Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja. Det som er typisk er jo at det skjedde da vi var på tur, så vi har ikke hatt mulighet til å finne henne før i dag, og det var selvfølgelig mye værre enn vi trodde.

Hun er jo såvidt bare 11-12 mnd gammel :hm:

 

Krysser fingrene! :)

Det gikk ikke så bra. Hun var så ødelagt i bakparten at det ble avlivning..

Men, nok OT.

 

Irriterer meg grenseløst over at jeg gråter som et lite barn over en katt da jeg ellers er langt over snittet kald :dontgetit:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Jeg fikk plutselig mye oppmerksomhet i sosiale medier for noen uker siden. Bakhistorien er at jeg ble tatt med i en video den amerikanskje rapperen 2 Chainz lagde, der jeg, passe beruset rapper i slutten og sier tett opp i kamera "thats a norwegian song for you 2 chainz, about being a whore!"

Samme dagen som vidoen ble sluppet var det en del reaksjoner på kommentarfeltet på youtube. Blandt annet en populær kommentar om at "the white girl ruins the seriousness". Jeg skjønte godt hvor kommentaren kom fra, men fant ut at jeg ville lage et svar allikevel. Jeg samlet en liten gjeng, en kameramann med en mic, fant fram en gammel egyptian loverbeat og lagde en video med meg, som rapper om å drive hor.

Videoen ble fort en slags youtubehit som mange skulle mene noe om. Av venner, bekjente og fremmede jeg har møtt siden videoen ble sluppet har jeg fått høre at jeg er jævlig rå, at de elsker rappinga mi, at de ikke fikser rappinga mi, at jeg er klein, at jeg er en stjerne, at jeg skriver gode tekster, at jeg skriver ræva tekster, mange mener jeg trenger bedre lyd osv. Jeg har fått mest gode tilbakemeldinger, men det jeg har fått av dårlige tilbakemeldinger har jeg også kunnet forstå og sagt meg enig i.

Så er det tilbakemeldingene jeg har fått på nett. Av fremmede, gjerne anonyme mennesker. Mesteparten av tilbakemeldingene jeg har fått går på mitt, eller venninnene mine som er med i videoen sitt utseende. Jeg har fått høre at venninnene mine ser ut som menn, at vi alle er stygge, at hun ene venninna mi er den diggeste og skulle vært naken, at jeg burde lære meg å pusse tenna mine, at jeg er en stygg fitte, at jeg er stygg og ekkel, jeg har fått kommentarer på puppene mine, fitta mi, i det hele tatt. Heldigvis er jeg en dame som er bevisst på hvordan jeg ser ut (jeg har jo tross alt vokst opp i et samfunn der man blir minnet på dette hele tiden) og har bestemt meg for å være fornøyd. Så kommentarene går ikke så sterkt innpå meg.

Allikevel merker jeg at jeg blir mer og mer sint for hver gang jeg får en slik kommentar, på youtube, på facebook, på smuglesnings kommentarfelt eller i innboksen min (ja, folk har et behov for å kommentere utseende mitt også i private meldinger).

Jeg blir sint fordi jeg er kvinne. Og fordi jeg som kvinne alltid vil bli vurdert utifra utseende. Fordi jeg og andre kvinner ikke kan eksponere oss selv uten å få tilbakemeldinger på hvordan vi ser ut. Det er mye man kan mene og si om videoen min, en mann ville også helt sikkert mottatt mye tilbakemeldinger, på godt og vondt, men om jeg har skeive tenner, en stor nese og asymetriske øyne burde ikke ha noenting å si. Jeg er forberedt på at når jeg og bandet mitt KUUK fremover, som eneste norske, kvinnelige hip hopband jeg vet om og som eneste kvinnelige griseband (ja, det går mye i vulgære ord, festing og puling) etter hvert gir ut mer musikk, flere musikkvideoer og blir mer offentlige personer vil vi fortsette å motta ekstremt mye tilbakemeldinger på hvordan vi ser ut. Dette ville ikke skjedd om vi var menn. Dette er en, av mange grunner til at når flesteparten av de jeg kjenner sier at Norge er et likestilt samfunn, så ljuger de. Dette er en av mange grunner til at jeg fortsetter å kalle meg feminist, ikke fordi jeg tror kvinnen er bedre enn mannen, men fordi jeg tror det fortsatt er mange ting, ikke bare i verden, men også i Norge som må jobbes hardt og lenge med før vi kan kalle oss et likestilt samfunn.

 

 

Håhåh!

Lenke til kommentar

Nei, det finnes ikke et poeng som er valid i hele den teksten. Det er standard "Jeg er feminist fordi... jeg er kvinne" holdning. Det fortjener ikke noenting og det bedrer ikke likestilling på noen som helst måte. Jeg vil si det forverrer likestilling da det bare provoserer og skaper kvalm. I tillegg syter ho over drittkasting på internett. Hva er dette for noe? Ho klager over at folk kommenterer utseende hennes fordi ho er kvinne. Har ho rusa seg på tørka bananskall? Stygge mennesker, tjukke mennesker og ekle mennesker blir rakket ned på på internett uavhengig av kjønn. Spesielt når det som blir lastet opp er av helt elendig kvalitet. Det var ett stykk mannfolk i den videoen ho har laget, resten var kvinnfolk. Kanskje en grunn til at hatet blir utrettet mot den haugen med kvinnfolk i filmen. Faen så tjukk i hue det kvinnfolket der må være. De burde gitt ut gratis tau til slike lavmål av noen mennesker. Patetisk.

 

og ja. Ho ser ut som gjennomdyrka "white trash". Ikke fordi ho er kvinne, men fordi ho er stygg. Deal with it.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Hun har vel strengt talt et poeng

 

Hun har rett i at kvinner blir bedømt for sitt useende i mye større grad enn menn. Men det er vell heller ingen brannfakkel, akuratt. Det er utrolig mye mannssjåvenisme på internett.

 

 

Nesten så jeg trur hele teksten bare er tøys.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Hun har rett i at kvinner blir bedømt for sitt useende i mye større grad enn menn. Men det er vell heller ingen brannfakkel, akuratt. Det er utrolig mye mannssjåvenisme på internett.

 

 

Nesten så jeg trur hele teksten bare er tøys.

 

Er det ikke ofte at rap er bare tøys, tror ikke at halvparten av rapperne er gangstere og koker crack, bare fordi Biggie Smalls og Jay-Z vistnok holdt på litt.

 

Da skulle isåfall alle rappere vært i fengsel, for de har liksom innrømmet det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...