Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Du har 365 dager på deg til å spare opp hundrelappen så kan umulig bety så mye. Uansett må det vel tolles fra play.com og amazon så lenge prisen overstiger 200 kr.

 

Synes ikke 499 er en ille pris for et spill man lengter etter i lang tid. Har selv forhåndsbestilt, dog på spaceworld og synes det er verdt 1 kr. Jeg sitter ikke akkurat her med bitterhet over at jeg kunne spart en hundrelapp. Får heller bare drite i å kjøpe noe annet for den.

 

er man en ekte fifa fan så tviler jeg på at prisen stopper deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut til at prisen ligger på 499 over hele fjøla.

 

For folk som kjøper andre spill/ting enn FIFA, så er det fint om man sparer en 100-lapp på hvert spill. Jeg kjøper stort sett FIFA og FM (tidligere CM), samt et og annet spill som kommer drivende forbi. Sparer jeg et par hundrelapper, så har jeg plutselig nok til enda et spill.

 

Jeg jobber fulltid+, og har selvsagt råd til å betale 500 eller 1000 for FIFA, men om jeg får det for 450,- uten å legge for mye arbeid/tid i det, så takker jeg selvsagt ja.

 

Av akkurat samme grunn kjøper jeg gjerne skjorter, bukser og sko på tilbud/salg/i utlandet. Jeg har råd til å kjøpe bukser til 12-1500, men om jeg kan kjøpe den samme for 7-800...

 

Nok snakk om andre spill og klær for min del i denne tråden. Spørsmålet jeg stilte for noen poster siden var i duren "Kjøper folk fra billigste nettleverandør, eller forventes det kampanje fra Elkjøp/Lefdal og tilsvarende?".

 

Dessuten er det ikke 365 dager siden sist FIFA kom ut... FIFA WC...

 

Håper det er mindre publikum og trener reaksjoner i FIFA 11. Synes de 5 sekundene stjeler for mye av min verdifulle spilletid. Ikke alle motstandere er flinke nok til å trykke dem bort raskt heller. Tilsvarende med sanger og oppstilling osv. før kampene. Enkelte skal jo på død og liv se hele introen, noe som gjør at man bruker 20-25 minutter på en kamp... :/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vet ikke noe om prisene, men online biten skal nok funke helt fint :)

 

Praga goes gaming... jada riktig..Fifa 2011:

 

http://www.youtube.com/watch?v=W0Mx02hpRG0&feature=player_embedded

 

Og ny gameplay vid, Lyon vs Chelsea..husk å velg høyeste oppløsning på Jutjube når dere ser filmene :)

http://www.youtube.com/watch?v=K_oxmTWYPuQ

Endret av LunaticFanatic
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hater hele introfaenskapet - og det skulle vært bannlyst fra online spilling. La tullingene som vil se dette velge det i customgame, eller la dem tvinge seg gjennom prosessen offline.

 

Repriser og feiring er greit.

 

Introgreier med hilsing, sanger og publikum er fjas.

Trenerreaksjoner etter hvert skudd på mål (2010 FIFA WC) er fjas.

Publikum som danser osv. ved innkast er fjas. Ja, de gjør slikt på TV, men søte damer IRL ser langt bedre ut enn de 3 stk som bytter trøye etter hvilket lag du er på FIFA WC.

Lenke til kommentar

Jeg mener repriser av mål/offsides/skudd er en langt mer naturlig del av selve kampen enn alt som skjer før kampen (som er likt hver gang!).

Lagoppstilling kunne kommet opp umiddelbart, uten alt mikk-makket som er i dag.

 

Feiring er helt greit, ettersom det irriterer maks når motstanderen nettopp har scora, når han i tillegg feirer som en idiot (og det koker hos meg). Jeg liker når spill engasjerer.

Lenke til kommentar

Når man spiller 2 mot 2 (ikke online) fungerer det iallefall flott med fly samtidig som det scorende lag hyler "wiiiiiiiiiiiiih".

 

Online trykker jeg som regel forbi feiringene og reprisene, men jeg kjenner det irriterer meg grenseløst når motstanderen skal se gjennom alt, og det blir desto deiligere å score mot han senere.. :)

Lenke til kommentar

Synes det er gøy med de som bevisst går inn for å få deg til å quitte. Ser alt som er av repriser, trykker så mange ganger de kan på pause og spiller stort sett bare possession-fotball i forsvaret. Ikke faen om jeg quitter for det altså. Lurer litt på hva de får ut av å holde på sånn en hel kamp i stedet for å spille ordentlig og kanskje vinne, hvis de har litt flaks. :hmm:

 

Edit: Ender ofte med at jeg scorer og de quitter sjæl da. :p

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...