier verdens mest kjente nazi-jeger og direktør ved Simon Wiesenthal-senteret, Efraim Zuroff, til den tyske avisen Die Welt.

 

Det er spesielt pågripelsene av Laszlo Csatary og Hans Lipschis i kjøvannet av kampanjen «Operation Last Chance II» som har gitt nazi-jegerne vann på mølla. Jakten pågår nemlig ikke lenger på høynivå-forbryterne i Holocaust, hvor om lag seks millioner jøder ble drept, men på de tusener av mennesker som bidro til dødens maskineri. Zuroff mener rundt 60 nazi-forbrytere kan være i live og ha god nok helse til å bli stilt for retten.

 

- Jeg ser ikke for meg at 60 personer vil bli stilt for retten, men hver eneste en er en seier, sier han til nyhetsbyrået Reuters.

 

- Det kan bli to eller tre eller fem, og det er ingen grunn til å avstå fra disse. Hver rettssak er en viktig påminnelse om at rettferdigheten fortsatt kan skje fyllest for Holocaust-ofrene, fortsetter han.

 

Aksjonen kommer til å prege bybildet i en rekke av Tysklands største byer. Tusenvis av plakater, som skal vise et sort-hvitt-bilde av inngangen til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau og et eget hotline-nummer, kommer til å bli hengt opp blant annet i Berlin, Hamburg og Køln. Under tittelen «Sent. Men ikke for sent!» lover nazi-jegerne ut dusører på opptil 25.000 euro (nesten 200.000 kroner) for opplysninger som fører til at de gamle nazi-forbryterne blir pågrepet og stilt for retten.

 

Etter den forrige kampanjen, som gikk under navnet «Operation Last Chance» og pågikk mellom 2002 og 2005, fikk den jødiske organisasjonen 5000 tips fra mennesker i Tyskland, Østerrike og Øst-Europa. Takket være disse ble 655 mistenkte identifisert, mens i 103 tilfeller ble informasjon overlevert til lokale justismyndigheter. I åtte tilfeller resulterte tipsene til strafferettslige tiltak ble satt i verk. Av disse er det rettssaken mot John Demjanjuk som har fått mest oppmerksomhet.

 

Men det er en jakt som foregår i blinde, vedgår Zuroff.

 

http://www.vg.no/nyh...?artid=10105496

 

Så nå vil jeg ha et saklig svar fra alle som betviler Holocaust på følgende: Hvorfor er alle disse menneske ettersøkt hvis det aldri var noe massemord de deltok i? Dersom Holocaust skulle være oppdiktet løgn har jo aldri noen av disse menneskene vært skyldige i noe som helst og da skulle det heller ikke eksistere et eneste bevis mot noen av dem... Så hva dreier etterforskning og siktelse seg om dersom Holocaust aldri skjedde?

 

Da er det straks i gang:

 

Gir ikke opp jakten på naziforbrytere

 

Simon Wiesenthal-senteret har ikke gitt opp jakten på holocaust-forbryterne. 2.000 ettersøkt-plakater skal opp i Tyskland. Sent, men ikke for sent.

 

Tirsdag begynner Simon Wiesenthal-senteret å henge opp 2.000 plakater i Berlin og andre tyske byer. I svart-hvitt vises dødsleiren Auschwitz-Birkenau.

 

Oppfordringen til tyskerne er klar: Millioner av uskyldige ble drept av nazistiske krigsforbrytere. Noen av forbryterne lever og er frie. Hjelp oss å bringe dem for retten.

 

Men nesten 70 år etter krigens slutt haster det for Simon Wiesenthal-senteret om de skal klare å stille flere krigsforbrytere for retten. Operasjon siste sjanse tilbyr

nesten 200.000 kroner for informasjon som fører til at nazister bak jødeutryddelsen blir funnet og dømt.

 

– Vi venter å få tips om folk som tjenestegjorde i dødsleirene eller i spesialkommandoene Einsatzgruppen, og på den måte la rettferdigheten skje fyllest, sier mannen bak kampanjen, Efraim Zuroff.

 

– Men en slik kampanje vekker også offentlig interesse og fungerer som en påminnelse om hvor viktig det er å straffeforfølge disse menneskene, sier han til nyhetsbyrået AFP.

 

 

Zuroff mener det kan være rundt 60 gjenlevende krigsforbrytere som bør stilles for retten. Han avviser at de bør vises nåde med tanke på alderen de har nådd.

 

– I de 33 årene jeg har lett etter nazister, har jeg aldri hatt en sak der en nazist har beklaget, sier Zuroff.

 

http://www.nrk.no/ny...rden/1.11146816

 

Nå håper jeg sandelig at det snart blir liv i tråden igjen så benekterne av holocaust kan forklare HVORFOR disse gamle nazistene er ettersøkt hvis det aldri var noe holocaust de sto bak! Samtidig hadde det vært greit å få vite hvorfor ingen av nazistene noen gang har beklaget seg. Hadde de vært uskyldige i holocaust slik benekterne hevder ville de vel ha forsvart seg og sagt at alt sammen er løgn...

 

Tyske jøder kritiserer nazi-jakt

 

- Aksjonen fører overhodet ikke til noen ting, utenom å føre til medlidenhet for krigsforbrytere som ikke fortjener det, sier den fremtredende tysk-jødiske historikeren og samfunnsdebattanten Michael Wolffsohn.

 

2000 plakater som etterlyser ustraffede naziforbrytere fra andre verdenskrig ble hengt opp i flere tyske storbyer i går. Det utloves belønning på opptil 25.000 euro for «verdifulle opplysninger» som kan føre til at gamle nazi-forbrytere blir straffeforfulgt og dømt.

 

«Millioner av uskyldige ble myrdet av nazi-krigsforbrytere. Noen av gjerningspersonene er fri og er i live! Hjelp oss å bringe dem for retten», står de på de røde og sorte plakatene, som viser et bilde av det kjente inngangspartiet til konsentrasjonsleiren Auschwitz.

 

Verdens mest kjente nazijeger og leder for det jødiske Simon Wiesenthal-senteret, Efraim Zuroff, sier han håper aksjonen vil føre til nye tips om krigsforbrytere som opererte i dødsleirene og nazistenes innsatsgrupper. Selv anslår han at det fortsatt finnes mellom 60 og 120 mulige gjerningspersoner som fortsatt er i live. De aktuelle personene er rundt 90 år eller eldre.

 

- Etter saken mot John Demjanjuk i München i 2011 er det blitt lettere å straffeforfølge nazi-forbrytere, sa Zuroff da han startet kampanjen i Berlin tirsdag. Nå er det nok å bevise at en person har tjenestegjort i utrydningsleirene eller dødskommandoene. Tidligere måtte man bevise en spesifikk forbrytelse mot et bestemt menneske, skriver Süddeutsche Zeitung.

 

Den tysk-israelske historieprofessoren Michael Wolffsohn, som er en av Tysklands mest fremtredende jødiske samfunnsdebattanter, er kritisk til at det utloves dusør for å ta de siste nazi-forbryterne.

 

- Det er absurd at man setter en pris på det, og jeg syns det rett og slett er respektløst og skamløst å tilby 25.000 euro for verstingforbrytere. Er de ikke «mer verdt» når de blir forfulgt? Dette er alle absurde og usmakelige spørsmål som ikke har noe å gjøre med en moralsk bearbeiding av saken. Jeg synes det hele er smakløst, sier Wolffsohn til Deutschlandradio Kultur.

 

Selv kommer han fra en tysk-jødisk kjøpmannsfamilie som flyktet fra Tyskland til Palestina i 1939. Han har imidlertid ingenting til overs for at man stiller de gamle nazi-forbryterne for retten, og mener det først og fremst har med institusjonell og personlig pompøsitet å gjøre.

 

http://www.vg.no/nyh...?artid=10112467

 

Jeg fatter ikke at dette er noe å kritisere. De skyldige i disse forbrytelsene er jo sammen med overlevende og de gjenværende konsentrasjons/dødsleirene de absolutte bevisene for at Holocaust fant sted! Å la de gamle naziforbryterne fra 2. Verdenskrig og Holocaust få gå fri bare fordi de i dag har blitt gamle er på lik linje med å unnskylde dem handlingene deres og frata dem alt ansvar. 2. Verdenskrig var den største militære konflikt i verdenshistorien og Holocaust er det absolutt mest kjente og diskuterte blodbadet og folkemordet gjennom verdenshistorien. Nettopp derfor er det ekstra viktig å få tatt alle overlevende som er skyldige og få fram alle detaljer om både krigen og folkemordet. Man må ha best mulig kunnskap for å på best mulig måte hindre at noe slikt noen gang skal kunne skje igjen.

 

Skal nazibautaen avdekkes?

 

Et nedgravd NS-monument ligger sentralt i striden om hva Norges mest symboltunge sted skal bety.

 

 

En nedgravd nazibauta ligger sentralt i striden om hva Norges mest symboltunge sted skal bety.

 

Olsokdagen 1944: I en storstilt seremoni reiser Nasjonal Samling (NS) en ni meter høy bauta et steinkast fra stedet der helgenkongen Olav den Hellige skal ha falt samme dato i 1030. Dekorert med solkors og scener fra Stiklestad-slaget, var monumentet et forsøk på å bruke stedets symbolverdi til å fremme NS’ politiske formål. Et knapt år senere lå den under bakken, revet av motstandsfolk og dekket av jord.

 

 

http://www.aftenpost...es-7266239.html

 

Enda et bevis for krigen, nazistene og dermed for Holocaust. Jeg mener absolutt at nazibautasteinen bør graves opp igjen og stilles ut!

Endret av Dysfunctional
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tysk industrimagnat og Holocaust-helt er død

 

Den tyske industrimagnaten Berthold Beitz, som reddet hundrevis av jødiske arbeidere fra dødsleirene under andre verdenskrig, er død, 99 år gammel.

 

Han spilte en nøkkelrolle i gjenoppbyggingen av Tyskland etter andre verdenskrig. I tillegg til å ha vært med å lede det tradisjonsrike ThyssenKrupp-konsernet gjennom et halvt århundre, var Beitz kjent for å ha reddet hundrevis av jødiske arbeidere i det okkuperte Polen under andre verdenskrig - med sitt eget liv som innsats.

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10105665

 

Nok et bevis på holocaust samt noe som benekterne ikke kan bortforklare. Dersom det ikke var noe holocaust som truet jødene i disse leirene, hvorfor trengte de å reddes?

Lenke til kommentar

"Vyrde statsråd Hadia Tajik.

 

Me gjer merksam på dei trange kåra til fornektarane i Noreg, og ber statsråden snarast sette ned ei gruppe som skal sjå på desse høva, og særskild på høva for den einskilde fornektar og den tunge bør han akslar. Ei ordning etter mal av jordbruksoppgjeret vil gje desse høviske menn og kvinner den vyrdnad dei treng og fortener."

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Vyrde statsråd Hadia Tajik.

 

Me gjer merksam på dei trange kåra til fornektarane i Noreg, og ber statsråden snarast sette ned ei gruppe som skal sjå på desse høva, og særskild på høva for den einskilde fornektar og den tunge bør han akslar. Ei ordning etter mal av jordbruksoppgjeret vil gje desse høviske menn og kvinner den vyrdnad dei treng og fortener."

 

Geir :)

 

Vi kan underlegge dem kulturdepartementet som døve sitt alternativ til politisk stand-up komikk :-)

Lenke til kommentar

Skumle torturmetoder de brukte i konsentrasjonsleirene. Den 'Stående celle' f.eks. Bare nok til å få plass til en mann, men ikke plass til å sette seg ned, du må stå der, og gjerne i en ukes tid.

 

Fra Wikipedia:

 

SA camp kommandant Werner Schäfer had two cells built in the basement of the Oranienburg concentration camp in 1933. The dimensions of the cell were such that a person could only stand. A prisoner surnamed Neumann was held there for 192 hours and was allegedly driven mad as a result of his confinement there. At times, prisoners were held in small coffin-sized closet in which they could only stand.
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+127836

Gjennomsubsidiert selvfølgelig ;-)

ingen fare for at de ikke er subsidiert av staten. en av de er registrert som "kunstner" i div registre. Det må være en spesiell form for kunst, ordkløyveri og vranglære?

Lenke til kommentar

Er det ikke litt rart at de som krever flere håndfaste bevis på Holocaust, har et langt lavere beviskrav til konspirasjonsteorier om hva som egentlig skjedde?

 

Niks. Det viser bare at vi er interesserte i historiske og dokumentere bevis/fakta. Alt benekterne har gjort er å latterliggjøre dette samt komme med tåpelige kommentarer.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Jøder trodde ikke varslene gjaldt dem

Lørdag er det 75 år siden natten nazistene knuste alt og drepte mange. Den var bare begynnelsen på de ufattelige redslene som skulle komme.

 

 

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/Joder-trodde-ikke-varslene-gjaldt-dem-7365624.html

 

Denne er jo høyst relevant til tråden. Så hvis ikke alle benektere for lengst har gitt opp tråden eller har blitt utestengt kan de jo nå forklare hva som egentlig hendte denne natten dersom det ikke var starten på Nazi-Tysklands utryddelse av jødene som senere utviklet seg til holocaust...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...