Gå til innhold

Nye Appletv som mediasenter, erfaringer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den gir ikke ut full HD, men vanlig 720p. Det en sperre apple har lagt inn(den kan spille 1080p, men sender ut 720p uansett).

 

Det går helt sikkert å bruke XBMC på den, men det er er som alltid et helvete uten like å få ikke-propertier programvare på en boks som kun er designa for propertier programvare.

 

Forøvrig er den vel ikke en mediespiller, men heller en streaming-dings slik jeg har forstått det. Den kan vel ikke spille noe fra USB e.l.?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ebay, 160 usd. Regner med at pakken kommer til meg uten flere kostnader. Om ikke så blir det 350-400 kr til å betale. 930 kr er billig, om jeg får den til å fungere slik jeg ønsker. Jeg spekulerer i å få satt opp en vpn kobling til appletvboksen, slik at den tror vi er i usa, så får jeg testet netflix også.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Jeg har brukt ATV2 en stund, jailbreaket med XBMC. Den har sluket unna alt jeg har kastet etter den av formater, men så har jeg ikke prøvt så mye obskure formater, ei heller .iso eller .vob, men det skulle ikke overraske meg om det fungerer supert det også.

 

XBMC fungerer godt, men jeg syns fjernkontrollen mangler en knapp eller flere for å få tilgang til nok menyer etc, men det har jeg fikset ved å laste ned XBMC app for android telefonen min. Da har man full kontroll.

 

Jeg sliter litt med å få den til å bygge library skikkelig slik at alle video-filer knyttes mot korrekt film/TV serie, men det tror jeg like mye handler om mine kunnskaper, jeg er temmelig fersk i XBMC. Det er også noe forsinkelse i lasting av fanart når man browser filmer, så alt er ikke 100 % på plass og knirkefritt, men nå benytter jeg en betaversjon (nightly builds) og ikke en av de offisielt leverte stabile.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...