Gå til innhold

Airline Mogul, for oss flynerder! Oppdatert førstepost.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du vil levere flyet tilbake går du bare inn på flyets egen side (fra Aircraft, View Aircraft) og velger "Return to owner" fra høyresiden.

 

Kan også melde om at Dunder Mifflin Airlines har flyttet et fly fra København til Denver, og at USA kommer til å være satningsområdet fremover. Det har også vært snakk om å flagge ut fra Danmark og flytte basen til en av de eksisterende i USA, og droppe all trafikk i Europa.post-76108-1286818020,7978_thumb.gif

post-76108-1286817871,87_thumb.gif

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+127836

Det kan se ut som Dunder Mifflin Airlines allerede har begynt utflaggingen? ;) Afghan Air har nettopp oppgradert en av sinde gamle DC3er til en turbopropvariant. Den skal brukes til å dekke Iran, evt med en satsing mot vestlige Kina.

Lenke til kommentar

for mest rettferdig konkuranse synst eg man bør la vær å starte i byer med mer enn 25mill pax...

 

 

Og ingen vil med vilje ha base i ein by noen allerede har base i, da er du rett å slett tapt løpet om å bli det største selskapet :p

 

Dette problemet løses lett med at alle starter i byer under 25m pax, og om noen velger med større blir de resatt av servereigeren.

 

Om 2 uheldigvis starter i samme base er det jo bare å flytte, eller vi skriver her hvilken vi har valgt så vi ikkje gjør den tabben. Ingen vil med vilje velge en base som noen andre har valgt( så lenge det ikkje er snakk om heatrow)

 

De byene med mer enn 25mill pax må man expande med hub, når serveren åpner for alle kan man heller ikkje velge større enn 25 mill pax som start

 

synspunkt?

Endret av Hanza
Lenke til kommentar

Jeg kommer nok til å spille videre på #1152 i tillegg, kommer til å gå litt tregt i starten på den nye verdenen vår. Tar litt tid å spare opp 10-13M til en Fokker 50/ATP/ATR-72 når du er i startfasen og du tjener 300.000 daglig.

 

husk at du får syke priser med liten konkuranse ;)

 

tipper vi har ny fokker samme dag :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...