Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe. Men samme hva du skal så må du gjøre noe, eller ønsker du å ligge rett ut på en sofa mens en undersått fører druer opp til munnen din fra et sølvfat?

 

Selv om du for eksempel hadde vært ekstremt god i et videospill og tjent penger på det hadde du fortsatt måtte øve 10 timer om dagen og sjelden eller aldri hatt mulighet til å ta en dag fri for å gjøre noe annet. Alt har sin pris.

 

Nå er kanskje ikke videospill det som står øverst på lista mi. Da heller musiker. Er klar over at det også er hardt arbeid, men fortsatt så bruker man store deler av dagen på hobbyen sin og styrer en del selv.

Lenke til kommentar

Irriterer meg litt over alle på norske skoler som ikke gjør annet enn å whine om eksamen. Hadde jeg filtrert bort alle facebook meldinger om eksamen så hadde det blitt veldig tomt nå om dagen.

 

Irriterer meg også over at servostyringen på bilen min ikke virker ordentlig.

Lenke til kommentar

Jeg digger eksamen, sånn helt seriøst. Er så utrolig gøy å se hvor mye man faktisk har lært, og å nesten overraske seg selv med det samtidig. Utrolig givende for min del iallefall.

 

Du er en løk. Er glad jeg er ferdig med sånt for lenge siden.

 

 

 

Dette mener jeg selvfølgelig ikke som et verbalt angrep på ditt legeme, men heller min måte å vise min kjærlighet til deg på.

 

 

Lenke til kommentar

Oh wow. Jeg scrollet gjennom alle 100 rakettenesvaralternativene (hvorfor i helvete skrev jeg rakettene), og det øverste svaralternativet var det eneste som var 1 - Skrevet korrekt og 2 - Ikke retardert. På den andre siden er det bare tre bokstaver, om det var mer hadde sikkert vedkommende sneket inn en skrivefeil her og der.

 

"Norge e perfekt for helvedde" var morsom da!

Endret av Pokey
Lenke til kommentar

Jeg er enig med en promille av alternativene der, slik som arveavgift. Men siden jeg er sosial-liberal, så synes jeg at Norge burde drives slik fremfor å gi folket mer brød og sirkus til folket.

 

TV-lisens har jeg lite imot, for jeg elsker å se på NRK Nett-TV.

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...