Gå til innhold

Hva er din idealkropp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Idealkroppen finnes ikke. Muskelmessig (styrke) er en turner på toppnivå helt ekstrem og egentlig perfekt i mine øyne, men han er altfor tung til å bli en god syklist. En del av meg vil se ut som en turner, men en annen del av meg vil være så lett som mulig da dette er en fordel kondisjonsmessig. Derfor trener jeg ikke for å bli stor, men for å få en ok kropp som ikke er så veldig tung, men fortsatt sterk.

Endret av KjellV
Lenke til kommentar

Det er jo egentlig bred rygg, skuldrene følger jo bare etter :p

 

Etter å ha hørt litt med diverse jenter så har jeg fått vite at ALLE (abosolutt alle) liker gutter med bred rygg, smal linje og sixpack.

Og noen av dem likte gutter med store armer.

 

Det er vel hvordan vi som menneske er programet til å synes ting er akkraktivt, vi gutter synes da at sprett rumpe og store pupper (ikke alle) er mer akkrativt enn en henge rumpe og små pupper.

 

Det samme gjelder motsatt vei, vi gutter skal være barske og menn-ish. Altså, muskler. Dere jenter kan godt like en tynn gutt uten muskler, men innerst inne vil dere ha en gutt som kan beskytte dere. Eller for å virkelig drøye den ut, beskytte mot edderkoppene :tease:

 

Jeg selv er fasinert over selve kroppen, med dette mener jeg faktisk alle musklene. Legger er like fasinerene som armene, og ryggen er like mye fasinere og betyr like mye som magen.

Lenke til kommentar

En kropp av de verden kjente kroppsbyggere blir vanskelig å holde på. Du må jo ha ryggsekk med mat med deg overalt du går, fordi en slik kropp forbrenner mye.

Hva skal du gjøre når du skal opp til fjellet i 4 dager?

 

Blir vanskeli dette her ass :(

 

Han jeg synes har/hatt den råeste fysiken av alle er Arnold.

arnold-schwarzenegger-big_muscle.jpg

Lenke til kommentar

Metern.

 

Ryggen var ekkelt, dont know why, men det var stygg.

 

Du er stygg du ;)

Snakk om å være saklig, du. Må si meg enig med Lightpixel. Ryggen og selveste kroppen var stygg og kvalm etter min mening. Ryggen minner meg om et dyr som jeg ikke husker navnet på. :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...