Gå til innhold

Hva i himmelens navn driver dere med i jobb og utdanning?


Anbefalte innlegg

Det kan virke som toppmenyen i jobb og utdannings-forumet (den stripa på toppen hvor artikler fra nettverket promoteres, enten fire artikler fra forskjellige sider om det ikke finnes en tilhørende hjemmeside, eller fire artikler fra tilhørende hjemmeside (hw.no, akam.no, amobil.no, spillverket.no etc.) i de relevante fora.

I Jobb og utdanning har dere derimot rota inn det som virker som en RSS-feed med karriere-nyheter fra hele nettet, men hvor alle linker til den totalt ubrukelige siden hardware.no/karriere, hvor dere later som dere har egne artikler og linker til forumet deres, samt dere har en CV-database og noe sånn. Det er i alle fall ingenting (eller helt minimalt med) redaksjonelt innhold.

Her bør dere gjøre en av tre ting:

1: Gå tilbake til slik det funker under samfunn, off topic, tilbakemeldinger osv., altså at det er fire artikler fra forskjellige sider i nettverket

2: Begynn å produsere redaksjonelt innhold, og linke til disse artiklene.

3: Link til artiklene, og ikke til hw.no/karriere.

 

Per nå så trykker jeg på en overskrift hvor det står "forbigått av Kina og Saudi-arabia", men kommer til hardware.no/karriere, en side jeg overhodet ikke har bruk for. Der har du en liten feed nede til venstre med (kvasi-)relevante linker, men via "redir.opoint.com" med en del markeringer av relevante ord som "IKT" og "utdanning".

 

Kort fortalt: Ny ordning er ubrukelig. Gjør det ordentlig, og vent med å rulle ut, eller fortsett å ha det slik det var.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tenkte mere på det at dere gikk over fra å ha den "vanlige" lijna der oppe til å ha en RSS-feed hvor alt linker til hw.no/karriere. Hørt med brukerne av forumkategorien om de ønsker oppdatering fra hardware.no/karriere.

 

Aller helst burde dere (de ansvarlige, ikke nødvendigvis forumledelsen) nok først ha sørget for eget redaksjonelt materiale på hw.no/karriere, eller i det minste gjort et ordentlig arbeid med innholdet der.

Lenke til kommentar

Stillingssøk? Stillingssøket er irrelevant. I alle andre subfora linkes det i denne "taben" eller hva du nå vil kalle det til redaksjonelt innhold; artikler, guider etc. I jobb og utdanning er det en RSS-feed med "relevante" overskrifter (stort sett svært tabloide overskrifter som ikke sier deg noe som helst), men i stedet for at det linkes til artikkelen sendes du til hw.no/karriere. Det som er problemet er altså at denne taben blir brukt fundamentalt annerledes i jobb og utdanning, og denne måten å bruke det på er DÅRLIG og lite brukervennlig.

Lenke til kommentar

Det "banneret" er vel strengt tatt reklame. Egenreklame, men likefullt reklame og de plasserer vel det de vil der. Det er selvfølgelig aldri dumt å si ifra, kanskje blir det gjort noe med, men vi kan hvertfall ikke gjøre noe med det annet enn å prøve å gjøre de der oppe oppmerksomme :)

Lenke til kommentar

Har tatt dette opp og bedt om at det fikses, men det drøyer litt ser det ut til. Beklager dette, jeg satser på at vi får fikset opp i dette så fort som mulig. I'll keep you posted.

Er i grunn bare akkurat det jeg var ute etter. Innblanding av brukere. Hør hva folk vil, og hva folk mener om den nye måten å gjøre ting på. En tråd med noe à la "Vi har forandret [xxx], hva synes dere?", eller "Vi vurderer å gjøre [aaa], kontra dagens ordning med [bbb], hva mener dere om dette?" som tema ville vært kjekt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Hvem er "vi" og "dere" og "gamle diskusjon.no"? Jeg minnes en tid hvor folk ble utestengt for å ha for stor avatar og for lang signatur, eller komme med dårlige emnefelt.

 

Den gjengen du tenker på når du tenker på gamle diskusjon.no? It's me, desertglow og BBC?

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Bra dere tar til dere tilbakemeldinger! For ikke å si involverer dere og går i dialog med brukerne.

 

Nei, vent litt. Det var det gamle diskusjon.no, det...

 

Hei!

 

Beklager det går tregt, arbeidspresset har vært stort og jeg skulle få tilbakemelding ved månedskiftet på dette her.

 

Jeg purrer på hvorfor dette ikke er fjernet. Den er ikke ønskelig fra vår side.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...