Gå til innhold

Nytt "Gå til"-søkefelt lagt til i skins


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Brukere som har aktivert JavaScript i nettleseren sin vil nok oppdage at det er et nytt "Gå til"-søkefelt på toppen av forumet. Via dette søkefeltet kan man raskt og enkelt søke etter og gå til kategorier og ressurser på forumet. Foreløbig er dette søkefeltet kun tilgjengelig i Diskusjon.no- og Tek.no-skinnene, samt alle under-skins av disse (Diskusjon.no Dynamisk, Hardware.no, Spillverket-no, Akam.no, osv).

 

For de avanserte brukerne er søkefeltet også tilgjengelig som en popup man kan åpne og lukke med en valgfri hurtigtast-kombinasjon. Helt til høyre kan man slå av og på denne popup-utgaven etter eget ønske, samt åpne popupen (skulle man ha problemer med tastekombinasjonen man har valgt) ved å trykke på dette lille ikonet: user_popup.png. Valg av tastekombinasjon gjøres under "Innstillinger". Merk at tastekombinasjonen lagres i cookies, og blir derfor kun gjeldende på maskinen du sitter på.

 

Kritikk og innspill vedrørende søkefunksjonen tas i mot med stor takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Også må vi få presisere at dette er noe Skagen har utviklet selv på fritiden uten noen som helst kompensasjon. Mye av disse tingene utvikles nemlig stille på bakrommet og det kommer ikke helt frem hvor mye frivillig arbeid som nedlegges. Du fortjener virkelig kudos! Og det gjør forsåvidt også mange andre på bakrommet :)

 

Håper bare funksjonen kan effektivisere surfingen på forumet til flere enn bare meg ;)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...