Gå til innhold

Batman: Arkham City - diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet skal være mye større enn Arkham Asylum. Med tanke på at de fiendene der var spredd fint utover spillet har jeg tro på det samme her.

 

Må huske at Bane nå er alliert med Batman, og muligens datteren til Ra's al Ghul. Og at du ikke nødvendigvis skal sloss mot alle superskurker i spillet og.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hehe. Èn svale gjør ikke en hel sommer, men det gir jo et lovende utgangspunkt!

 

Giant Bomb skrev en artikkel om hvordan de første stegene foregår, og forfatteren er ikke akkurat sparsom med lovordene han heller. Det er skrevet en aldri så liten overraskelse i historien på slutten äv artikkelen, så det kan være lurt å slutte lese når du er kommet til bunnen av lista.

Lenke til kommentar

En ny skurk er avslørt (men ikke offisielt såvidt jeg kan skjønne).

 

http://www.youtube.com/watch?v=m6AI604VXqE

 

Fyren man ser et glimt av 3:38 i denne videoen skal visstnok være en skurk ved navn The Mad Hatter. Skal ikke påstå at det sier meg noe særlig, men han holder en stoppeklokke og er omgitt av folk i kaninmasker.. (Eller jo, forresten, det er vel Alice in Wonderland referanser det også?)

Endret av Riboflavin'
Lenke til kommentar
(Eller jo, forresten, det er vel Alice in Wonderland referanser det også?)

 

Batman og Alice in Wonderland har mye til felles, i og med at de begge er historier/karakterer drevet av deres psykologiske sinn.

 

Batman er ikke spennende fordi han er en muskelbunt og verdens beste martial-arts utøver, men fordi han kanskje har enda flere psykiske dilemmaer enn sin nemesis "The Joker".

Arkham Asylum, den grafiske novellen, er en av flere gode historier fra Gotham City som utforsker de dystre sinnene til Batman og The Joker, og det er også herfra et av Heath Ledger's sitater i TDK er hentet (om jeg ikke husker helt feil).

 

Og selvfølgelig kan man ikke unnlate The Killing Joke, som sikkert er den beste Joker historien i Gotham universet noensinne.

Også her finner man igjen mye av det Heath Ledger brukte for sin "Joker" karakter i TDK.

 

Likheten kan vel trekkes i måten The Joker "forteller" denne vitsen:

 

See, there were these two guys in a lunatic asylum... and one night, one night they decide they don't like living in an asylum any more. They decide they're going to escape! So, like, they get up onto the roof, and there, just across this narrow gap, they see the rooftops of the town, stretching away in the moon light... stretching away to freedom. Now, the first guy, he jumps right across with no problem. But his friend, his friend didn't dare make the leap. Y'see... Y'see, he's afraid of falling. So then, the first guy has an idea... He says 'Hey! I have my flashlight with me! I'll shine it across the gap between the buildings. You can walk along the beam and join me!' B-but the second guy just shakes his head. He suh-says... He says 'Wh-what do you think I am? Crazy? You'd turn it off when I was half way across!

 

Forøvrig en "ordentlig" vits som ble brukt på The Ed Sullivan show i 1968, men om du prøver å forestille deg Heath Ledger si denne vitsen som The Joker, så ser du kanskje hvor jeg sikter.

 

Men nå har jeg bablet meg bort igjen :p

 

Jeg gleder meg så sinnsykt!

Lenke til kommentar

Siden dette nå kommer ut og høster lovord rotet jeg frem Batman AA fra spillhyllen min. Hvorfor i all videste verden har jeg ikke brukt noe tid på dette før? Scarecrow seansen er kanskje noe av det kuleste jeg har sett i et spill ever.

 

Får skynde meg gjennom spillet så jeg er klar til dette på mandag.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Har ikke fått meg til å bestille enda, pløyer gjennom Dead Island nå og har egentlig ikke mer tid til andre spill fram til MW3 kommer. Kanskje jeg kjøper det i desember så jeg får noe å gjøre i juleferien.

 

Scarecrow sekvensene var fantastiske greier, for et øyeblikk trodde jeg faktisk spillet var ødelagt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...