Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette spillet var langt ifra imponerende. Fikk etter 2 levler, Been there done that følelsen. At ett spill med ett så voldsomt budsjett som dette faktisk ikke har fått mer for det er ufattelig.

 

De har akkurat det samme gørr kjedelige kamp systemet som WOW. Gud forby litt kreativitet og innovasjon.

 

Dine evner starter ikke å utvikle seg før level 10. Jeg har aldri orket å sette meg ned med WoW, jeg hater alt med det, særlig slåssesystemet. Men SWTOR digger jeg, det er langt kjappere, twitchy og ser bedre ut. Har tilbringt 4-5 timer i PvP og det er rett og slett herlig. Anbefaler absolutt å teste mer enn level 2 :w00t:

 

Levla Jedi Knight og Consular til level 11 begge, skal teste ut Bounty Hunter nå.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Det gjør det, du har hele tiden class story quests du kan følge, men massevis av sidequests i tillegg. Class story er instancer bare for deg, men du kan ha med group members inn.

 

Det jeg mente å spørre var hva du kan gjøre mellom oppdragene. Du kan vel gjøre annet enn å kun gå fra oppdrag til oppdrag? (da tenker jeg ikke raid, PvP osv, men solo-greier.)

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

..og ikke minst achievements, som også er på plass fra launch. Ser ikke noen grunn til at dette spillet ikke skal leve like lenge som WoW. Følelsen jeg fikk i går når jeg begynte å spille var nesten sterkere enn første gang jeg spilte UO, EQ, DAoC og WoW, som alle har vært ledende i sjangeren i mange herrens år.

Lenke til kommentar

Dette lover veldig bra, utifra den timen jeg har fått spilt til nå. Klarte selvfølelige å lage en Jedi Consular på en tysk server, så mekker meg en ny character på en engelsk server nå.

 

 

 

 

Jeg startet på 2 forskjellige NA servers før jeg fant ut at det EU servers. Har også en JC men jeg likte ikke den klassen, men virker som det er mange som spiller den klassen. tok et par runder pvp i kveld og det var klart flest jc på laget begge gangene.

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...