Gå til innhold

Trenger tips om klarsynt person


Anbefalte innlegg

Noen som har noen gode erfaringer med noen? Ikke spådame for kjærlighet, karriere etc men ønsker en som er klarsynt og kan se ting om navngitte personer og finne den skyldige i noe som har skjedd. "oppklaringssak"

 

(ikke le og nevn tv serien. ville aldri trodd jeg skulle spørre om dette selv, men trenger seriøse tips.)

 

PS: Ante ikke hvor i forumet jeg skulle poste denne, admin føl deg fri til å flytte dit den hører hjemme.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På en måte kan jeg forstå trådstarter, for dersom man er i en desperat situasjon vil man gjerne benytte seg av alle muligheter, det er litt av grunnen for hvorfor man kaller det desperat.

 

På en annen måte så syns jeg det er litt trist at såkalte "klarsynte" utnytter mennesker i en slik sårbar situasjon, særlig siden deres tjenester ikke kan, og aldri har blitt skikkelig dokumentert.

 

Til TS: Om du føler at du absolutt bruke en klarsynt, så vil jeg anbefale deg å ikke ta den dyreste. Så om du blir svindlet (noe du over all sannsynlighet vil bli), så blir du i hvertfall ikke svindlet for mye penger.

 

Uansett, valget er ditt og lykke til uansett hva du måtte gjøre videre.

Lenke til kommentar

Generelt sett.. dersom du får tak i noen, som mener de er flinke og krever mye penger.. spør deg selv hva motivasjonen til denne klarsynte er. Er det økonomi i det for den klarsynte å ta i mot oppdrag, der personen til og med kan være diffus? Mennesker som søker svar hjelper ofte den klarsynte, og hele tiden leder den på riktig vei.

 

Men hvem jeg jeg til å tråkke på ønsket deres av å finne ut av noe som er viktig for dere.. Annet enn at jeg er svært skeptisk til å betale folk for svar i viktige spørsmål, når jeg er overbevist om at den klarsynte enten dikter dem opp, eller blir ledet til å gi svarene.. da blir det svindel, og svært dårlig gjort mot dere.

 

Det er en grunn til at ikke klarsynte er fast ansatt av politiet, og at eneste plassen de får i media er trivielle tv programmer som gir TV Norge reklameinntekter (fordi fenomenet er spennende)

 

Så.. eneste grunnen til at de i det hele tatt får vise seg offentlig på TV, er fordi kanalen tjener penger på det.. ikke fordi det er noen som helst grunner til å tro at det er ekte greier

Lenke til kommentar

Det var den som oppholdt seg lengst på åstedet og som gikk sist.

Tvil gjør at vedkommende oppholder seg der lengre før hendelsen, og redsel gjør at vedkommende ikke stikker av med en gang, forlater stedet raskt.

 

For ikke å nevne at de trenger en ANLEDNING.

Motivet er selvsagt vinning dersom noe ble stjålet, eller dersom noe ble ødelagt er der ansvarsfraskrivelse.

(Og da kan vedkommende ha forlatt åstedet RASKT etter, i panikk)

 

HOVEDPROBLEMET er gjerne ikke å finne ut hvem det var, men å faktisk anklage noen.

 

Det blir omtrent slik en såkalt klarsynt vil løse et slikt problem; gjennom logikk.

Klarsynte har veldig ofte bedre evner til å gjenkjenne mennesker sine følelser (en evne de fleste av oss mister i puberteten), og har mer livlig fantasi enn de fleste.

 

Til sammen utgjør denne kombinasjonen et menneske som vet hva andre føler, kan se om mennesker er enige eller uenige i sine påstander, og som kan tenke seg hendelsesforløp mer livlig enn andre mennesker gjerne gjennom å plassere seg selv i den skyldige sin posisjon og tenke seg hva vedkommende ville gjort gjennom introspeksjon; Ved å spørre seg selv, helt ærlig, "hva ville jeg gjort i den situasjonen hvor jeg gjorde noe galt".

 

For ikke å nevne en svært stor grad av fordommer; cold reading.

 

Er man desperat, så er man desperat.

Og en klarsynt er klart billigere enn en privatdetektiv.

 

Merk deg, dog, at du ikke vil få noen klare anklager fra den klarsynte mot noen konkret person, med mindre dette er personen du allerede mistenker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
HOVEDPROBLEMET er gjerne ikke å finne ut hvem det var, men å faktisk anklage noen.

 

Nei hovedproblemet er å finne ut hvem det er, ikke å anklage noen.

 

Klarer dere ikke lese tråden før dere svarer? Og ja, som fortalt er dette en desperat situasjon så stopp med de der antiprekene deres.

Såklart er det nok minst over halvparten som bløffer, men jeg tror at det finnes mennesker som har en bedre intuisjon enn andre. Foreksempel kunne søstra til bestefar forutse en togulykke, og visste også hvem som hadde stjelt et smykke en gang i tiden - uten at hun kjente eller visste hvem vedkommende var eller visste noe mer rundt hendelsen.

Lenke til kommentar

Ta kontakt med Joralf Gjerstad (aka «Snåsamannen»). Hans øvelser er gratis, såfremt du ikke kjøper bøkene hans.laugh.gif

 

Nei, han vil ikke forstyrres av offentligheten lengre.. Han vil ha fred og ro, fra presse og det hele. (det er derfor han har skrevet eller deltatt å skrive 5 bøker om seg selv, og har allerede annonsert en oppfølger)

Lenke til kommentar

Her har du i alle fall litt bibelsk input:

 

3 Mosebok 19:31

Dere skal ikke vende dere til gjenferd og spådomsånder og spørre dem til råds, så dere blir urene ved dem. Jeg er Herren deres Gud.

 

3 Mosebok 20:6

Når noen vender seg til gjenferd og spådomsånder og i utroskap holder seg til dem, vil jeg vende meg mot ham og utrydde ham av folket.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...