Gå til innhold

Den offisielle Gran Turismo 5 tråden


UrgeLoL

Skal du kjøpe GT5?  

465 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe GT5 når det kommer ut?

    • Ja, ved launch
      250
    • Ja, men ikke med en gang
      95
    • Kanskje
      40
    • Muligens når det blir billigere
      26
    • Nei
      54


Anbefalte innlegg

Syv i camber foran er jo ellevilt, 7 Race Car er da også MR hvor fronten ikke skal ha en slik enorm rulling? Selv vant jeg lett med min Chaparral 2D etter å ha brukt mange forsøk i en Toyota 7.

 

Det viktigste i dette racet enten man kjører Toyota eller Chaparral er førervalg. Du kan sitte i timesvis om du har en "kald" fører. Du er nødt til å ha en som er mer aggresiv og kaster seg inn foran konkurrentene ("varm"), samtidig som den er noe oppe i levels. Husker ikke hvor høy level min andrefører var, tror ikke det var mer enn 12-15. Bruker vanligvis en defensiv fører.

 

Min løsning var å bruke decrease pace helt fra toppen av bakken og ned til sjikanen ved brygga, sørge for at nivået lå på midten eller noe under midten. Du må selvføgelig se an, nivået skal ikke være for lavt heller. Sørg for å time disse kommandoene slik at du kan legge inn en increase/hold pace rett etter sjikanen og en decrease pace like etter denne for å sørge for at "temperaturen" er rundt/under middels i den lille sjikanen rett før målområdet. Igjen sørge for å time det slik at du kan legge inn en increase pace med en gang, de store sjansene for forbikjøringer er gjerne fra målområdet og opp til toppen av bakken.

 

Lykke til.

Endret av -Teddy-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjører med en "kald" fører, og har så å si gjort det hele tiden med få unntak, men det er jo bare å instruere fra skjermen til "varm". Kan man vinne denne chaparral?

 

Har nettopp kjørt formula løp, å lå på førsteplass helt til siste runde når den den selvfølgelig måtte innom pitten. Er det mulighet for å kjøre 37 runder i første løp uten pitting?

Lenke til kommentar

Jippi! Vant nettopp Historic Racing Car Championship på B-spec.

 

Brukte samme settings som pomfri nevnte, men justerte girkassa til 280 km/t. Vant med 20 sek. Ledet fra 5. runde. En gledens dag :new_woot:

 

Grattis

 

Har ikke kommet meg til å prøve dette løpet med "pomfris" setting enda. Holder på med formula løpene og har vunnet begge første løp i championship, så får vi håpe det holder seg til turneringa er ferdig. Dette i B spec

Lenke til kommentar

Hvilken bil bør brukes i World classic car series i seasonal events,det må være tidligere enn 69modell med 555PP.prøvde og lete fram til riktige bilen,men fant den ikke.Noen som har en som jeg kan låne av?:)Du får bilen tilbake med engang jeg er ferdig med løpa.

psn:zlpw0ker hvis noen føler seg hyggelig:)

Lenke til kommentar

Hvis du har en bil fra før 69 men mer enn 555pp, kan du sette ned hestekreftene/legge til ballast til du når målet. Eventuelt kan du kjøpe en Merce 300SL hvis du har råd (200 og noen tusen). Eller så får du bare sjekke bruktsjappa, mulig det er noe i online collectors. Kjører 4-timer på ringen med 2 og en halv time igjen så det er litt vondt å sjekke selv.

Lenke til kommentar

@zlpw0ker: 1969 eller tidligere. PP er Performance Points, en verdi som sier hvor mye bilen yter. Flere PP vil si at bilen ganske enkelt sagt vil gå raskere. Ved å grense av motorkraften/legge på ballast/øke downforce, vil PP'ene synke. Når det gjelder 300SL'en så kan du fikse litt på den, særlig på fjæring, dekk og hvis du har lyst til å bruke 20k på det, stive av rammen. På GT Academy kjører du trolig rundt på møkkadekk i tillegg.

 

@Detvarvondtdet: For girkassa må du kjøpe adjustable til 20k. Er ikke sikker på om ballast krever noe installert, men det gjøres under Settings i garasjen. Downforce gjøres også i settings, men krever en spoiler fra GT Auto om bilen ikke allerede har dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

PP er Performance Points, en verdi som sier hvor mye bilen yter.

 

En fin ide de hadde der, men jeg har problemer med å skjønne nytten når man (f.eks.) setter opp en online løp for biler med maks 500 PP, finner en bil i garasjen som er angitt som 490 PP, men etter 'Go to track' klager den på at bilen har 510 PP istedet... Noen som skjønner hva f... der skjer?

 

Skulle ønsker bil-velgeren automatisk filtrerte bort de biler som ikke oppfylder kravene til løpet - på samme måte som i a-/b-spec. Er heller ikke særlig morsomt å måtte scrolle igjennem hundrevis av biler sortert på PP bare for å finne omtrent riktig range av biler.

Endret av tigerdyr
Lenke til kommentar

Vant denne bilen for litt siden.

 

Flott og moro bil, men de lærreimene fanget oppmerksomheten min. Til hvilket formål tjener de?

 

Holde fast panseret?

Isteden for en avansert og tung metall mekanisme, sikkert for å spare vekt.

 

Note to self: Husk å oppdatere siden før du poster...

Endret av Zero-
Lenke til kommentar

Vant denne bilen for litt siden.

 

Flott og moro bil, men de lærreimene fanget oppmerksomheten min. Til hvilket formål tjener de?

 

I hvilket løp vant du denne?

 

Jeg vant den i Historic Racing Car Cup på B-spec :new_woot:

 

EDIT: Jadda! Gull på alle 60 lisensene :w00t:

Endret av rasmuse7
Lenke til kommentar

Hva fanken skjer med bensinfylling? Tar jo evigheter!

 

Realisme?

Realisme innen bensinfylling:

Realistisk bruk av kanna i GT5:

 

Nå er vel ikke dette ett rendyrket Formel 1 spill. Det er over 1000 biler i spillet, og 3-10 biler som vel har den typen fyllingsmulighet. Resten av bilene bruker normalt fyllingshull, og det er vel dette utviklerene har laget bensinfyllingen etter. De kunne nok ha hatt egne tider pr bil. Eller latt de være raskere, da vel ingen kjører Polo eller Yaris på 24 timer løp.

 

Men for meg er det realistisk, da fylling av min egen på gjerne tar ett par minutter på 40-50 liter.

Lenke til kommentar

Jeg kjører med en "kald" fører, og har så å si gjort det hele tiden med få unntak, men det er jo bare å instruere fra skjermen til "varm".

 

En "varm" eller "kald" fører kjører helt forskjellig selv om de har samme "temperatur" inne i spillet. Prøv selv! En kald fører bremser jo opp i ett sett og later til å være utrolig redd for å være til bryderi for de andre bilene. En varm fører sperrer for de andre ved å legge seg innerst i svingen og er generelt mye mer aggresiv. Selv med 2D-en min vant jeg ikke Historic på B-Spec med en kald fører. Byttet til en varm en, og han vant med 30 sekunders margin (eller noe lignende) på første forsøk.

 

EDIT: Med de nye mulighetene for risikofritt "billån" så er jeg åpen for å leie ut en Chaparral 2D til de som sliter med dette løpet.

Endret av -Teddy-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...