Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-w7DZlO15

Dette er jeg uenig i. Jeg har gitt opp mange ting. De plager meg mye mindre nå enn før. Ergo er jeg blitt lykkeligere. Ja?

 

Ja hva? Fint for deg. Det er ikke sånn for meg. Jeg har gitt opp hele livet, venter bare på rette tidspunkt til å ende alt sammen.

Lenke til kommentar

Ble plutselig nysgjerrig på de første e-postene på Hotmail-kontoen min og overrasket at den bare er på 5 sider selv om jeg hatt den i mange år. Forventet å se noen gamle positive minner, men ble heller motsatt. Kom over noen mailer fra 2007-2008 der jeg visst hadde møtt en jente og avvist henne brutalt, kontakten hadde pågått over lengre tid og jeg var visst aldri kommunikasjonsvillig med henne, hun hadde falt for meg ser det ut som og jeg var bare et monster tilbake. :(

 

Gjorde meg faktisk litt deppa at jeg har vært så brutal og hjerteknusende den gang da, selv om jeg ikke nå husker en dritt av den perioden, bortsett fra at jeg hadde en del problemer på jobben, og det kan ha spilt en faktor. Hvem vet...

 

Men fy faen, hadd jeg hatt mulighet, hadde jeg gitt "meg" grundig juling for å ha behandlet henne slik. Håper hun har det lykkelig og bra i dag.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

På tross av at dette er et såkalt deppested, har denne tråden blitt som en dagbok for meg. Derfor vil jeg fortelle om positive opplevelser den siste tiden. For det første har jeg startet å trene igjen. Utrolig deilig, og håper jeg kan fortsette kontinuerlig så jeg får en markert progresjon. Den andre tingen er at jeg har kommet i kontakt med en veldig hyggelig jente via en statusoppdatering jeg skrev på Facebook, og nå har jeg plutselig to gode venner å betro meg til. Ord betyr mye, og det er godt å ha noen å snakke med når man er ensom.

Lenke til kommentar

Det håper jeg du klarer å forsette med, trening er det som klarte holde meg gående i 2012. Og etter noen måneder ble det ren vane, og får jeg ikke trent blir jeg veldig urolig. Trening gir meg rett og slett voldsomt mye, spesielt hjelper det psykisk, men også fysisk, som igjen hjelper meg psykisk. Men jaggu er det lettere sagt enn gjort, men hyggelig å høre at det finnes positive ting også i livet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15
"Se deg speilet og smil". "Vær positiv". "Heng med venner og ha det gøy". "Smil til verden". "Fortell deg selv at du er verdifull".

 

De aner ikke hva de snakker om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...