Gå til innhold

Intervju personen under deg


T.O.E

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Iført mitt kattekostyme, er jeg en meget attraktiv, hyggelig og velformulert ung herremann.

 

Hvis du kunne trylle fram en kvinne, hva ville du fått henne til å gjøre?

 

Hvis jeg kunne trylle frem en kvinne antar jeg at jeg kunne få det utseendet jeg ville også. Det hadde blitt heftige saker :) Jeg hadde selvfølgelig fått henne til å vaske leiligheten, lagd middag, deretter en tur inn på soverommet... for å skifte sengetøy. Jeg er altfor dårlig til det. Sengetøyet må jo brukes, derfor hadde jeg lagt henne på sengen... og fått meg en god natts søvn. Jeg hadde selvfølgelig ikke klart å holde fingrene fra fatet... så derfor måtte hun gjemt det. Mat på kvelden er ikke sunt. Det er bare en ting å gjøre med ei skikkelig heit jente, og det er å... spør om tips på hvordan hun holder figuren. Ligger hun naken i sengen hadde jeg kastet meg over henne... tilfelle det er andre i rommet og hun var sjenert. Siden alt ligger til rette for en skikkelig runde, hadde jeg jo utnyttet dette... så Scrabble hadde det blitt spilt nok av :)

 

 

PULE!!!

 

 

Hvis du kunne velge å fjerne Facebook, google+ og alternativet MS sikkert jobber med å gulpe opp (allerede har?) fra internet, ville du gjort det da?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 

Fyyyyy fela! Du MÅ seriøst få deg en jobb innenfor noe humorgreier. Det der er det beste jeg har lest på jæææææævli lenge! Love internett <3

 

 

 

Jeg ville fjernet alt det. Fordi jeg mener det tar så altfor mye av livet til folk. er lei å sitte i juleselskaper å høre onkler å tanter snakke om det... Greit å snakke om andre ting på facebook. Men ikke snakk om facebook på andre ting. *know what i mean?

 

 

Hva var det beste med din barndom?

Endret av Peus94
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...