Jump to content

John Deere

Medlemmer
 • Content Count

  1879
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About John Deere

 • Birthday 05/10/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har nettopp fått en del juicer fra Tecc. Har tidligere kun hatt ejuce fra http://www.vermillionriverejuice.com/. De har jeg stort sett vært fornøyd med. 10ml TECC Titan Fluid: 11mg-Medium, Ruyan RY4 10ml TECC Titan Fluid: 18mg-High, Strawberry 10ml TECC Titan Fluid: 11mg-Medium, Blended Virginia 10ml TECC Titan Fluid: 18mg-High, Apple Har nettopp testet RY4 da jeg hadde lest en del positivt om denne og må si meg skuffet. En lukt/ odør som minner meg om brent hår. Denne går i vasken. Strawberry og Apple smaker det de skal jordbær og eple med god TH, men ingen aroma. Blir fort ensformig. Trenger tips til hva jeg skal bestillie nå så jeg ikke hopper på en analog igjen.. Gjerne noe med en større andel av VG da jeg ikke har prøvd dette.
 2. Noen som har Evic her? Vuderer den. Har lest så mye negativt om Ego-T nå at jeg vurderer å oppgradere.
 3. Takk for det Vermillion River Minnesota Menthol heter den ene flaska som fulgte med i settet. Den ok. Har lite og sammenligne med. Legger inn en bestilling på Cinnamon Rolls og Hawaiian Pineapple også med exspressfrakt.
 4. Hmmm ser jeg ikke har valgt muligheten for sporing på e liquiden jeg bestillte.. Hvordan da finner jeg da ut om den er stoppet i tollen?
 5. Hei Glad jeg kom over denne tråden. Det har faktisk fått meg til å stumpe røyken Har aldri sett på meg selv som noen storrøyker ( mellom 5 -10 per dag) men har holdt på i ca 15 år. Har prøvd å slutte et par ganger men det har ikke gått mange dagene. Mottok et startsett (EGo-T) forrige fredag og siden har jeg ikke rørt en sigarett. Nå har jeg lyst til å oppgradere utstyret. Ihvertfall utvalget av smaker. Hvor lang tid tar det å shippe fra UK med vanlig frakt? Må passe på så en ikke går tomt her.
 6. takk for svar. Prøvde å teste med 310.90 (clean instal) uten at det hjalp. Fortsatt 30 FPS konstant. Kan det være en performance setting i driveren jeg har oversett? Eller på maskinens strømstyring?
 7. Hei. Sliter med en maskin P170EM med et GTX 680m kort, siste driver 310.70, (windows 8) og Battlefield 3. GPU load går aldri over 70 %. FPS ligger på ca 30 uansett grafikkinnstilling( low,medium,high). Har prøvd å sette høyeste perfomance setting i driver og justere strømstyring, men ingen ting hjelper. Forslag??
 8. Et alternativ er å teste med Render.perfoverlayvisible 1 i consol. En kan jo se om cpu grafen får utslag ved FPS drops.
 9. Spiller du på high eller ultra? Opplever veldig stor forskjell på det selv. På high er fps tilnærmet aldri under 100 etter at jeg overklokket kortene.
 10. oyoygard. jeg sender deg en pm. Grunnen til at jeg nevner pumpespørsmålet mitt i denne tråden er fordi det er snakk om en maskin som brukes til folding.
 11. Noen som har forslag til et ei god og lydløs vannpumpe? Den tredje MCP350 jeg har som dør på et par år her nå. Har et par aquastream xt i de andre maskinene som det aldri har vært noe tull med. Spørs om det blir en til av de selv om de er litt dyre.
 12. Har ikke bestilt enda da jeg var litt i tvil om jeg skulle beholde kortene.. Har litt blandende erfaringer med Crossfire fra før. Men nå ser det ut til at jeg beholder de. Bestiller nok blokker fra Ek eller Coolance. Bestiller helst fra techbay for gi litt support til en god norsk vannkjølingsbutikk.
 13. Får lyst til å bestille flere kort når jeg ser den testen. Har fått opp mine 2 i cf i kveld og må si meg fornøyd med det meste med unntak av støynivået under load.. Det var direkte støyende! Har bare prøvd BF3 og der er det ikke så stor forskjell på GTX 580 SLI. Den eneste driveren som fungerer er den som fulgte med bundelen. Alt annet gjør at kortene gjenkjennes som 16 mb vga..
×
×
 • Create New...