Jump to content

Pytagoras

Medlemmer
 • Content Count

  707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 :)

About Pytagoras

 • Birthday 01/01/1985

Recent Profile Visitors

10270 profile views
 1. Du ser ut til å vite skremmende lite om den egentlige grunnen til at "Gamergate" oppstod, og fokuset til den grupperingen var definitivt ikke sladder om hvem som hadde sex med hvem. Det er like morsomt hver gang noen prøver å skape et bilde av at det handler om etikk innen spilljournalistikk. Det kan følges direkte tilbake til en sjalu ekskjæreste. Det er like morsomt hver gang noen prøver å skape et bilde av det handler om gutter som ikke liker jentelus. En sjalu ekskjæreste avslørte at en spilljournalist gav positiv omtale til produkter skapt av sin kjæreste uten å informere offentligheten om dette.
 2. Du ser ut til å vite skremmende lite om den egentlige grunnen til at "Gamergate" oppstod, og fokuset til den grupperingen var definitivt ikke sladder om hvem som hadde sex med hvem.
 3. Ja, hvorfor er vi meningsmotstandere utelukkende en gjeng hvite, sinte og egoistiske menn som hater kvinner, transpersoner, homofile, lesbiske, bifile, overvektige, personer i rullestol/krykker og mentale problemer. Hvorfor kan vi ikke bare ha nøyaktig samme meninger som "dere andre" og føye oss? Kan det ha noe med at ikke alle spillhistorier MÅ inkludere absolutt alle typer mennesker kun for å tilfredsstille sjekklisten til en marginal gruppering som krever at alle skal konformere til samme mening og verdenssyn? Er vel strengt tatt å ta hardt i når du hevder at kvinner og homofile er marginale grupperinger. Det var kvinner som kjempet i første verdenskrig, og det var helt sikkert homofile, bifile, lesbiske og overvektige folk som kjempet også. Var sikkert noen som endte opp i både rullestol og på krykker underveis, og enda mer sikkert at det var folk som slet med mentale problemer under krigen. Akkurat hvor mange transpersoner det var på den tiden det vet jeg ikke, men så er vel ikke det poenget heller. Du ser ut til å ha misforstått hele innlegget mitt. Den marginale gruppen jeg refererer til er den typen mennesker som krever at alle andre innfinner seg til samme mening og lager et sant helvete i sosiale medier hvis de møter motbør. Profesjonelle ofre om du vil. Jeg skjønner ikke helt hva du prøver å oppnå med å ta et knippe sitater fra kommentarfeltet til en populær video på Youtube og attribuere dette til mitt innlegg. Forventer du at jeg skal forsvare tilfeldige kommentarer fra et nettsted som det er tilnærmet universal enighet om er ren og skjær bunnslam?
 4. Ja, hvorfor er vi meningsmotstandere utelukkende en gjeng hvite, sinte og egoistiske menn som hater kvinner, transpersoner, homofile, lesbiske, bifile, overvektige, personer i rullestol/krykker og mentale problemer. Hvorfor kan vi ikke bare ha nøyaktig samme meninger som "dere andre" og føye oss? Kan det ha noe med at ikke alle spillhistorier MÅ inkludere absolutt alle typer mennesker kun for å tilfredsstille sjekklisten til en marginal gruppering som krever at alle skal konformere til samme mening og verdenssyn?
 5. Kanskje det har noe med at den gruppen som interesserer seg for Battlefield-serien muligens har en større interesse for krigshistorie og ville reagert på at kvinner ble kvotert inn i spillet kun for "mangfoldet" og på bekostning av historisk nøyaktighet. Kanskje de har kommet fram til de ikke vil høre på de svært høylytte, men svært lille delen av Internett som er mest opptatt av å tvinge sin meninger på andre via trusler, manipulasjon og ved å spille offer. Jeg ser at du også er svært interessert i å diskutere hvorvidt kvinner noen sinne tok til våpen under andre verdenskrig, i den grad at det er det eneste du tar deg bryet med å svare på, selv om det utgjør en knapp paragraf i din relativt lange artikkel. Det at du blir kritisert for en feilrepresentasjon av undersøkelser og kildebruk ser du ut til å ignorere glatt.
 6. Leser denne artikkelen og bemerker meg at det er mye som ikke helt henger sammen. Jeg prøver å lese meg opp på kildene du henviser til, men du er litt for glad i å lenke til kommentarer/artikler om studiene i stedet for å lenke direkte til studiene. I artikkelen påstår du at «.. en studie fra 2011 viste at fram til da hadde kun 15 prosent av alle spill har en spillbar, kvinnelig spillfigur». Etter å ha gravet meg fram til den egentlige studien, siden du i stedet lenket til en oppgave skrevet av en amerikansk student, leser jeg av abstraktet til studien at den kun tar for seg 150 spill fordelt på 9 plattformer over en periode på 1 år. Jeg vil påstå at din påstand om at 15 prosent av alle spillfigurer fram til 2011 ikke har riktig grunnlag. I samme avsnitt presenter du 3 undersøkelser som er utført på to ulike kontinenter og nasjoner. Av disse er 2 av lenket opp mot artikler som omtaler studiene, der den ene artikkelen ikke lenker videre til den originale studien i det hele tatt. De to som lenker til den originale studien baserer seg på studier utført av ESA som ikke viser til hvilken metodikk som er brukt. Påstanden du så presenter med grunnlag i disse 3 studiene kan forsvares med at kulturene mellom USA og Storbritannia er relativt lik, men det er selve konklusjonen du drar som jeg har problemer med. Du henviser til at «..argument om at mobilspill drar opp kvinneandelen må nyanseres kraftig», uten å vise til hvem som eventuelt påstår dette. Hvis man går ut i fra påstanden om at 52 prosent av gamere er kvinner og at kvinner utgjør 33 prosent av konsoll/PC-gamere, så må det tilsi at andelen kvinnelige mobilspillere ER høy. Dessverre er dette en påstand som ikke kan etterprøves siden ingen av de oppgitte kildene faktisk går dypt inn på dette området. Til slutt i din artikkel retter du en pekefinger mot en AAA-tittel med en påstand om at kvinner var en del av det militæret apparatet under første verdenskrig. Det stemmer for så vidt, men kvinnene var i hovedsak tilknyttet sanitet, logistikk og våpenproduksjon. De var ikke soldater ved frontlinjene, slik spilleren i Battlefield 1 vil være. Den overordnede tonen i din artikkel er at du ønsker en større andel kvinnelig representasjon i AAA-spill til PC og konsoll, der du støtter deg til studier gjemt i meningsartikler og en feilaktig oppfattelse av at kvinner er den største demografien i større utgivelser til PC og konsoll.
 7. Det er kun vekt som er grunnen til at hverken vinger eller fallskjermer blir brukt på det første steget for å få det helskinnet ned.
 8. Det ser ut til at ETS2 må resinstalleres når DLC-et blir sluppet. Rundkjøringene i fjellet var stilige.
 9. Da er man backer av dette prosjektet også. Virker veldig spennende!
 10. Ser virkelig fram til det nye innholdet i versjon 0.24 og spesielt den nye økonomi-delen. For de av dere som enten skal prøve KSP, eller tidligere har gitt opp fordi læringskurven er svært bratt, vil jeg anbefale tutorialene til Scott Manley på Youtube.
 11. Jeg kjøpte Distant Worlds basert på den første omtalen for 4 år siden og jeg har ikke angret på dette kjøpet. DW er et komplekst og fengende spill som ikke skilter med den beste grafikken på markedet, men tar det igjen på spillbarhet. Utivklerne har vært flinke med å gi ut oppdateringer og tilleggspakker, og nå er spillet også å finne på Steam. Prosessen med å konvertere en tidligere kjøpt nøkkel hos Codeforce til Steam kan dessverre være litt kronglete. Anbefaler alle som er ute etter et skikkelig 4X om å prøve Distant Worlds.
 12. Håper dette ender som en verdig oppfølger til Alpha Centauri.
 13. Den korrekte løsningen er i dette tilfellet også den enkleste løsningen.
 14. Ingen store overraskelser i denne saken
 15. Morsomt at du hele tiden tilegner meg egenskaper og selv antyder du er fornuften selv. Det hjelper deg ikke, og du kan heretter bare legge vekk det tullet. Hvis du ikke kan diskutere sak, så kan du bare gi deg. Det er riktig at trafikkreglene er ment til å gjøre trafikkavviklingen forutsigbar, men utrykningskjøretøy med varsling i form av blålys kan fritas fra reglene ved behov. Jeg har heller ikke bestridt ansvaret som hviler på utrykningskjøretøyet i slike tilfeller. Poenget er at du kun fokuserer på politiets ansvar i dette tilfellet, og i stor grad fritar TS for ansvar fordi h*n ikke oppdaget politibilen i speilene. Dette er en tolkning som ikke står til etablert praksis. Jeg gjentar også at situasjonen i virkeligheten kan være forskjellig fra det TS beskriver, men det er ikke poenget til denne tolkningen. Den baserer seg kun på det TS legger fram av informasjon og slik som denne situasjonen blir beskrevet er det personbilen som har vært uaktsom og ikke gitt fri vei til utrykningskjøretøyet på varslet oppdrag.
×
×
 • Create New...