MilKman' Skrevet 16. januar 2011 Skrevet 16. januar 2011 Hei! Jeg tenker å lage en middag med taglatelle og fløtesaus med bacon og champignon. Men er det noen forretter som er anbefalt? Da tenker jeg ikke på no sære greier som business folk i 50 åra spiser til et glass vin som kaviar, men noe lettvint og godt. Anyone? :>
Kokobananas Skrevet 16. januar 2011 Skrevet 16. januar 2011 Jeg ville i alle fall valgt noe lett og litt friskt. Kanskje en salat eller lignende?
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 16. januar 2011 Skrevet 16. januar 2011 (endret) Bruschetta? Endret 16. januar 2011 av Slettet+981723478
MilKman' Skrevet 16. januar 2011 Forfatter Skrevet 16. januar 2011 Salat tror jeg ikke det kommer til å bli. Vi vil ha noe med litt smak i. Bruschetta er slettes ingen dum idé! Mulig vi lager 3-4 forskjellige også Trenger fortsatt flere tips!
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 16. januar 2011 Skrevet 16. januar 2011 Hva med risotto, evt. byggotto
MilKman' Skrevet 16. januar 2011 Forfatter Skrevet 16. januar 2011 Parmaskinke kan være en god mulighet, men helst uten asparges, isåfall. Risotto blir for tungvindt, men fortsatt et godt forslag til en annen gang : 9
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 16. januar 2011 Skrevet 16. januar 2011 Hva med bare litt spekemat, der du setter fram et fat med fårepølse, sognemorr, fenalår, spekeskinke (evt. et spekelår om du har det), salami etc. på et fat, sammen med noe flott flatbrød, seterrømme, og eggerøre eller hjemmelaget potetsalat?
ahpadt Skrevet 17. januar 2011 Skrevet 17. januar 2011 Lag en lett suppe basert på en eller annen rotgrønnsak.
MilKman' Skrevet 17. januar 2011 Forfatter Skrevet 17. januar 2011 Det ble Bruschetta : ) Om noen ikke har smakt det er det virkelig å anbefale.. Knallgodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå