Gå til innhold

Airline Mogul, for oss flynerder! Oppdatert førstepost.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lykke til inv_biggrin.gif

 

Hvor mye penger har du? Jeg kan selge de to 747'ene som kommer inn i kveld så billig som mulig hvis du har lyst på thumbup.gif

 

Btw: Hvis noen av dere har lyst på noen av flyene så kan jeg trekke de tilbake og prøve å senke prisen enda mer i et privat tilbud hvis mulig.

 

Btw2: De tre nyeste 777'ene som ligger ute er de aller beste. De har RR-motorer og har lengre rekkevidde smile.gif

Endret av iskaldcola
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+127836

afghan air har kjøpt inn 3 airbus 320 i 1152. De kom på som sendt fra oven!! økte min DOC med 1 mill ihvertfall. :) Flyselskapets verdi gjorde ett kraftig hopp og styret er i ekstase.

 

afghan air har og kjøpt inn en Dash 8 300 i 1723 og opprettet en ny base. Akkurat i det en tælp begynte å fly til kabul (mistet 7 prosent av trafikken til og fra kabul). Det likte ikke styret like godt.

 

Chhatrapati Shivaji International

Afghan Air 22 10.06% 3 73%

Cathay Pacific 16 9.58% 2 80%

Monster Express 8 8.76% 1 80%

The Offshore Airlines 7 8.63% 1 70%

 

HAHAHAHAHAHAHA - Cathay!

 

1152:

post-59728-1288702271,1621_thumb.jpg

 

1723:

post-59728-1288702404,2837_thumb.jpg

Endret av Slettet+127836
Lenke til kommentar

Nice rutekart! Godt gjort å gjøre det såpass bra når du starter i Kabul tongue.gif

 

Og så vil Hippie Express si takk for en hyggelig og seriøs handel, og du er hjertelig velkommen til å kjøpe flere fly. Det er nok å ta av der de andre kom fra inv_biggrin.gif

 

Styret i Hippie Express fant på et styremøte i ekte hippiestil (drugs & rock'n roll) ut at de skulle gi seg mens selskapet var på topp og var ranket som nr. 7 i verden. Meget impulsiv handling, men sånn kan det gå når styremøtene går over styr tongue.gif

Lenke til kommentar

Utrolig! Jeg hadde et fly med -0.01 en gang, men det der tar jo kaken tongue.gif

 

 

Og ja KongKake, du skulle bare visst hva som skjer på disse styremøtene i HIX! Måtte dessverre selge unna alle flyene for å ha få råd til neste måneds levering av "diverse". Sånn det går når du er fin på det og kjøper luksusdop inv_biggrin.gif

Endret av iskaldcola
Lenke til kommentar

Som ny i dette tidkrevende tidsfordrivet har jeg et par ting jeg lurer på.

 

Hvordan går dere frem for å velge nye ruter til fly? Jeg har bare gått på rent gates, funnet en flyplass som frister og så satt opp ruta, men er kanskje bedre måter å gjøre det på?

 

Hvilke fly ville dere startet med i begynnelsen? Har kjøpt en Jetstream 31, vet ikke om jeg skal kjøpe en til, eller vente et døgn eller to til jeg har nok cash til et større?

 

 

-Mikael

exiztence airways

Lenke til kommentar

Utrolig! Jeg hadde et fly med -0.01 en gang, men det der tar jo kaken

Var ikke så vanskelig heller. Nettet i leiligheten min er så latterlig tregt (selv om det er koblet til UiS sitt nett), så åpner opp et par faner med ruter. Siden den bruker 15-20 sekunder på å laste etter jeg har trykket create route har jeg tid til å gjøre det på flere om gangen, og i blant registrerer den vel ikke alt helt riktig.

 

Exiz: Gå på Gate Search og finn flyplasser som ligger i ønsket avstand og med ønsket størrelse. Før jeg kjøpte Premium Gate Search sorterte jeg bare etter de største, og så lagde jeg ruter til de jeg så at var nærme nok.

 

Kommer forøvrig til å selge et par helt ny BAe ATP nå - blir vel 2-3 stykker, modellen har range på 920 nm og speed på 270. Veldig greie småfly, selges for litt under kostpris (og du slipper å vente på levering). Hyl ut om du (eller noen andre) er interessert!

Lenke til kommentar

Såvidt jeg husker skal den ha ganske bra range, så tror ikke det blir noe problem. Selv en standard 757 kommer seg lett over dammen med god margin.

 

Jeg får snart inn et MD-87 Executive Jet. Den skal gå fra Paris til Davis Station i Antarktis med en mellomlanding midt i Afrika smile.gif

 

Såvidt jeg husker skal den ha ganske bra range, så tror ikke det blir noe problem. Selv en standard 757 kommer seg lett over dammen med god margin.

 

Jeg får snart inn et MD-87 Executive Jet. Den skal gå fra Paris til Davis Station i Antarktis med en mellomlanding midt i Afrika smile.gif

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...