Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tulle-msn samtale gikk altfor langt


Gjest Hopeless

Anbefalte innlegg

Gjest Hopeless

Vet det her høres merkelig ut, men det bare skjedde, og det plager meg skikkelig så håper det vil hjelpe litt å bare fortelle om det her og kanskje få noen kommentarer.

 

Det har seg sånn at jeg brukte å være ekstremt sjenert på å snakke med jenter, og fant ut at jeg ville prøve en chatside en gang. Følte det bare ville være moro å prøve å være en helt annen person ved å gjemme meg bak anonymitet, så jeg lagde en tullemsn. Hadde aldri turt å legge til randoms fra en chat med min msn, og utgi ekte navn/vise bilde. Var bare så redd for å møte noen jeg kjente der, og det hadde jo vært skikkelig awkward. Det her med chatsider var helt nytt for meg da, så jeg var skikkelig redd for det da, men nå i det siste er det helt annerledes, og jeg er ikke redd for å "være meg selv" online.

 

Anyway: de fleste jentene jeg møtte ble fort kjedelige å prate med, og de mistet igrunn interessen for meg og ganske kjapt, siden jeg ikke hadde cam.

 

Men så møtte jeg en jente som bare var helt annerledes å prate med... hun hadde bare en helt utrolig nydelig personlighet og var i tillegg skikkelig søt, så vi fikk en veldig bra tone og pratet bare mer og mer. Jeg fant ut at personligheten min var nok til å få en jente til å like meg, fordi nå tørte jeg å bare være helt annerledes, og allerede etter den første chatten begynte vi å like hverandre. Etter hvert som vi chatta mer fikk vi masse interne spøker, og begynte å dele personlige ting med hverandre. Jeg åpna meg jo også for henne, bare at jeg ikke hadde turt å oppgi ekte navn/bilde av meg osv. Det hadde jo vært for sent når vi begynte å snakke uansett, fordi da ville hun jo bare freake ut og sannsynligvis blocke meg. Jeg skjønte jo etterhvert at dette "forholdet" hadde null framtid, men jeg klarte bare ikke å slutte å snakke med henne, så selvom det var helt idiotisk måtte jeg bare fortsette. Vi ble avhengig av hverandre rett og slett, og kunne sitte oppe til langt utpå morgenkvisten og bare snakke.

 

Så til slutt måtte jeg bare være ærlig med meg selv og si at det ikke går an å holde på sånt, og at jeg tok hele dette "tullemsn eksperimentet" altfor langt. Har blitt skikkelig forelska i denne jenta over tid, men all tiden jeg brukte på å få henne til å like meg tilbake var jo bortkasta siden jeg ikke turte å oppgi hvem jeg egentlig var uansett. Har ikke vært forelska i noen irl på leeenge, og langt ifra noen jeg bare har møtt på nett heller(!).

 

Jeg tenkte at jeg bare måtte prøve å glemme hele saken, og lære av min feil, at å drive og tulle rundt med køddemsn på chatsider bare er patetisk. Men jeg fikk liksom litt selvtillit boost av å se hvordan jenter likte personligheten min, så følte meg klar for å bare begynne å chatte med egen identiet, der jeg faktisk ville fått noe ut av å bli kjent med en jente. (Vil bare legge til at jeg egentlig ikke er en nolifer irl, selvom alt jeg har sagt i denne tråden tilsier dette, har bare vært litt sjenert med jenter før, og ble lei av at det nesten ikke finnes noen interessante jenter der jeg bor, ville bare prøve noe nytt...)

 

Anyway, det gikk helt fint å chatte med egen identitet, var ikke redd for det lenger. I motsetning til 90% av de som vanker på chatrom er jeg ikke interessert i å vise kuken min på cam eller få lettkledde bilder tlibake, men bare snakke og bli kjent med morsomme folk.

Men saken er den at jeg egentlig aldri møtte noen jenter som virket interessante... jeg klarte bare ikke å slutte å tenke på jenta jeg møtte med den gamle tullemsnen. Hun var bare noe helt spesielt...

 

Så da bare fant jeg ut at jeg måtte la henne bli kjent med den ekte meg, ellers måtte jeg bare prøve å glemme henne... noe som hadde vært helt umulig etter alle de spesielle samtalene våres.

 

Så da så jeg to valg:

1. Bare være helt ærlig på tullemsnen og fortelle henne om alt, og håpe at hun fant det mulig å gi meg en ny sjanse.

2. Legge henne til på min msn, og egentlig bare late som ingenting og prøve å bli kjent med henne på nytt.

 

Løsning 1 ville sannsynligvis ført til at hun ble skikkelig skuffa, kanksje sint også, og brutt kontakten med meg. Men vet at jeg betyr mye for henne også, så hun hadde kanskje kommet over det etterhvert...? Uansett så hadde det fått meg til å føle meg som den taperen å skape et forhold med en person som vet at jeg har snakket med over en fake msn og utgitt meg for å være en annen, vet ikke om jeg hadde klart det i lengden...

 

Så jeg gikk for å prøve løsning 2, og det var her problemene mine startet. Jeg la henne til, og bare begynte forsiktig å småprate litt. Hun var like hyggelig som da vi ble kjent første gangen, men så fant jeg ut etterhvert at hun bare ikke hadde interesse for å bli kjent med meg.... hun hadde tidligere innrømt over tullemsnen at hun var forelska i meg og jeg var "nr 1" i livet hennes. Så nå var hun rett og slett ikke interessert i å bli kjent med en ny person. Selvom jeg vet at jeg kunne tilbydd henne minst like mye som før i form av samtaler, og nå også ting som var utenkelig før, som mobilnummer, cam osv. Det var bare en ekstremt vond følelse, men jeg skjønner jo at det er jeg som har vært helt idiot og at jeg bare får det jeg fortjener.

 

Jeg begynte å hinte til at det skjer mye i livet mitt på tullemsnen sist vi snakket, for å lede til at vi kanskje ikke kunne snakkes så mye lenger. Hun kan jo ikke være interessert i "begge" på engang uansett, og hvis hun bare vil snakke med tullemsnen min er det jo ikke vits for meg å ha kontakt lenger... men jeg er redd for å såre hene og at hun blir lei hvis jeg bryter kontakten med henne der, og det ikke vil hjelpe meg med å få kontakt over den ekte msnen.

 

Alt virker bare så håpløst nå, så aner ikke hva jeg skal gjøre. :(

TIng har vært vanskelig for meg i det siste og jeg har følt meg skikkelig ensom, trenger en person som henne å prate med, og jeg ser offline meldinger fra henne hver gang jeg logger på tullemsnen om at hun savner meg og er glad i meg...

 

Snakk om å rote seg opp i en totalt unødvendig og håpløs situasjon...føler meg som den tapern og sliter skikkelig nå med selvtillit og fokusere på hverdagslige ting. Jeg må bare bli ferdig med den saken her.

 

HVa skal jeg gjøre??

 

 

Hilsen fortvila gutt

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville fortsatt å snakke med henne, hvis du ikke har en jente/gutt utenfor nettet som du kan snakke med om absolutt alt, er det noe du virkelig trenger i livet ditt, og da hadde jeg fortsatt å snakke med hu. Du kan jo prøve å si sannheten? Tror ikke jenta liker at hun lever på en løgn heller.

Lenke til kommentar

Hva hvis hun også sitter på en tullemsn med fake bilder :ph34r:

 

Haha, må si jeg syns situasjonen du har rotet deg opp i er ganske morsom, klønete og egenltig søtt.

 

 

Du sier jo bare til henne at du bytter msn-adresse. legg meg til på [email protected]

 

 

Men nå har du jo allerede lagt henne til, så da får du si at du bare prøvde å bli kjent med henne på din nye msn, men der var hun ikke like grei.

Lenke til kommentar
Gjest Hopeless

Takk for svar!

 

Hadde håpa jeg bare kunne fortsette å snakke med henne på den andre msn'en og late som ingenting, uten å gi henne the ugly truth, men ser ikke ut som at det går nei :/

 

Raijin: tro meg, skulle ønske det var så enkelt... men:

1. at jeg bare bytter msn adresse reagerer hun sikkert ikke på, men at jeg bytter navn og identiet blir nok verre...

2. hun er definitivt ekte, sett henne på cam timesivs... hehe :/

 

 

Okey, men har ennå ikke sagt det jeg er mest bekymra for... når jeg la henne til på tullemsnen var jeg redd hun ikke ville snakke med meg om jeg ikke viste et bilde av meg, og det turte jeg jo seff ikke. Så da bare brukte jeg et annet. Det er det jeg skammer meg mest over egentlig, for det blir jo ikke mer patetisk enn å lyve om åssen man ser ut også. Men når jeg først viste bilde av en annen var jo det gjort, da kunne jeg ikke vise bilde av meg etterpå. Bare så det er sagt har jeg ikke dårlig selvtillit når det gjelder utseende, det er ikke det at jeg ikke tror jeg ser bra nok ut, jeg bare turte ikke å være meg selv. Så jeg er skikkelig redd for at hun ble like mye forelska i bildet av en random fyr enn selve personligheten min, selvom jeg stort sett ikke brukte bilde på msn og vi egentlig bare pratet.

 

 

Det er bare så mye flaut å innrømme hvis jeg skal si sannheten til henne at jeg ikke vet om jeg klarer å leve med det hvis vi fortsetter forholdet... derfor jeg hadde håpa jeg bare kunne finne en måte å opprette et nytt vennskap med henne uten å lyve, men jeg aner jo ikke om hun føler for det, siden hun fikk så sterke følelser for meg på tulle-msnen.

 

Alle sånne personlige ting om meg måtte jeg juge på for å føle meg trygg, men jeg overdrev jo helt sykt tenker jeg nå... løy om navn, bosted, og alt egentlig. Men når vi først "var blitt kjent" var jeg jo ærlig om alt annet, mesteparten av samtalene våre dreide seg jo bare om helt andre ting.

Lenke til kommentar

Du er i deep shit, og kan ikke forvente å få et positivt utfall for hverken av dere nå. Men du har to valg: Si sannheten og håpe på det beste, selv om sannsynligheten for at forsøket blir fatalt for din side er godt over 98 %. Det andre er å rett og slett slutte all kontakt, enten cold turkey (slemt) eller å snakke med henne om det.

 

Husk at hun egentlig ikke liker deg, men personen du utgir deg for å være.

Endret av Enzyme X
Lenke til kommentar

Jeg ville sagt sannheten før dette går for langt. Du kan jo bare si at du ville bruke en tullemsn siden du var redd for å vise din identitet på nettet.

 

Dette er vel en situasjon som mange før har vært innblandet i, inkludert meg selv. Der var det hun som brukte tullemsn og fake bilder.. Det gikk helt bra til vi skulle møtes, hun møtte ikke opp siden det ikke var henne.

 

Men fikk en forklaring av henne på en FaceBook melding, der det sto at hun ble forelsket i meg osv. Og ville egentlig si til meg at hun var fake osv. Men hun turte ikke.

 

 

Så hvis dere har en såpass bra kjemi, så tror jeg ikke det skal være noe problem. Hvis hun har et problem med det, ja synd for henne.

Lenke til kommentar

Ah, da ble det litt verre, men ikke noe å blåse opp.

 

Si til henne at du har vanskelig for å stole på folk, men du syns at hun virker som en grei og morsom jente, så du tar sjansen: "Jeg heter egentlig blablabla. Dette er msn'en min [email protected]. Legg meg til :)"

 

Så fortsetter du praten derfra og er deg selv. Vis bilde av hvordan du egentlig ser ut.

 

Selvsagt, det er en risiko for at alt ikke går rosenrødt. Alt som er verdt noe har en risiko. Det blir bare verre hvis du bekynmrer deg mer enn nødvendig.

 

 

Go for it!

 

Det ordner seg alltid for kjekke gutter :)

Lenke til kommentar

Siden du liker å føre ting opp punktvis skal jeg også gjøre dette.

 

1. Du, trådstarter, er en dumming som trenger å bli fortalt punkt 2.

2. Fortell henne sannheten. Du vet like godt som meg at det er det beste. Følg Mokka sitt råd, og gi jenten en link til denne tråden.

3. Sjansen for at hun tilgir deg er stor.

Lenke til kommentar

Jepp, si det som det er. Og si at du vet at du gikk altfor langt og at årsaken var din egen usikkerhet mot jenter. Så sier du bare at du forstår at hun sikkert ikke vil ha noe mer med deg å gjøre og at du er klar for å skygge banen. Og at du beklager og aldri vil plage henne mer. Plutselig er det kanskje hun som tar kontakt med deg :)

Men nå må du være helt ydmyk og si sannheten.

Lenke til kommentar

Det er ganske normalt å være anonym på internett og chattesider.. Tror ikke hun bryr seg så mye om at du ga falsk info.. Seff det virker rart at du legger henne til en gang til og later som du er en annen person, men det er bedre å være ærlig om det nå enn senere.

 

Og et lite tips.. Ikke ta dette for seriøst. Det er bare internett. Husk at du sitter foran en monitor, ikke en person.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du vil ikke bygge forholdet på løgn, så derfor lager du en ny msn med ditt virkelige jeg og later som om tulle-msnen ikke er deg?

 

Tenk om hun en gang får møte den virkelige deg, men vil ikke være sammen fordi hun tror at andre passer bedre for henne(tulle-msn).

 

Uansett, bare fortell sannheten og samtidig husk å gi henne mye skryt og få henne til å føle seg så spesiell at du kan åpne deg opp for henne. Det er ikke løgn og vil få henne til å føle bedre om seg selv. Bedre å få gjort det nå, enn å la det gå for langt og ødelegge alt.

 

Er hun norsk btw? Er det noen real sjanse for at dere faktisk kan møtes irl?

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...