Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Harley Quinn

Intet nederlag å sitte hjemme en fredagskveld. Verre hvis en ikke har noen som helst å finne på ting med :)

 

Ille nok når man har noen å finne på ting med, men de har aldri tid.. :(

 

For min del kunne jeg bare trengt noen å prate med for da ville tiden sikkert gått fortere..

Lenke til kommentar
Gjest Blåsyre

Jeg bryr meg ikke om konsekvensene. Ingenting skremmer meg. Det fører bare en vei, og jeg er klar til å gå ned den veien. Jeg har kjempet nok, det er dette jeg vil. Håpløst, nytteløst. Pretty weak, pretty useless. Hvis hun kan, kan jeg. Det er for slitsomt å fortsette slik som dette her. Aldri god nok. Alltid forvirret. Hva skal jeg tro? Hva skal jeg velge? Hele verden kan venes på hodet iløpet av sekunder. Alt forandres stadig. Var det rett valg? Jeg ombestemmer meg like stadig. Det gjør vondt. Det går ikke en dag uten at jeg kjenner det.

 

Bare dette beviser at jeg ikke er god nok for deg, og det vet du.

Lenke til kommentar

Altså, vet ikke om jeg kan kalle det en depresjon, men jeg har veldig vansker for å finne de små gledene i livet egentlig. Jeg har konstant ønsker om forrandring i livet mitt, men jeg når aldri mål liksom. Kanskje det har noe med innstilling og motivasjon, jeg vet ikke jeg. Og når mørket faller kan jeg falle inn i dype dype tanker, jeg blir av en eller annen grunn alltid så følsom og lei meg om kvelden. Er det flere som har det slik?..

Lenke til kommentar

Og når mørket faller kan jeg falle inn i dype dype tanker, jeg blir av en eller annen grunn alltid så følsom og lei meg om kvelden. Er det flere som har det slik?..

 

Sånn bortsett fra at det er lyst her hele natta, så har jeg det på akkurat samme måte.

 

Nå tenkte jeg ikke over spesiell årstid vel. Er noe med det altså, når jeg var liten kunne jeg sitte i sengen min midt på natten og gråte fordi jeg plutselig skjønte hvor dårlig liv jeg hadde, da var jeg seks. Når jeg ser på lillebroren min som er seks nå og har foreldre som er nyskilte, en mor som har forrandret seg helt og har gjort far så blakk at han knapt kan kjøpe mat til ungene, nei, jeg blir så trist. Hvordan kan mennesker ha samvittighet til noe så helt jævlig lurer nå jeg på.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg regn står for glede. Det er som om alt blir renset, alt det skitne får seg en vask. En god følelse å sitte inne og stirre på regnet ute. Fin lyd også. Hva synes dere?

 

Er ganske enig, Elsker å sitte å se i vinduet når det regner på kvelden.

Endret av Mr. A
Lenke til kommentar

Uenig.. regn gjør alt våt og klamt, de sorte skyene dekker den vakre solen og et kjedelige halv grått mørke legger seg over himmelen.. en kan ikke ligge i gresset og kose seg og en får ikke lyst til å finne på noe ute.. hvertfall for min del.. kankje det kan gå viss du fyrer opp ^Im singing in the rain, just singing in the rain what a glorious feeling im happy again^ på mp3en og tar deg en spasertur i regne.. men har aldri prøvd..

Lenke til kommentar

Når en våkner. Føler en seg relativt uthvilt. Når en ser i speilet, ser en kropp i forandring. Når en dusjer, føler en seg vel.

Til en går på vekta, hvor alt snur. Den sier det stikk motsatte av det som har skjedd. Den sier at en enda fråtser i usunn mat som en egentlig ikke burde spise. Gjerne med en 2-3 kg margin i negativ favør i tillegg :(

 

Hvorfor kan en ikke kjøpe ikke-sulten-piller? :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...