Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Hater TV-serier.. Må vente så lenge på neste episode.. Gud så epic forrige episode var. Dog jeg savner Shane.. han hadde vært epic i disse angrepene.

Fantastisk at du klarer å bruke ordet "epic", som er det mest feilplasserte og styggeste ordet norske tenåringer har "adoptert" noen gang, hele to ganger i løpet av to og en halv linje.

 

On-topic: utrolig bra episode! Men det angrepet var stusselig. Håper ikke det var det alt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg håper Merle forsetter på serien. Karakteren var ganske stereotypisk redneck hillbilly i starten (noe han til et vis punkt er forsatt), men jeg synes karakteren blir bedre og bedre for jo mer menneskelig han blir.

 

Også litt kjipt hvordan Axel døde. Hadde vært greit å sett karakteren forsette litt, og faktisk få litt mer rundt karakteren, se serien faktisk prøve å gi oss en ny karakterer å like fremfor å bare fjerne seg med karakterer de har holdt levende i en stund. Lew Temple er en ganske så grei støttespiller i serier og filmer jeg har sett han i tidligere. Var jo på Justified i forrige uke, og så han i Lawless i slutten av fjoråret.

Lenke til kommentar

Munn vs Stein-delen ga meg noen flashbacks ja, fin liten touch og garantert en iten referanse til American HIstory X.

 

Ellers var jeg fornøyd med episoden, selv om det ikke er like mye action som i noen av de andre. Ser ikke hvorfor folk klager egentlig. Denne sesongen har gjort mye med det folk klaget på forrige sesong; Mer action, mindre drama, Carl oppfører seg, Laurie er død (takk gud) og ting går framover! Eneste som er litt irriterende nå, er vel egentlig Andrea. Håper både hun og Guvernøren (etterhvert) blir spist :p.

 

Ikke lang tid etter forrige angrep, lader det nå opp til enda flere, så jeg er spent på hvordan dette går. Legger det som de viste i "next episode" på slutten av episoden i spoiler, i tilfelle noen skipper de.

 

 

Rick, Michonne og Carl møter en ny gjeng i en ny by, og jeg har på følelsen av at de kommer overens (etterhvert). Regner med Rick & Co slår seg sammen, og forsvarer/angriper mot Guvernøren. Har ikke lest tegneserien, så jeg aner ikke hva som blir å skje! Gleder meg.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Neppe noe mer enn 7-8 sesonger. Serien er jo stort sett en av de største seriene på tv akkurat nå, så det er ikke en serie kanalen vil stoppe med, spesielt når den slår seerrekorder tidligere satt av serien selv. Merkelig hvordan kanalen kverker det kreative med serien med serien dog, men det er nok diva-Robert KIrkman sin skyld.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...