Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Fy faen, respekt for noen mennesker i Norge. Mistet min iPhone tidligere i dag, og var opprørt og lei meg som fankern, pga. hadde blitt innmari glad i mobilen.

 

Hadde snakket i telefon med kjæresten min i bilen før jeg mistet den, og fyren som fant mobilen min, gikk inn på "Recents" og ringte siste nummer. Han kom da frem til min kjæreste, som videre ringte meg på jobb med gode nyheter om at en ærlig fyr hadde funnet mobilen min, og lurte på hvor han skulle komme og levere den.

 

2 timer senere sto han der med min iPhone i hånda. Jeg trodde ikke det var mulig. Dette gir meg troa tilbake på menneskeheten.

 

Ga han 500kr, mange lovord og et godt håndtrykk. Nå ligger mobilen pent her til lading. :)

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slike finnes det ikke mange av nei :)

 

Vertfall ikke som kommer og leverer den...

 

Tror uansett ikke jeg hadde turt og buffe en mistet telefon jeg... (ikke for at jeg hadde hatt interessen heller)

 

Er jo så mye sporingsgreier og faenskap og har man en iPhone så kan man i værste fall blir sporet opp og slått helseløs på åpen gate av eieren... hehe.

 

Så hadde jeg funnet en telefon så hadde jeg garantert gjort det samme. Men jeg hadde nok ikke kjørt flere mil for å levere den. Da fikk jeg heller sende den, eller evt. tatt vare på den til noen hentet den.

 

mistet selv min gamle iPhone 3GS men denne dukket aldri opp.

En ting er at telefonen forsvinner, men den som tar telefonen kan jo gjøre helvetes mye faenskap da dem jo har alt av innforasjon om deg og alle du kjenner. Er dem ute etter å pøble så kan dem virkelig lage ett helvete for deg.

 

heldighvis så skjedde ikke dette meg, og jeg tipper dem kastet simkort og slettet innhold for å bruke den selv eller evt. videreselge den.

Endret av BjerkneZ
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke iPhone 5 kommer før på senhøsten/tidlig vinter. Dagens iPhone gruser fremdeles alle dagens telefoner. Ikke nødvendigvis rent specmessig, men ingen kan slå totalopplevelsen. Telefonen har fremdeles markedts beste skjerm, og god nok ytelse til å gjøre opplevelsen bra på alle applikasjoner.

 

Håper egentlig på iOS5 før iPhone 5..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

iPhonen stilte klokka si fint den, men skal likevel sies at jeg ikke stolte på den da jeg skulle ut å fly kl 09:00 igår morges.

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...