Gjest Slettet-D7I5Gr2 Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 http://www.nrk.no/ny...norge/1.8071019 Hvor dum er det mulig å bli? Måtte være ei blondine også da.
Woltox Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 "Fanboys" Hrrr.. Føre du skal kommentere må du ha disse punktene; 1. Du skal ha prøvd et produkt mere enn i 5min 2. Du må skjønne bruken for produktet 3. Saklige kommentarer ! Apple = Justin Bieber, alle hater det, men ingen vet hvorfor.... Blir pissd over personer som kommer med usaklike kommentarer over produkter de ikke har testet... FFS
Bruker-33331 Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Jeg vet hvorfor jeg hater justin bieber.. 2
djgudleif Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 (endret) Potetchipsprodusenter irriterer meg noe voldsomt. "Hva skal den nye smaken være?" "Havsalt og grov pepper!" "For en helt genial idé! Vi sprenger grenser!" "Vi trenger noe nytt..." "Vi kan relansere riflet potetchips som at det er noe nytt! Bare si at det er som traktordekk... For at smaken skal feste seg!" "For en helt genial idé! Vi sprenger grenser!" Endret 13. april 2012 av ikkespisgress 3
Skurupu Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Er vell det som selger blandt nordmenn, da. Eksotiske smaker kommer og går fort.
djgudleif Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Er vell det som selger blandt nordmenn, da. Eksotiske smaker kommer og går fort. Jo, men nå har sørlandschips lansert en variant av salt og pepper tre ganger... Synes det er litt teit.
Dragen Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Hva med dippsmakene? Har ikke kommet noe nytt siden Jesus drukna når han skulle gå på vannet. I Sverige så har de hyller med smaker. 2
vikingkylling Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Ikke glem den pizza-avstemmingen Grandiosa hadde for noen år siden. Det sto mellom to kandidater, og begge vant.
Leo_Khenir Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Kan det være fordi den eneste diptypen som i det hele tatt går an er Holiday-dip? Alternativt salsa + rømme til gratinerte tortillachips.
Quote Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Ikke glem den pizza-avstemmingen Grandiosa hadde for noen år siden. Det sto mellom to kandidater, og begge vant. Tenker du ikke på konkurransen mellom kjøttdeig og løk, pepperoni og en annen (som jeg ikke husker navnet på). Da vant vel førstnevnte, men etter 1-2 måneder, så kom de to andre tilbake i butikkene?
vikingkylling Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 (endret) Ja, det er nok den. Husker en av de vant, men de andre var så populær at de ikke ble trukket tilbake likevel. Det vi burde få stemme over er om vi vil ha BigOne som de er i dag, eller med den originale bunnen som ikke smaker gymsokk. Endret 13. april 2012 av vikingkylling
Leo_Khenir Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Tyrkerrestaurantpizza (såkalt "italiensk") > Peppes/Dollys > Big One American Bacon > Grandis Pepperoni > resten av frysepizzahælvetet.
FrankBjarne Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Pizzabakeren er 100 ganger bedre enn Dollys. Dolly sin pizza har så spesiell smak fra ost og saus som ikke er noe spesielt digg. Ellers er jo Big One bedre enn Grandiosa, men Grandiosa Pepperoni er bedre en noen av alternativene fra Big One. Big One pepperoni blir jo badebasseng. 1
Dragen Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Kan det være fordi den eneste diptypen som i det hele tatt går an er Holiday-dip? Alternativt salsa + rømme til gratinerte tortillachips. Da har du ikke prøvd paprika og sweet chili.
010011110100110101000111 Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Syntes Dolly sin pizza smaker rein tomatsaus uansett hva man har på...
Skurupu Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Kan det være fordi den eneste diptypen som i det hele tatt går an er Holiday-dip? Alternativt salsa + rømme til gratinerte tortillachips. Da har du ikke prøvd paprika og sweet chili. Alle vet jo at tzatziki er den beste.
FrankBjarne Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Skal man først lage dip bruker man ikke rømme. Creme Fraiche er jo ekstremt mye bedre å bruke til det. Slipper å bruke suppe som dip.
Rattlebone Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Det hadde vært kult om Dolly Dimples hadde tatt inn tomatsuppe i menyen.
Leo_Khenir Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Skal man først lage dip bruker man ikke rømme. Creme Fraiche er jo ekstremt mye bedre å bruke til det. Slipper å bruke suppe som dip. True that yo, men jeg snakker om å ha en skål med salsa og en skål med rømme til gratinerte nachos.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå