Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uetiske selskaper, feks Apple. De ser ingen ting galt med å prakke på ignorante folk en iPad 2 for $100 mindre enn den nylanserte (i dag) iPad Air. Prisforskjellen er minimal selv om ytelsen er en brøkdel, antakelig lavere enn 1/8 av den nye og 1/4 oppløsning på skjermen.

 

Jeg hadde ikke engang greid å selge iPad 2 for $150 uten å få dårlig samvittighet.

 

Ignorante folk fortjener kanskje ikke mer enn de får, men ett sted går grensen.

 

Når det gjelder navnet iPad Air stemmer det ikke at de gav den det navnet fordi de syntes den fortjente tilnavnet Air pga de nye egenskapene. Sannheten er at folk lettere kan komme til å betale overpris for iPad 2 når den nye ikke er navngitt iPad 5, i tillegg har de drømmesituasjonen med iPad mini Retina-skjerm populært kalt iPad mini 2. Folk blir presentert for iPad 2, iPad mini 2 og iPad Air. Da blir iPad 2 veldig fristende for folk som ønsker iPad samtidig som de ønsker å betale minst mulig.

 

Jeg trodde det var en spøk da Apple annonserte at de skulle fortsette å selge iPad 2. Verken prisen eller videreføring av et så utdatert produkt kan forsvares på noen som helst måte, spesielt ikke når hensikten er med viten å vilje å prakke produktet på uvitende forbrukere.

Endret av BadCat
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Ekstroverte og positive mennesker som tror at introverte, negative mennesker kan bli glade og lykkelige og ekstroverte og fikse alle problemene sine bare ved å smile og tenke positivt. Det er så inn i granskauen irriterende. Jeg får lyst til å dele ut ørefiker i hytt og gevær hver gang jeg kommer ut for slike.

 

Jeg blir rett og slett eitrende forbanna. Slike mennesker som nekter å forstå og oppfører seg som gladkristne duracell-kaniner på speed vil sannsynligvis være grunnen den dagen det klikker for meg og jeg jevner hele Midt-Norge med jorden.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...