Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En tidligere-"kompis" som skylder meg penger for noe han kjøpte (en jakke) av meg i august. Har enda ikke betalt meg, og sier at den plutselig er for liten nå. Provoserer noe jævlig.

Gjør sånn som stefaren min gjorde når eksmannen til mora mi skyldte penger. Selg gjelda til Hells angels eller et annet inkassobyrå.

Lenke til kommentar

Er ikke mye det er snakk om (noe under 1000 spenn, som er en del for en student), men nok til at man blir irritert av det. :p Fikk også flere meldinger fra dama til fyren (som ikke vet helt hva som skjer) som truer med å gå til rettsak og sånt. Så får jeg melding av han igjen hvor han skriver at det er hun som har nektet ham å overføre pengene fordi hun mener den er for liten osv. Passet bra for 5 måneder siden, og det må jo han også synes når han ble enig med meg om en passende deal. Ganske absurd situasjon det hele.

Lenke til kommentar

Sa til han at han får kontrollere his frau. Ble pepret med meldinger her tidligere. Hun skrev også at hun hadde snakket med faren sin (som visstnok jobber innenfor Juss), og han mente at jeg var en idiot som skulle presse han "kameraten" min for pengene som jeg - ærlig talt - har krav på. Dog, så skreiv han litt tidligere i kveld at faren til dama var fisker (Enig. Wtf kan brukes), og det ikke var noe å tenke mer på. Han beklaget at det hadde tatt så lang tid osv, og følte seg dum over at det hadde tatt så lang tid. Kjæresten hans står fortsatt på sitt og mener jeg er en kjeltring. Hun sa faktisk at hun var vitne når avtalen fant sted, noe hun absolutt ikke var. Det var kun meg, jakkemannen og en kompis av meg igjen. Fy faen er det rart det er krig i verden.

Lenke til kommentar

 

De bruker også masse dårlige sanger i trailerne til programmene deres. Et eksempel jeg husker er Muse - Supermassive Black Hole til programmet "Ax-Men"? Hva faen er det for noe? De editerne setter bare på deres aktuelle favorittlåt og suger til å friste med programmene. Syns ikke de klarer å få frem de mest dramatiske punktene i hver serie slik man burde.

 

Forøvrig suger de når de prøver å være poetiske. Husker når Fotball-VM gikk hadde de en mørk fin stemme som sa: "Den som intet tørr kjempe i strid, vil aldri oppleve seier".

NEI KØDDER DU FOR FAEN?

 

Og det finnes fult av slike håpløse wannabe krigs-sitater og lignende...faen blir forbanna! :mad:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...