Gå til innhold

Bruker du refleks?


Gjest medlem-1432

Bruker du refleks?  

70 stemmer

  1. 1. Bruker du refleks?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bruker det egentlig sjelden. Dersom jeg vet jeg skal bevege meg på dårlig opplyste veier, tar jeg gjerne med.

 

Men har ikke refleks på meg til vanlig selv om jeg burde det. Regner med det er noe jeg ikke tenker på så ofte. Prøver heller å være ekstra sikker på at en bil ser meg før jeg beveger meg over et gangfelt. Beveger meg også ekstra ut i grøfta dersom det kommer en bil.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Jeg har en refleksvest, pluss et slikt bånd jeg tar på armen. Bruker refleksvesten hver dag når jeg er ute og det er mørkt. Vil oppfordre alle til å gå med refleks, det koster så lite men kan være verdt så mye..

Lenke til kommentar

Jeg har reflekser fastsydd på "turjakka" mi, bruker bånd (som man smekker på seg) på beina og bredt refleksbånd på bikkja. Vi går aldri på uopplyste veier, så anser dette som nok.

 

Sykkelen har reflekser og lys foran og bak, pluss at jeg bruker disse båndene på beina og sykkeljakke.

 

Har refleksvest og varseltrekant i bilen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Bruker alltid refleks, for meg er det like naturlig som å bruke bilbelte. Det koster meg omtrent ingenting å ha det på, men kan være forskjell på liv og død. Vet selv hvor vanskelig det kan være å se fotgjengere uten refleks i mørket når man kjører bil.

Lenke til kommentar

Har en refleks klistra på skole ranselen min. Vet det ikke er så mye, men det nå en del mer enn de fleste andre på alderen min bruker, virker det som. Har den på sekken siden det ofte er mørkt når jeg går til og kommer hjem fra skolen. Sånn ellers, vis jeg f.eks. skal ut så pleier jeg ikke å ha på refleks. Vet jeg burde hatt, men jeg pleier ikke å vandre langs landeveien som blir vist på videoen der heller.

 

Definitivt enig med at refleks er kjempe viktig, spesielt å ha i bilen! Vil dog si at det finne visse situasjoner hvor du kan la den ligge hjemme. Vis du er midt i ett opplyst område i en storby og bare skal gå langs fortauet og krysse et lyskryss i ny og ne føler jeg at man ikke trenger å dekke seg i en svær vest.

 

Kommer jo helt an til individet hvor sikker man vil være.

Lenke til kommentar

Bruker refleks da jeg går til og fra bussen, ihvertfall på denne mørke tia av året. Er en sånn liten rund en som jeg har i lomma.

 

Grunnen til at jeg bruker det, er fordi jeg holdt på å bli påkjørt av en traktor i fjor vinter. Smal vei, traktor kom i mot meg, og bussen kom andre retningen. Sjåføren i traktoren så meg ikke, så hadde ikke jeg hoppa i grøfta hadde jeg blitt påkjørt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...