Gå til innhold

Intel Sandy bridge tråden


Nizzen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når hadde Asus sine hovedkort INTEL NIC sist? Synes å huske at det var i p4 dagene?

 

 

 

 

Iallefall fikk jeg nesten sjokk da jeg så det på Asus P8P67 Deluxe :thumbup:

 

 

 

 

Men de klarte ikkje å ha 2 stk da. De måtte jo selvfølgelig slenge på et realtek i tilegg laugh.gif

 

 

 

 

Når det er sagt så har jeg ikkje hatt noen problemer med realtek eller broadcom integrerte nettverkskorta som jeg har på forskjellige maskiner.

 

 

Lenke til kommentar

Nei, men man blir jo litt varm om hjerte når man vet at man har nettverkskort fra Intel :D

 

Gleder meg til benkmerker kjenner jeg, fått opp sakene snart?

 

Den er oppe å kjører, men det er snart ikkje jeg lengre. Evig trøtt ja :hmm:

 

 

 

 

 

Kult med uefi bios også! Endelig bruke musa i bios :w00t:

 

 

Lenke til kommentar

Hvilket hovedkort er å anbefale av "Asus P8P67 Deluxe" eller "MSI P67A-GD65"?

Personlig hadde jeg ikke valgt noen av delene, som du ser litt lengre bakover i tråden bestilte jeg meg et ASRock P67 Extreme6, dette er rimelig likt Asus P8P67 Deluxe, både med layout og antall faser, UEFI, PLX PCIe bro, digital PWM fra Chil, m.m., faktisk er de utrolig like med unntak av at du får flere SATA 6GB porter og sparer deg noen hundrelapper om du velger ASRock :)

 

Leveringstiden kan jeg ikke si noe om, har ikke fått noen leveringsdato på kortet jeg har bestilt og multicom har ikke oppgitt at de har noen på lager..

 

Vurderer også å bestille meg dette kortet. Min erfaring med ASRock fra tidligere er at de leverer solide hovedkort. Er litt i tvil om åssen de er på support og biosopppdateringer.

Lenke til kommentar

Disse har ikke blitt gitt ut enda, men:

I7-2617M

I7-2657M

 

Mobil i7 1.5 og 1.6 GHz + integrert grafikk, 17W tdp. Noen som har formening om hvordan en av disse vil yte i forhold til en AMD E-350 som har tdp på 18W? Regner med intel vil være kraftigere, kanskje både cpu og gpu? En ting jeg er sikker på og det er at amd vil være billigere.

 

Ok, ser ut til at jeg var litt på jordet her. Jeg var sikker på at det var "AMD C ett-eller-annet", altså 8 watt versjonen jeg hadde lest review om. Men nei, E-350 er jo knapt bedre enn en siste-gen intel atom, bortsett fra gpu delen.

 

Det at den bruker tilsynelatende mer strøm en overnevnte intel-mobil versjoner, sier vel litt om sandy-bridge.

Lenke til kommentar

Ser at de (Komplett) har alle P8P67-variantene til Asus. Men hva er egentlig forskjellen på disse? Når jeg sammenlikner dem side ved side må jeg innrømme at jeg ikke helt ser noen forskjeller... Kanskje de ikke har helt presise spec'er lagret på disse hos Komplett?

Lenke til kommentar

Har ikke helt forstått dette med RAM... Hvis jeg kjøper at HK som tar 1600 MHz RAM (PC-12800) vil jeg da få noen glede av dette selv om 2600K'en sier 1333 MHz i spec'en for RAM?

 

Eller betyr det at jeg må overklokke CPU'en 20%?

 

(Får ikke helt det siste til å henge på greip, for overklokkingen handler jo om en multiplikator som vel multipliserer opp en eller annen base-hastighet til de 2.8/3.8 GHz eller mer ved overklokking. Og ikke kan man vel kalle det overklokking av RAM'en heller, hvis jeg tross alt kjøper RAM spec'et for 1600 MHz...)

Lenke til kommentar

Komplett/MPX er ganske dyre på Asus kortene, da blir det å bestille fra Amentio. MPX prøver å fremstille at de har de på tilbud..latterlig.

Ja de ligger en god hundrings eller to over både Amentio og Multicom, både på hovedkort og CPU.

 

Selv kjøpte jeg alt hos Multicom, sparte noen hundrelapper, men jeg er forberedt på å måtte vente noe ekstra tid før jeg får levert varene! Men det er ikke så farlig da jeg ikke har det SÅ travelt og sparte noen kroner :)

 

Men om man må ha sakene fort kan det nok være lurt å kjøpe hos f.eks. Komplett.

Lenke til kommentar

smy: Tenker å kjøpe det samme, hvor kjøpte du det?

 

Noen tanker om hvilke cpu-kjølere som passer til de høye Vengeance ram-brikkene? Går det eventuelt an å flytte viften litt høyere?

 

Thermalright silver Arrow passer ikkje til høye ram brikker. Dvs, det innerste slotten har for lav takhøyde. Så jeg får plass til 3 brikker. Men nå skal jeg bare overklokke så 4gb får duge. Men det er jo bare å kutte litt i de 4 nederste bladene så har man akkurat plass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...