Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det bare meg eller virker zombiene plutselig sterkere igjen nå?
For noen episoder siden gikk en halvdød guvernør og ignorerte dem og knuffet dem til side, og de var så svake at de nesten ikke gadd bry seg, og nå overrumpler de plutselig alle karaktere og er veldig sterke. Feks Carl i forje episode, hu jenta jeg aldri husker navnet på som henger med Daryl og ikke minst Daryl! Plutselig sleit de med èn zombie og måtte være tosammen for å ta den ut? Daryl måtte ha hjelp fra søstra til Maggie!

Kan dette skyldes at de som skriver serien har plukka opp at fansen har reagert på at zombiene ble så lite truende? Var jo mye reaksjoner på at det bare var å tuppe dem litt i skallen så var de døde og at hodeskallen må ha vært myk som gelè, og at de bare tusler uredde forbi dem når de var en 7-8 stk.

 

Regner med at det går mye på hvor lenge de har vært døde etc?

De menneskene som først døde og ble zombier må jo være så gamle at de er råtnet helt bort nå, ala den Carl fant hjelpeløs i skogen i starten av sesongen?

 

Håper de presser budsjettet litt og tar en tur inn i storbyen sånn som i sesong 1 igjen. Da hadde det blitt action! Blitt litt mye zombier i skog og utmark. Zombier i storbyen er mye skumlere!

 

Edit: Beth heter hun. Slo henne opp på IMDb nå.

Forøvrig vanskelig for å se greia med at Daryl er så jævla sexy. Men som karakter er det greit å ha en som faktisk ikke er helt udugelig.

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar

 

Det at Glenn bare brøytet seg rett gjennom gjengen med zombier med hjelm og skuddsikker vest er noe av det dummeste jeg har sett i TWD..

 

De tre karakterene som kom på slutten er kanskje det neste dummeste..

 

Og hvorfor må vi ha enda flere miningsløse scener der de "gjør noe lurt" så ender de opp med å kaste bort massevis av kuler?...

 

..og hvorfor har de fremdeles ikke forstått at man tar de enkle "drapene" først? null stress å slå ihjel de zombiene som stakk hode ut av bussen først, så er det mindre igjen når de åpner dørene..

 

 

Enig. Det er bare så utrolig idiotisk at de liksom skal åpne opp døra, så BOMBE klarer de ikke å lukke den igjen.. Om de bare hadde tenkt seg bittelitt om hadde de sikkert klart det helt fint, såpass rutine må de ha.

 

 

Lenke til kommentar

Endelig, dette var en veldig bra episode! Det at doktoren ødelagte bilen var litt teit, men bortsett fra det var det veldig bra. Mye ekte handling, nye momenter, historien utvikler seg osv osv. Spent på det "sanctuariet" - hadde jeg vært en banditt hadde jeg hengt opp masse slike banner for å få folk til å komme til meg, for så å rundstjele de, men det er kanskje bare meg.

Lenke til kommentar

Synes episode 11 var veldig bra, men skjønte ikke helt Michonne's reaksjon på det maleriet de fant.

Det var ett brutalt og sterkt bilde som plutselig var veldig virkerlig.

 

 

Synes også episoden var god. Liker at vi konser på bare noen få karakterer av gangen. Blir bare røre om ikke.

Og liker at de er på veien og møter andre survivors på godt og vondt.

 

Scenene med Rick under senga var faktisk litt spennende!

Doktoren gir meg ett håp om litt mer forklaring rundt utbruddet og at vi kanskje kan få se bruddstykker fra tiden når Rick lå i koma.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes episode 11 var veldig bra, men skjønte ikke helt Michonne's reaksjon på det maleriet de fant.

Slik jeg tolket det, så reagerte hun på at det var malt en "walker". Jeg tror hun reagerte med å tro at det ble malt av noen viktige - altså noen som bodde i huset, og deretter kanskje oppbevart i selve huset ala datteren til Guvernøren. Da hun gikk inn på soverommet for jenta, forventet jeg ihvertfall denne walkeren som vi ikke fikk se.

 

Uansett, kul episode. Jeg tviler på at doktoren har noen løsning i det hele tatt, men sier at han har løsningen for å bli beskyttet.

Lenke til kommentar

Fikk en liten flashback til han "verdens smarteste mann" i World War Z når jeg så han doktoren. Ventet bare på at han skulle få panikk og dø egentlig. Men det gjorde han utrolig nok ikke.

 

Men hva var galt med de folka som kom inn i huset til rick? Dreper hverandre for å få sove i en voksenseng?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...