Gå til innhold

Treg bilts på Canon 450d


Anbefalte innlegg

Etter å ha tatt 7-10 bilder med blits, så kommer det "busy" øverst i skjermen.. jeg må vente ca 4-5 sekunder før jeg kan ta nytt bilde... VELDIG irriterende!

 

Noen flere som har dette problemet?

 

Kan ellers nevne at minnebrikken er en Scandisk Extreme 8 GB 20MB/s så den skal vell være rask nok! Tror ikke jeg har hatt dette problemet før. Kjører kvalitet "L" 12M 4272x2848.. har noen bilder liggende på brikken, men kan ta ca 700 fler bilder før det er fullt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp,noe dårligere en 430 EX II ville jeg ikke kjøpe,de rimeligere blitsene har preflash/hurtigblink til fokusering mens 430 har et fast rødt fokuslys som gjør at kameraet fokuserer raskere,samt at du kan justere blitsen både vertikalt og horisontalt.

 

Det finnes enda endel av den eldre modellen 430 EX,den ville jeg ikke kjøpe da prisen er lik II.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Ekstern blits er noe jeg ikke har tenkt på før at jeg trenger.

Er den så mye bedre enn den innebygde? Hvordan er det med oppladdings-tid på den 430 EX II?

 

Ser jo at mulighetene for å få et bra lys på bildene er veldig bra med en ekstern blits siden man kan vri og vende på blitsen både hit og dit (best er kanskje opp i taket?)

Lenke til kommentar

Jeg gidder ikke og holde et lengere foredrag nå som Akam har vært så flinke og laget en kjempefin guide angående intern blitsbruk :)

 

Men fra spøk til alvor,med en ekstern blits har du utrolig flere alternativ angående blitsbruk både på kameraet og av kameraet,bare det og få en raskt fokusering i dårlig belysning er grunn nok til og kjøpe en blits.

Kan også nevne at det beste er og kjøpe en originalblits da du får full auto med den,flere tredjeparts blitser kan være knotete og bruke samt at de sjeldent virker på et nyere kamera uten og oppgradere firmvaren til blitsen.

 

Forøvrig så har Akam mange fine spesifikke guider for fotografer flest,til vanlig så finner du lenkefeltet "guider" litt opp på Akam sine sider.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

To ting: Hvis det er noen som tar mye innebilder, så er skikkelig blits noe av det første jeg anbefaler å kjøpe.

 

Og - hvis du kjøper en (noe jeg gjerne anbefaler), så sett kameraet i M-modus når du skyter med ekstern blits. Velg f.eks blender 5.6 og 1/60 sekund lukkertid - det er ikke vanskelig...og så sørger blitsen for at lyset blir passe. (Det er bare kameraet som ellers velger lukkertid som om det ikke var noen blits der, selv om du har en blits som er mange ganger enn den innebygde..)

Men - det er detaljer. Kjøp gjerne blits! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...