Gå til innhold

Kamptråd: Blackburn - Liverpool


Smågal

Anbefalte innlegg

b_22.pngVS b_9.png

 

05.01.11

Blackburn - Liverpool

Barclays Premier League

21:00 @ Ewood Park

TV2PL3

Dommer: Andre Marriner

 

n726835526_6591494_8217454.jpg

 

Minnemarkeringen fra fjorårets oppgjør.

 

 

Liverpool startet året med seier mot Bolton, Blackburn gikk derimot på et stortap mot Sunderland på bortebane, 3-0.

 

 

Blackburn

Form: LDLWL

 

Steve Kean uttatle nylig at Samba og Salgado er tilbake og klare til dyst, som vil være et stort boost for de. Det ser ut som Nzonzi, Robinson, Roberts, Jones, Grella og Andrews er ute(skada) for Blackburn til denne kampen. Kalinic er suspendert for denne kampen, og Brett Emerton har sluttet seg til Australias landslagstropp i forbindelse med Asia-mesterskapet.

 

Dette betyr at Blackburn kan velge mellom følgende spillere i morgen: Bunn, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, Olsson, Hanley, Hoilett, Dunn, Pedersen, EH Diouf, MB Diouf, Benjani, Goulon, Linganzi, Morris, Doran, Lowe, Fielding.

 

Antatt lagoppstilling:

Bunn

Salgado-Samba-Nelsen-Givet

E.H Diouf-Dunn-Gamst-Hoilett

M.B Diouf-Benjani

 

Man to watch: Dunn

 

Liverpool

Form: LWLLW

 

Har kun Carragher på skadelista for øyeblikket. Agger og Gerrard er begge nylig tilbake og spilte forrige kamp mot Bolton hvor begge gjorde en god figur, spessielt Gerrard som kom inn og snudde kampen for Liverpool. Det ryktes i Merseyside for øyeblikket at det vil bli gjort endel forandringer fra Bolton kampen. Det heteste ryktene sier at Kyrre og Konchesky vil komme inn og Agger og Aurelio må varme benken. Det antydes også at Cole tar plassen til Kuyt.

 

Da vil laget bli seendes slik ut for kampen::

 

Reina

Johnson - Kyrre - Skrtel - Konchesky

Cole - Lucas - Gerrard - Maxi

Ngog - Torres

Man to watch : Gerrard

Endret av Smågal
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

David Dunn er i sitt livs dårligste form! Just sayin :)

Bunn

Salgado-Samba-Nelsen-Givet

E.H Diouf-Dunn-Gamst-Hoilett

M.B Diouf-Benjani

Det blir mest antagelig laget, selv om jeg håper på en Linganzi fremfor Dunn, og når det gjelder resultatet så er det vanskelig å si. Vi er gode på Ewood Park og kan ta alle tre poengene, men med en ny manager som ikke har bevist no særlig bortsett fra kampen mot West Brom så kan vi tape denne kampen også.

Lenke til kommentar

Iht førsteposten. Minnes LFC de 96 hvert år? Syntes denne selvforskyldte (tildels i alle fall, no offence) tragedien markeres litt vel ofte, eller? Selv holocaust ofrene har færre minnestunder slik jeg opplever det, litt satt på spissen... Jeg ser ikke United ha Munchen seremonier annen hvert år. Er det en spesiell grunn til at den markeres så ofte? :)

 

Svar til guttorm på forhånd.

http://www.youtube.com/watch?v=Su1ozG3WPUM&feature=related

 

Ja, det er deg eller kloffsk til venstre i bildekanten der. Litt for uskaprt bilde til å se hvem av dere det er.

Endret av Goldwing
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var ikke mye feeling på forrige kamp, 35.000 inkludert tilreisende (et par tusen) fra Bolton. Og det på en 16.00 runde mens kampen ikke gikk på livetv i England. Vi fylte 75.000 feite i går, kveldskamp på en tirsdag, minusgrader og om jeg ikke blingser helt var det bank holiday i går.

 

Leser at Liverpool fansen for første gang på år ikke klarer å selge ut bortekontigenten mot Blackburn før det går på GS. Herregud så trist. Selv diehard fansen deres møter ikke opp i motgang.

 

Ouch.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@Goldwing

 

Til førsteposten din: Det er en markering hvert år på den hjemmekampen som faller nærmest 15. april.

 

Dårligste oppmøte siden 2004 eller noe forrige gang, noe som er skuffende. Men går mye snakk på diverse forum at det er protester/aksjoner fra en del supportere (kan selvfølgelig diskuteres effekten og hvor bra dette slår ut), som er grunnen til de lave tallene i det siste.

Lenke til kommentar

Vi spiller borte i dag. Jeg snakket om The Traveling Kop, slik du snakket om bortekamper for United. Jeg har påpekt tidligere at det har vært mindre trøkk på Anfield enn normalt i det siste (inntrykk fra TV, samt vært på en kamp). Heldigvis vet jeg at det jobbes bra med dette i form av tiltak osv. fra flere supportergrupper.

Lenke til kommentar

Er klar over det Termo. Det var ment som at det blir stille etter 2-3 "store" chants, bare at jeg ikke har peiling på hva de heter, så prøvde å forenkle det litt. Ikke meninga å komme hit med galle og dårlig stemning. Eneste jeg vil er å hjelpe det norske folk å bryte ned myten om at LFC har de beste supporterne. Kos dere med kamp i kveld, gutter :) 1-7, 5 mål av NGog.

Endret av niko.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...