Ebeneser Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Selv foretrekker jeg en noe flyktig plomme, føler at det fremhever smaken.
robertaas Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 (endret) Selv foretrekker jeg at kylling og fisk er hardkokt. Det samme gjelder grønnsaker. Endret 21. mars 2010 av robertaas
L4r5 Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Foretrekker den litt sånn mellomting mellom bløt og hard.
TheFighter94 Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Bløtkokt om du skal spise det rett etterpå. Hardkokt om du skal ha den senere.
Waco Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Helt enig med thefighter over her, men foretrekker også et dryss med salt på toppen.
Khaffner Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Flytende og glovarm plomme, stiv eggehvite. Pelle av alt skall, drysse på salt og ta hele egget på en gang.
Cemi Skrevet 21. mars 2010 Skrevet 21. mars 2010 Som de fleste, bløtkokt eller "semi hardkokt" hva enn det heter
Ebeneser Skrevet 21. mars 2010 Forfatter Skrevet 21. mars 2010 Jeg skal legge til at gastromat er det krydderet jeg foretrekker på eggene mine. Det herlige krydder.
Ms Opel Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt, salt på etterhvert som man spiser og en brødskive med kaviar ved siden av:)
Jørgen Sørheim Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt er den eneste måten å spise egg på.
Palme Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 På skive, salat og i supper: Hardt I eggeglass / på fat: Mykt og bløtkokt
Vowels Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Som de fleste andre sier her, bløtkokt. Speilegg fungerer det også
Gjest medlem-1432 Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 En mellom ting. Plommen skal være tykkflytende i midten. Jeg koker kansje i 7-8 min ca
SML Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Liker en mellomting, hvor det akkurat ikke er flytende. Skjært opp i biter på brødskrive med kaviar under
wingeer Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt er den eneste måten å spise egg på. Denne mannen besitter fasiten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå