Gå til innhold

Hjelp til jobbsøking for java programmerer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det tas vel inn en del bachelor-studenter også, men det er gjerne i forkant av studieavslutning ja. For eksempel er det vel ikke så uvanlig med ansettelse rundt påsketider med oppstart litt uti august når folk begynner å komme tilbake fra sommerferie. Siden konsulenter er et daglig ansikt utad så vurderes gjerne trynefaktor + sosiale antenner i tillegg til at man må være skoleflink. Hvor mye det fires på disse kravene avhenger vel en del av situasjonen der og da. Hvis man nettopp har solgt inn et stort prosjekt som man egentlig har for liten kapasitet til å kjøre så ansetter man vel fremfor å gi bort jobbene til underleverandører.

 

Jeg sikter selvsagt ikke til noen spesielle firmaer ;)

Lenke til kommentar

Heldigvis behøver man ikke bare å søke konsulentfirmaer, og interessen for deg øker betraktelig med litt erfaring. Som nyutdannet kan det være glimrende muligheter for karrieren å søke stillinger med korte engasjement også, som f.eks. engasjement som varer ett år. Situasjonen er en helt annen når man søker på jobb #2. Har du riktig erfaring og kan være produktiv fra "dag én", så teller det veldig mye.

Lenke til kommentar

Noen småtips til intervju:

 

Oppfør deg normalt, ikke kom med høretelefoner med musikk inn på intervju, ikke caps/lue på hodet.

Du driter deg ut om du stiller opp i dress.

Hold hendene i ro(gjenre kryss dem og hold dem over kneet., sitt i en normal avslappa stilling(ikke gli for langt bak i stolen)

 

Blir du spurt om drikke, og el mat ville jeg sagt nei. Pga dem ser veldig fort om du er nervøs da. Drikker / spiser du fort o.l.

Endret av Datasmurfen.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...