Gå til innhold

Nintendo 3DS tråden


Tj-nome

Anbefalte innlegg

Da ser det ut som om det er bekreftet at Ocarina of Time 3DS også vil inkludere Master's Quest. Dette er en versjon av Ocarina of Time med nye eller endrede dungeons, som opprinelig kom ut sammen med spesialutgaven av Wind Waker. Litt som Second Quest på Zelda 1. Personlig hadde jeg ikke tenkt å få dette da jeg har spilt gjennom det på tre ulike konsoller allerede, men nå vurderer jeg det siden jeg enda ikke har spilt gjennom Masters Quest.

 

Husker jeg prøvde Master Quest på Ocarina of time på N64, klarte aldri det andre tempelet, haha. Men var det ikke slik at master quest ikke fikk 3D?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut til at det vil være mulig å teste 3DS på onsdag i neste uke på Hard Rock Café i Oslo. I'm going!

Men er fortsatt veldig i tvil om jeg skal benytte meg av tilbudet på gamestop, og bytte inn min nesten nye (og nesten ubrukte) DSi og få 800,- i avslag om jeg forhåndsbestiller 3DS. (DSi ble faktisk kjøpt for mindre enn 800,-. Så jeg vil jo tjene på det).

Og når jeg er inne på det, noen som vet hva jeg kan få for en komplett, nesten ubrukt - som ny, DSi med Zelda spirit tracks?

Lenke til kommentar

 

 

Husker jeg prøvde Master Quest på Ocarina of time på N64, klarte aldri det andre tempelet, haha. Men var det ikke slik at master quest ikke fikk 3D?

 

Jeg tror faktisk ikke Master Quest kom ut på N64 i Europa (men det kom til N64DD i Japan tror jeg). Så kanskje du har prøvd det på Wind Waker Limited Edition på Gamecube?

 

Og tror nok hele spillet får 3D på 3DS siden det jo er hovedgimmicken til 3DS.

 

Mumsen: Tipper egentlig en 800 kroner for en brukt DSi er et ok tilbud, man får de jo nye for 1000 nå (og DS Lites til 800). Hvordan vet du at man kan teste 3DS på onsdag forresten? Noen mulighet for at vi får den sjansen i Bergen også?

Lenke til kommentar

Da har jeg testet 3DS og et fåtall spill - det var ganske stor pågang der på eventet O.o

Fikk ikke testa Ocarina of Time, der ble det tilordnet en egen kø på grunn av alle som skulle teste det! Men fikk derimot testet Resident Evil og noen av de innebygde programmene/spillene. Ble positivt overrasket over grafikken i Resident Evil! Imponert i forhold til forventningene. Dette blir et klart kjøp så snart neste lønning ruller inn!

Lenke til kommentar

Den var overraskende god, faktisk. Men ikke forvent kuler-flyr-over-hodet følelsen fra den lille skjermen. Men den var med på å gi mer dybde i bildet. Meget behagelig å se på vil jeg påstå. Nå var det jo begrenset tid jeg fikk prøvd det, så jeg tør ikke si noe om hvordan det er å spille over lengre tid.

Lenke til kommentar

Skal forhondsbestille i morgen. Hvilken side er best mtp å få pakken på realease datoen?

Har forhåndsbestilt konsoll + Pilotwings Resort fra absoluttspill.

 

Regner med at jeg får pakka en dag før eller i det minste på release dagen siden de pleier å være så raske med levering.

Lenke til kommentar

Noen som har tenkt å kjøpe 3DS på releasedate ?

Og evt hvilke spill skal dere kjøpe ?

 

Jeg forhåndsbestilte selve 3DSen på cdon.no for flere måneder siden. (best å være tidlig ute.) :p Det tok en stund før jeg bestemte meg for spill, men endte opp med Pilotwings og Super Street Fighter IV i første omgang. Pilotwings fordi det lover svært bra, og SSFIV fordi jeg har hørt så mye skryt av grafikken der. :p Vurderer også Dead or Alive etterhvert. Fordi det er et meget bra spill, ikke fordi det er sprettende 3D pupper i nærbilde. Ikke bare derfor, ihvertfall. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...