Gå til innhold

Huawei U8800 / Ideos X5


jevel

  

132 stemmer

  1. 1. Er du fornøyd med din U8800 / Ideos X5?

    • Ja
      100
    • Nei
      32


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilke problemer har du med oxygen?

Eneste problemet jeg har er random reboots, men det er 95% sikkert pga hardware, da jeg har opplevd samme symtomer i alle rom jeg har prøvd, og virker som at de fleste andre ikke er plaget med dette.

 

Sliter også med random reebots med MIUI, blir også noen ganger veldig tregt og må ta manual reboot.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest litt på xda, kan det faktisk se ut som om det er mer batterisparende å kjøre på minimum 768 MHz. Det er ikke noen forskjell på spenningen mellom 768 MHz og ned til 122 MHz, og telefonen bruker mer batteri på å øke frekvensen fra 122 til f.eks 1300 MHz, enn å ha den på 768. Telefonen skal også gå raskere i sovemodus.

 

Jeg skal prøve 768/1402 MHz og se hvor lenge batteriet holder.

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd oxygen2.2.2_r1?

 

Instalerte den med en gang den kom.

 

 

Fungerer veldig bra, har ikke opplevd noen bugs, men har dog ikke brukt telefonen så mye.

prøvde den selv, men opplevde den veldig buggete faktisk. Prøvde så Miui, og den var jo rimlig smooth. problemet er at jeg synes den er litt vel lik iphone oppsettet, menmen..

 

Er tilbake på void nå, men skal prøve cm og gi Miui en sjanse til.

Lenke til kommentar

Kjøpte minnekort til min og har brukt det en stund, men da vises ikke de appene som ligger lagret i interminne. De vises kun når jeg tar ut minnekortet. Hvordan får jeg ordnet så alt fra interminne og minnekortet vises?

Ta ut minnekortet, flytt alle appene fra internt minnekort til telefonen, sett inn eksternt minnekort, flytt appene til det eksternt minnekortet.

Lenke til kommentar

Da har vi bestillt denne i bursdagspresang til vår snart 11 år gamle sønn. I utgangspunktet ønsket han seg ZTE Blade, men når jeg fikk U8800 billigere (1,- m/ billigste abbonement i Telenor), regner jeg med han blir fornøyd.

 

Har bestilt bumper fra Ebay, for å redusere støtene den garantert vil få av en uvøren 11-åring. Jeg tenkte jeg skulle klargjøre den for han før overlevering på bursdagen.

 

Iom at jeg selv har iPhone er dette en fin anledning til å bli kjent med Android. I og med at jeg stiller blank og lurer på om det er noen som føler seg fristet til en kort veiledning på klargjøring og oppsett.

 

Dette er hva jeg ønsker.

1. Minst mulig arbeid og klur, (lurt å holde seg til Android 2.2 i påvente av en offisiell oppdatering?)

2. Ha norsk tastatur

3. Forslag til apper for større glede og utnyttelse av tlf.

4. Annet lurt å tenke på.

Endret av kimare
Lenke til kommentar

Hei. Har problemer med GPS på min u8800. Har fått litt tips her og der om kva eg kan gjera, men ingen av tipsa har vist seg å være gode nok. Kan først nevne at eg har hatt telefonen i 2 mnd, og i 1 av disse månedene har den vært på service der løsningen på forrige problem var å oppdatere softwaren.

 

På u8800 sies det at en må ha på mobilnettet for at GPS skal fungere. Så det har eg og gjort. Sjølve GPSen er også så klart slått på. Men det hjelper ikkje. Har kjørt apps som GPSFix og GPSTest, uten at disse gir noko resultat. Det har skjedd at eg har fått GPS signal, men det høyrer sjeldenheten til. Har testet i forskjellige værtyper, på forskjellige steder, og med forskjellig utstyr (deriblant ein IDEOS lånetelefon eg hadde), men det er berre u8800 som sliter med signaler.

 

Er det nokon som har hatt samme problemet, men som har klart å fikse det, og som kan hjelpe meg eller fortelle meg på ein grei måte korleis eg kan fikse dette?

 

Vil helst slippe å ha den på service igjen i og med at det tar minst 4 veker....

Lenke til kommentar

Hei. Har problemer med GPS på min u8800. *snip

Hvilken firmware har du? (innstillinger, om telefon, du ser et lang rekke med tall og bokstaver som slutter f.eks. på b136). Ikke noe vits i å levere på service, det eneste de gjør er å oppdatere firmwaren som du enkelt kan gjøre selv ;)

Lenke til kommentar

Hei. Har problemer med GPS på min u8800. *snip

Hvilken firmware har du? (innstillinger, om telefon, du ser et lang rekke med tall og bokstaver som slutter f.eks. på b136). Ikke noe vits i å levere på service, det eneste de gjør er å oppdatere firmwaren som du enkelt kan gjøre selv ;)

 

Hei.

 

Android-versjon: 2.2.1

Radioprogramvare: 129005

Kjerneversjon: 2.6.32.9-perf huawei@huaweisrv04-desktop #2

Byggenummer: U8800V100R001C00B133SP16

 

Men er det nokon garantiar for at oppdatering her vil bedre GPS problema mine?

Endret av smedis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...