Gå til innhold

RichardNoname

Medlemmer
 • Innlegg

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RichardNoname sine prestasjoner

215

Nettsamfunnsomdømme

 1. Vg.no - sommerbølgen har nådd toppen Er dette gammelt nytt, eller bommet de da de for en måned siden gikk ut med samme uttalelse?
 2. At vi ikke har samtidig delta- og omikron-epidemi har blitt forklart med at omikron gir immunitet mot delta og at dette i kombinasjon med økt smittsomhet utrydder delta. I så fall virker det rart om familien har hatt omikron først og deretter delta.
 3. Ingen glipp. I kommunen jeg bor i spør de ikke etter vaksinasjonsststus når man bestiller eller tar test.
 4. Vi er trippelvaksinert, og begge fikk bekreftet smitte gjennom pcr denne uken. Vi var ikke i tvil om at vi var smittet, men så mye endringer som det har vært gjennom pandemien så synes vi det er greit å ha dokumentert at vi har vært smittet. Hven vet, plutselig kommer en ny variant og EU stiller krav om det.
 5. Hos oss er hele familien smittet nå. Tre doser på oss to voksne. Smitten kom nok fra barnehagen. Tatt min andel d-vitaminer jeg også, men tror det er vanskelig å unngå å bli smittet når man pleier et koronasykt barn. Jeg har hatt snart to døgn med symptomer nå. Hoste, tett nese og generell sykdomsfølelse. De andre har hatt feber, men ikke jeg. Vi har smak og lukt, men lurer på om det er litt dempet. Spent på hvor lenge jeg forblir syk og hvordan det utvikler seg.
 6. Kjekt å være med å demonstrere mot det samme som andre demonstrerer mot rundtom i verden. Om det er noe å demonstrere mot i Norge er tydeligvis underordnet. Ser for meg parolen: "vi vil ikke være hjemme når vi er syk! Så ikke anbefal oss det!". Kunne gjerne hatt en underparole med "huff og huff vi har det for godt i Norge! Vi vil ha mer å klage på!"
 7. Enig. Så vidt jeg forstår har det vært skoleundervisning hele dette skoleåret. Det har vært litt ekstra smitteverntiltak på skolen i desember og januar. Men primært mellom 14. desember og 14. januar. Altså kun i en måned, hvorav nesten nesten to uker har vært juleferie.
 8. Vi er enig i at den opprinnelige koronaen hos en uvaksinert er vesentlig mer dødelig enn omikron hos en vaksinert? Vi er også enig i at Sverige går hatt langt flere smittede med den opprinnelige varianten? Hvis du er enig i disse to påstandene så tenker jeg det er åpenbart at Norges strategi har redusert koronadødsfall sammenlignet med Sverige. Og ja, har lest artikkelen som er skrevet mens omikron ikke var særlig dominerende.
 9. De klarte ikke å beskytte de gamle, og mange gamle ble derfor smittet før de fikk vaksine. Motsetningsvis ser man at vaksinerte eldre tåler omikron godt. Da tenker jeg at Norge sannsynligvis har spart liv på å utsette smitten mest mulig.
 10. Forveksler du Grødeland med Spurkeland her? Jeg har oppfattet Grødeland litt som du beskriver i relasjon til å slippe løs smitten, og Spurkeland som litt mer reservert for dette.
 11. Var nok litt upresist fra min side. Poenget mitt er at jeg synes det er greit for fremtiden å vite om jeg har hatt covid. Derfor kommer jeg til å teste meg med selvtest når jeg får luftveisinfeksjon.
 12. Hvis vi får en ny mutasjon, kan det hende det kan være greit å vite om man har vært smittet av omikron eller ikke mtp beskyttelse mot den nye. Jeg kommer i alle fall til å teste meg med selvtest når jeg for luftveisinfeksjoner.
 13. Gjetter på at det også gjelder for tredje dose. Men det er ikke sikkert det har noen betydning. For alt vi vet kan passene være avskaffet så langt frem i tid. Tror ikke det er mange med tre doser som har pass som går ut de neste tre månedene, og da har man heller ikke noen interesse i å få smitten sin registert (man har jo pass uansett).
×
×
 • Opprett ny...