Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hva er kjærlighet? forskjellen mellom å være glad i og forelsket?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må bare henge meg på logaritmemannen. Det er forskjellig fra person til person.

 

Men om du ønsker det fra en gutt:

Kjærlighet er vanskelig å definere, det kan være å være glad i noen, å være forelsket i noen eller å elske noen. Personer jeg er glad i er personer jeg trives med og setter pris på. Venner, familie osv. For meg er å være forelsket at det er ekstra spennende å være med/snakke med den personen. Ønske om å treffe personen igjen, at jeg tenker mye på den personen. Fysisk tiltrekning er også en faktor (selv om den kan komme etter jeg har blitt kjent med personen).

Lenke til kommentar

Tja... alle har sin egen def. på det. Man kan ikke beskrive konkret hva ekte kjærlighet er. Man føler det bare - på samme måte som når man vet og føler man elsker en person.

 

Jeg kan ikke si at jeg elsker vennenne mine, men mere glad i dem. Å elske gjør jeg med min aller kjæreste kjære, og familien.

 

Kjærlighet for meg (mellom meg og min kjære) er når den intense forelskelsen sakte, men sikkert tar slutt. Det er nå jeg elsker ham, og det er nå jeg kan begynne å leve med ham i gode og onde dager. Ha opp- og nedturer sammen, men likevel komme oss bra gjennom de onde tidene sammen, og at vi holder oss sammen i tykt og tynt.

 

Jeg ønsker ham det aller beste av det beste, og jeg vil støtte han gjennom dårlige og bra tider. Jeg verdsetter ham meget høyt og hvert sekund, minutt, timer, jeg får med ham. Jeg kommer aldri til å ta han for gitt. Det skjer ikke... Jeg vil vise folk hvor stolt jeg er av ham, selv rett etter når han har våknet og ser ut som et kråkereir på hodet og ikke har fått stelt seg, eller når han går med joggedress offentlig.

 

Varme. Trygghet. Nærhet. Lidenskap. Begjær. Savn. Ærlighet. Trofasthet.

 

Å tro at man skal leve på en rosa sky gjennom et helt forhold, blir for naivt og dumt.

Endret av Frk. Snasen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

takk for svar, jeg er enig i at det er forskjell p def. mellom gutter og jenter. forskjellen tror jeg ligger i at jenter klarer å bruke flere ord om det, dem er mer flinke til å beskrive følelsen av å være forelsket enn gutter. mens gutter e mer flinke til å skille mellom å være forelsket og å være glad i mens vi jenter er kanskje litt mer usikre.

det er noe jeg tror. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...